شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی می توانید در این بخش با طرز تهیه پای قارچ خانگی آشنا شوید. این غذا را می توانید برای پذیرایی در مهمانی های خود تهیه کرده و نوش جان کنید.

اگر یک دستور ساده و کاربردی برای انواع غذاهای جدید می خواهید در ارگا می توانید با رسپی های جذاب همراه ما باشید. طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده با رسپی ساده را در این بخش مطالعه کنید.

طرز تهیه پای قارچ

مواد خمیر:

  • شیر: نصف لیوان
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آب: نصف لیوان
  • پودر خمیر مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۳ لیوان

مواد میانی:

  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای: نصف
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ: ۷ عدد
  • زردچوبه و نمک: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • آویشن و فلفل: به میزان لازم

مواد رومال:

  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران: نصف قاشق چای خوری

روش تهیه پای قارچ

طرز تهیه پای قارچ:

برای داشتن این غذای متنوع و خوشمزه در این بخش همراه ما باشید. ابتدا مقداری آب ولرم را درون ظرفی ریخته و کمی شکر به آن اضافه کنید. مواد را هم زده تا شکر درون آن حل شود. حالا کمی پودر خمیر مایه را اضافه کنید. مجدد ترکیب کرده تا یکدست شده و درب آن را ببندید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه شیرینی مینیاتوری؛ خوشمزه و پرطرفدار برای مجالس

مواد خمیر را کنار گذاشته و زمان دهید تا مواد خمیر عمل آید. تخم مرغ ها را باید درون ظرف دیگری ریخته و با استفاده از چنگال هم زده تا مواد از حالت لختگی خارج شود. در ادامه به آن مقداری شیر اضافه کنید. مواد را ترکیب تا یک بافت یکدست داشته باشید. حالا باید به آن کمی نمک اضافه کنید. در این بخش باید روغن مایع و خمیر مایه تهیه شده را افزوده و مجدد ترکیب نمایید.

آرد را چند مرتبه الک کرده و بعد از اینکه سبک شد به آرامی و در چند مرحله به مواد خود اضافه کرده و ترکیب کنید تا خمیر شما یکدست شده و به دست نچسبد. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده تا خمیر شما بافتی یکدست داشته باشد. بعد از اینکه خمیر شما لطیف و یکدست شد، کنار گذاشته تا استراحت کند و در این مدت مواد میانی خود را تهیه کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   تزیین غذاهای سنتی ایرانی با ایده های زیبا-مجله بپز نپز

در این مرحله از طرز تهیه پای قارچ به سراغ تهیه مواد بروید. در مدت زمان استراحت داده خمیر باید روی آن یک پارچه نخی قرار داده تا خشک نشود. مرغ را به همراه پیاز و نمک و فلفل روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا نرم شده و بپزد. درون تابه ای مقداری پیاز را به‌ همراه روغن تفت داده تا سبک و طلایی شود. قارچ ها را به صورت اسلایسی برش زده و درون تابه کمی تفت دهید.

مواد میانی پای قارچ

جعفری ها را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. جعفری ها را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. در این بخش می توانید ادویه های ذکر شده را اضافه کنید. مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به مواد خود افزوده و کمی تفت دهید تا مرغ مزه دار شود.

حالا خمیر را روی سطحی پهن کرده و ورز دهید. کف قالب مورد نظر را ب روغن کمی چرب کنید. خمیر را ورز داده و صاف کرده اید را روی قالب پهن نمایید. چند سوراخ روی آن ایجاد کرده و مقداری سس کچاپ روی آن بمالید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه اسکالوپ سیب‌ زمینی؛ خوشمزه و مخصوص

در این بخش می توانید ابتدا خمیر را برای مدتی درون فر گذاشته تا کمی نیم پز شود. بهتر است خمیر نازک باشد. مواد تهیه شده را درون قالب و روی خمیر پهن کنید. مقداری پنیر پیتزا نیز روی مواد اضافه نمایید. خوب که سطح مواد پر شد، یک لایه دیگر خمیر نازک را روی آن قرار دهید. در این بخش از رومال خمیر استفاده کرده و خمیر را برای پخت درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. برای روی خمیر نیز چند سوراخ ایجاد کرده تا خمیر به خوبی پخته شود.

منبع : آرگا



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *