ساندویچ ها یک غذای محبوب برای میان وعده های مختلف و وعده های غذایی هستند که شما می توانید در این بخش با طرز تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی و دستور تهیه آن آشنا شوید. این ساندویچ رسپی بسیار ساده ای دارد.

شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی می توانید در این بخش با طرز تهیه ساندویچ جگر مرغ و ساندویچ بادمجان آشنا شوید. این ساندویچ ها طعم فوق العاده ای دارد.

ساندویچ کوفته ایتالیایی خانگی

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه
  • هویج: ۱ عدد
  • پودر نان: ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به میزان لازم

مواد سس:

  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل تند: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • رب: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • پوره گوجه: ۱ پیمانه

طرز تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی:

گوجه ها را شسته و درون میکسر بریزید. پیاز، سیر، هویج و فلفل ها را شسته و به صورت نگینی برش بزنید. درون یک تابه مناسب مواد را تفت دهید. ابتدا پیاز را به همراه مقداری روغن سرخ کرده و بعد هویج و فلفل را اضافه کنید. فلفل و نمک را اضافه کرده و مجدد تفت دهید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   لیست مواد غذايي به تفکيک سردی و گرمی

بعد از اینکه مواد روی حرارت پخته شد باید پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. به مدت نیم ساعت مواد سس را روی حرارت گذاشته تا جا افتاده شود. در صورتی که گوجه های شما طعم دار نبود، می توانید از مقداری رب برای طعم بهتر آن استفاده کنید. مقداری رب به مواد افزوده و تفت دهید و بعد پوره های گوجه را اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی جعفری های را به صورت ساطوری خرد کرده و پیاز را به صورت نگینی برش بزنید. می توانید از رنده ریز هم استفاده کنید. مقداری سیر رنده شده و گوشت چرخی را به مواد اضافه نمایید. کمی ادویه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید. برای انسجام بهتر از یک تخم مرغ و مقداری پودر نان خشک شده استفاده کنید که بافت بهتری به کوفته ها می دهد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   2024-02-12 14:32:47

رسپی ساندویچ کوفته ایتالیایی

حالا مواد را ورز داده تا یکدست شود. مواد را درون یخچال قرار داده تا بافت بهتری داشته باشد. در ادامه تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن درون آن بریزید. کوفته ها را قل قلی کرده و درون تابه سرخ کنید. حرارت را کم کرده تا کوفته به آرامی و با بخار پخته شود.

بعد از سرخ شدن، کوفته ها را درون سس انداخته و درب آن را قرار دهید تا پخته شود. یک نان ساندویچی را از وسط دو نیم کرده و درون آن را با کوفته ها پر کنید. برای سس نیز می توانید از همین سس دست ساز استفاده نمایید. شما می توانید درون ساندویچ ساز مواد را قرار داده یا به همین شکل سرو کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   ۱۲ نوع طرز تهیه غذای بدون برنج؛ آموزش مرحله به مرحله

این ساندویچ طعم فوق العاده داشته و حتی برای مهمانی های شما می توانید پیشنهاد عالی باشد. این ساندویچ خانگی و دست ساز طعم متنوع و متفاوتی دارد. برای روی این ساندویچ نیز می توانید از زیتون و ریحان استفاده کنید.

منبع : آرگا



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *