کرپ بادمجان یکی از متفاوت ترین غذاهای مجلسی می باشد که در تمامی شرایط مانند جشن تولد و دورهمی ها و … کرپ بادمجان را تهیه کنید. این غذای لذیذ که با استفاده از بادمجان تهیه می شود دو بخش دارد، یک بخش مواد میانی و بخش دیگر لایه رویه مواد میانی که حالت کیک و یا پنکیک است دارد. طرز تهیه کرپ بادمجان، با روشی اصلی و مجلسی در این مطلب قرار گرفته است.
از جمله غذاهای خوش طعمی که با بادمجان تهیه می شود می توان به توپک بادمجان، شنیسل بادمجان و رول کباب بادمجان تهیه کرد. با استفاده از بادمجان می توان انواع غذاهای مختلف مانند این سه غذای پیشنهاد شده تهیه کرد که برای تهیه این سه نوع غذا با بادمجان بر روی لینک قرار گرفته شده کلیک کنید. کرپ بادمجان را در آخر پس از تهیه به همراه انواع سس های دلخواه سرو کنید.
مواد لازم میان کرپ
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۵ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- بادمجان ۲ عدد
- رب ۱ قاشق غذا خوری
- مرغ نگینی شده به دلخواه به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
مواد لازم لایه رویه کرپ
- تخم مرغ ۳ عدد
- آب ۴ قاشق غذا خوری
- آرد ۳ قاشق غذا خوری
- روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
- ماست ۲ قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
- نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه کرپ بادمجان مجلسی و لذیذ
ابتدا برای تهیه مواد میانی کرپ بادمجان را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس بادمجان را در آب نمک به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا تلخی گرفته شود. حالا پیاز را نگینی خرد نمایید و به تابه ای که کمی روغن دارد بی افزایید و مقداری تفت دهید تا سبک شود.
در ادامه مرغ نگینی شده را به همراه ادویه ها به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود. زمان که مرغ پخته شد قارچ های حلقه ای شده را به همراه فلفل دلمه ای نگینی به مخلوط پیاز بی افزایید. در آخر رب اضافه کنید و تفت دهید.
در این مرحله باید به سراغ تهیه مواد رویه کرپ یا همان پنکیک کرپ برویم. برای این منظور ماست، تخم مرغ و نمک را در کاسه ای مناسب بریزید و با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. روغن مایع و آب را هم به کاسه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. شما باید دارای موادی شل ولی کش دار بشوید. تابه ای مناسب و گرد را با مقداری روغن بر روی حرارت بگذارید و با ملاقه مقداری از مواد کیک کرپ را بریزید. پس از پخته شدن یک طرف روی دگر را برگردانید.
از مواد میانی بر روی کیک کرپ بریزید و به دلخواه مقداری پنیر پیتزا بی افزایید. در آخر روی دیگر کرپ را بر روی دیگر بی آورید تا بسته شود. شما می توانید این کرپ را به صورت رول هم تهیه کنید. از تابه کرپ را خارج کنید و با تمام مواد کرپ این کار را انجام دهید. نوش جان.
منبع : آرگا