بابونه یک گیاه مفید با طبعی گرم و خشک است که در کنار میوه به تبدیل به یک معجون شگفت انگیز برای آرامش و بهبود مشکلات گوارشی میشود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دمنوش بابونه و به و همچنین بهترین زمان مصرف این دمنوش آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای تهیه دمنوش بابونه و به باید به را بشویید و ۱/۳ آن را خرد کنید و در قوری بریزید. در ادامه مقداری بابونه خشک و در صورت تمایل کمی بهار نارنج خشک شده به قوری اضافه کنید. قوری را با آب جوش پر کنید و آن را روی بخار کتری قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه دمنوش شما آماده است. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل آن را بخوانید.
مواد لازم دمنوش بابونه و به
به | ۱/۳ میوه |
بابونه | ۱ قاشق غذاخوری |
بهار نارنج (اختیاری) | ۱ قاشق چایخوری |
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه دمنوش بابونه و به
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
درجه سختی: آسان
تعداد نفرات: ۲ نفر
مرحله اول: مواد دمنوش را در قوری بریزید
برای شروع باید به را بشویید و پرزهای روی آن را به طور کامل تمیز کنید. در ادامه ۱/۳ آن را خرد کنید و در قوری بریزید. مقداری بابونه و بهار نارنج خشک به قوری اضافه کنید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید. اضافه کردن بهار نارنج به این دمنوش اختیاری است و موجب خوش عطر شدن آن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش عناب و به دانه
مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید
قوری را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش شما دم بکشد و آماده شود. سپس مقداری از دمنوش را در فنجان بریزید و میل کنید.
بهترین زمان مصرف چای بابونه و به
- دمنوش بابونه و به تاثیر فوقالعادهای بر آرامش و تجربه یک خواب راحت دارد. اگر شبها خوب نمیخوابید، بهتر است حدود ۴۵ دقیقه قبل از خواب یک فنجان از این چای بنوشید.
- برای این که در طول روز احساس آرامش بیشتری داشته باشید و استرس را از خود دور کنید، میتوانید صبحها از این دمنوش استفاده کنید.
- دمنوش بابونه و به برای رفع اضطراب و استرس مفید است و از همین رو میتوانید هر زمان که احساس اضطراب دارید نیز از آن استفاده کنید.
- از آن جایی که دمنوش بابونه و به ضد التهاب است و به درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، میتواند در دوران سرماخوردگی نیز روزانه ۱ تا ۲ فنجان از این دمنوش استفاده کنید.
- میتوانید صبحها ناشتا از دمنوش بابونه و به برای کاهش وزن و کاهش اشتها استفاده کنید. استفاده از این دمنوش به صورت ناشتا موجب افزایش چربی سوزی و تقویت معده میشود و اشتهای شما را کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید: روش دم کردن به دانه+ بهترین زمان مصرف
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه دمنوش بابونه و به
- برای تهیه این دمنوش میتوانید از مقداری به لیمو نیز استفاده کنید.
- برای تهیه این دمنوش نیازی به جدا کردن پوست به نیست و بهتر است آن را با پوست استفاده کنید تا دمنوش شما خوش عطرتر شود.
- اگر به میوه به تازه دسترسی ندارید، برای تهیه این دمنوش میتوانید از به خشک شده نیز استفاده کنید.
- برای خوش عطر شدن این دمنوش میتوانید از مقداری هل و گل محمدی خشک نیز استفاده کنید.
- اضافه کردن یک قاشق سرکه سیب به این دمنوش موجب از بین رفتن طعم تلخ بابونه و همچنین افزایش چربی سوزی میشود. در صورتی که از سرکه سیب استفاده میکنید، باید صبر کنید تا دمنوش شما کمی خنک شود و سپس یک قاشق سرکه سیب طبیعی به آن اضافه کنید.
- برای شیرین کردن این دمنوش میتوانید مقداری عسل یا نبات به آن اضافه کنید.
- در مصرف دمنوش بابونه و به زیاده روی نکنید، اما به طور کلی میتوانید از این دمنوش تا ۴ فنجان در روز استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی به طرز تهیه دمنوش بابونه و به و همچنین روش مصرف این دمنوش اشاره شد. اگر تجربه درست کردن یا استفاده از این دمنوش را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…