آب پرتقال یکی از آبمیوههای پرطرفدار است که در طول روز مصرف میشود. در برخی مواقع بعد از گرفتن آب پرتقال متوجه طعم تلخی میشوید که خوشایند نیست. برای از بین بردن این طعم ترفندهایی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید آب پرتقال خوشطعمی میل کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا ترفندهای رفع تلخی آب پرتقال طبیعی را به شما آموزش دهیم.
برای رفع تلخی آب پرتقال طبیعی پرتقال سالم و با کیفیت انتخاب کنید. همچنین بهتر است از آبمیوهگیری دستی استفاده کنید و بعد از آماده شدن آب پرتقال را در معرض هوا قرار ندهید. گذاشتن آب پرتقال در یخچال هم میتواند به طعم بهتر آن کمک کند. در آخر میتوانید از عسل، هل و گلاب به عنوان طعم دهنده به آب پرتقال اضافه کنید. در ادامه مقاله هر کدام از روشها را توضیح خواهیم داد.
ترفندهای رفع تلخی آب پرتقال طبیعی
طعم برخی از پرتقالها به تلخی میزند که بعد از گرفتن آب آن این طعم بیشتر احساس میشود. دلایل دیگری هم وجود دارد که با رعایت برخی نکات میتوانید از تلخ شدن آن جلوگیری کنید. در ادامه به این موضوع میپردازیم.
۱- از آبمیوهگیری دستی استفاده کنید
استفاده از آبمیوهگیری برقی باعث تلخ شدن آب پرتقال میشود. پوستهای سفید پرتقال در فرآیند آبمیوهگیری با آب آن ترکیب میشوند وموجب تلخی میشوند. برای جلوگیری از این اتفاق، از آبمیوهگیری دستی استفاده کنید تا هم فشار بر پرتقال کنترل شده باشد، هم پوستهای اضافی با آب آن ترکیب نشوند.
شما میتوانید بعد از گرفتن آب پرتقال با آبمیوهگیری دستی، آن را از یک صافی رد کنید تا خالص و بدون هیچ مواد اضافی باشد.
بیشتر بخوانید: با این ۴ روش ساده رب انار اصل را از تقلبی تشخیص دهید
۲- پرتقال مناسب انتخاب کنید
ممکن است برخی برای آبگیری از میوههای بی کیفیت یا خراب استفاده کنند که این کار یکی از عوامل طعم ناخوشایند است. پرتقالهایی که برای آبگیری استفاده میکنید باید سالم، بدون لکه، پوست صاف و رنگ سبز یا زرد تیره داشته باشد.
۳- آب پرتقال را در معرض هوا قرار ندهید
اگر آب پرتقال را د رمعرض هوا قرار دهید تلخ میشود. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است همان ساعات اولیه بعد از آبگیری آن را مصرف کنید. اگر قصد نگهداری آن در یخچال را دارید، آب پرتقال را در یک ظرف شیشهای دربدار بریزید به طوری که هیچ هوایی به آن وارد نشود.
۴- آب پرتقال را سرد میل کنید
یکی از ترفندهای رفع تلخی آب پرتقال، قرار دادن آن در یخچال است. زمانی که آب پرتقال را در دمای پایین نگهداری میکنید، طعم آن بهتر و از تلخی آن کاسته میشود. قرار دادن آب پرتقال در یخچال برای حداقل نیم ساعت میتواند آن را خوشمزهتر کند.
بیشتر بخوانید: راز ماندگاری رب انار
۵- پرتقال را محکم فشار ندهید
فشار دادن بیش از اندازه پرتقال هنگام آبگیری میتواند طعم آن را تلخ کند. اگر با روش دستی قصد گرفتن آب پرتقال را دارید، حواستان به سرعت و فشار دست روی پوست پرتقال باشد. اگر مواد تلخ از پوست پرتقال به آب آن سرایت کند موجب تلخی میشود.
۶- از عسل استفاده کنید
اگر با روشهای گفته شده، همچنان آب پرتقال تلخ و طعم ناخوشایندی داشت، میتوانید کمی عسل به آن اضافه کنید تا شیرینی آن، طعم تلخ را متعادل کند.
۷- گلاب و هل اضافه کنید
برای خوشطعم کردن آب پرتقال و گرفتن تلخی آن میتوانید هل و گلاب اضافه کنید. ترکیب این دو ماده با آب پرتقال باعث غنیتر شدن این ماده خوراکی میشود و طبع آن را متعادل میکند. اما دقت داشته باشید که به اندازه مناسب از هل و گلاب استفاده کنید تا روی طعم پرتقال تاثیر نگذارد.
در این مقاله از مجله اکالا، ۷ ترفند برای رفع تلخی آب پرتقال طبیعی به شما آموزش دادیم. اگر از طرفداران این آبمیوه خوشمزه و مفید هستید، حتما روشهای گفته شده را مد نظر قرار دهید تا طعم بهتری را تجربه کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.