کسرول یک غذای فرانسوی است که معمولا از ترکیب سیب زمینی با مواد غذایی دیگر درست می‌شود. کسرول را می‌توان به عنوان دسر و با طعم شیرین هم تهیه کرد. ترکیب سیب زمینی شیرین با میوه‌ طعم بسیار خاص و خوشمزه‌ای خلق می‌کند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی

سیب زمینی شیرین یک کیلوگرم
نارنگی ۳ عدد
شکر قهوه‌ای ¾ پیمانه
دارچین نصف قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ۲ عدد
کره ¼ پیمانه
گردو خرد شده یک پیمانه
وانیل یک قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی

طرز تهیه کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی

برای درست کردن این دسر خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی شیرین

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و اجازه دهید تا خشک شود. سپس به کمک یک چنگال روی سیب زمینی‌ها را چند سوراخ ایجاد کنید. آنها را روی سینی فر قرار دهید و برای ۴۵ دقیقه روی درجه ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نارنگی بدون فر

مرحله دوم: سیب زمینی شیرین را پوره کنید

بعد از پخت سیب زمینی‌ها، اجازه دهید کمی خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا کنید. سیب زمینی‌ها را به قطعات کوچک برش بزنید و بعد با کمک میکسر، چنگال یا گوشتکوب آنها را به پوره تبدیل کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه پیاز داغ در سرخ کن بدون روغن (هواپز)-بپز نپز

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

بعد از پوره کردن سیب زمینی، تخم مرغ‌ها، وانیل و گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس در یک ظرف جداگانه شکر قهوه‌ای، دارچین، نمک و کره آب شده را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی

مرحله چهارم: آماده سازی نارنگی

نارنگی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را دانه کنید و پوست نازک آنها را جدا کنید تا فیله شوند.

مرحله پنجم: کسرول را بچینید

یک ظرف مناسب فر انتخاب کنید و کف آنها را با کمی کره چرب کنید. پوره سیب زمینی را کف ظرف بچینید و سطح آن را یکدست کنید. سپس فیله‌های نارنگی را روی آن با دقت قرار دهید. در آخر مخلوط شکر و کره را با دست روی مواد بریزید به طوری که همه سطح ظرف را پوشش دهد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی خرمالو و گردو

مرحله ششم: کسرول را در فر قرار دهید

بعد از آماده کردن کسرول آن را برای ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از پختن می‌توانید تکه‌های کوچکی از آن را در بشقاب‌های مناسب سرو کنید و در کنار یک نوشیدنی گرم میل کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   والدین بخوانند/ طرز استفاده درست از کوله پشتی دانش‌ آموزان

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این دسر پاییزی خوشمزه را با این دستور تهیه حتما امتحان کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *