اگر طعم حلوای پرتقالی را چشیده باشید، می‌دانید که این حلوا عطر فوق‌العاده‌ای دارند و مزه آن با هیچ حلوای دیگری قابل مقایسه نیست. حلوای پرتقالی بیشتر در مناطق شمال کشور طبخ می‌شود و روش درست کردن آن بسیار ساده است. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقالی

مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقالی به شرح زیر است:

آرد سفید ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب پرتقال طبیعی ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر پوست پرتقال شیرین ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه حلوای پرتقالی

آماده کردن مواد اولیه این حلوا حدود ۱۰ دقیقه و پخت آن حدود یک ساعت طول می‌کشد. مواد اولیه به کار رفته در این حلوا برای یک دیس حلوا مناسب است.

مرحله اول: آب پرتقال، شکر، گلاب و زعفران را ترکیب کنید

برای شروع باید خودتان در خانه آب پرتقال طبیعی تهیه کنید و آن را در قابلمه بریزید. در ادامه شکر، گلاب و زعفران دم کرده غلیظ را نیز به آن اضافه کنید. پودر پوست پرتقال را نیز به سایر مواد اضافه کنید.

مراحل تهیه حلوای پرتقالی

مرحله دوم: قابلمه را روی حرارت قرار دهید

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی صبر کنید تا شکر به آرامی در آب پرتقال حل شود. زمانی که شکر حل شد، باید شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله سوم: آرد را تفت دهید

آرد را الک کنید و در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. آرد را به آرامی تفت دهید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. در این مرحله باید مراقب باشید تا رنگ آب تیره نشود. تفت دادن آرد در این مرحله حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلادانه حلوا به روش گیلانی

مرحله چهارم: آرد را با روغن و کره تفت دهید

بعد از این که بوی خامی آرد گرفته شد، باید یک بار دیگر آن را الک کنید و دوباره در ماهیتابه بریزید. در ادامه روغن و کره را نیز به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   پاک سازی قلب و عروق با این ترفندهای ساده

رسپی یک دسر خوشمزه و مجلسی

مرحله پنجم: شربت پرتقال را اضافه کنید

در این مرحله باید شربت پرتقالی که از قبل ترکیب کرده بودید را در چند مرحله به حلوای پرتقالی اضافه کنید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا شربت جذب حلوا شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا اوماج ارومیه‌ای

مرحله ششم: حلوا را آماده کنید

حلوا را مدام هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند و در وسط تابه جمع شود. زمانی که حلوا به غلظت مناسب رسید، می‌توانید آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و روی حلوا را با پشت قاشق صاف کنید. برای تزیین این حلوا می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از خلال انواع مغزها یا گل محمدی خشک شده استفاده کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه حلوای پرتقالی

نکات و فوت و فن‌های تهیه حلوای پرتقالی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه حلوای پرتقالی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه حلوای پرتقالی حتما از آب پرتقال تازه و خانگی استفاده کنید.
  • زعفران عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به این حلوا می‌بخشد و از همین رو به هیچ عنوان نباید آن را حذف کنید.
  • برای تهیه این حلوا نباید آرد را به مدت طولانی تفت دهید. آرد را به اندازه‌ای تفت دهید که بوی خامی آن گرفته شود.
  • برای این که بافت حلوای شما لطیف و یکدست شود، حتما آرد را به خوبی الک کنید.
  • اضافه کردن کره به این حلوا اختیاری است، اما موجب خوش طعم شدن و لطیف شدن حلوا می‌شود.
  • اگر دوست دارید این حلوا را به صورت قالبی درست کنید، باید آن را در قالب بریزید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس حلوا را به آرامی از قالب خارج و تزیین کنید.
  • برای تهیه پودر پوست پرتقال رنده شده باید قسمت نارنجی روی پوست پرتقال را با یک چاقوی تیز جدا کنید و آن را در سینی قرار دهید تا خشک شود.
  • در ادامه پوست پرتقال خشک شده را در آسیاب پودر کنید و از آن برای مزه دار کردن حلوا استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که اگر قسمت سفید پوست پرتقال را خشک کنید، طعم حلوای شما تلخ می‌شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مقدار زعفران بیشتری برای مزه دار کردن این حلوا استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید طعم پرتقال را بیشتر در این حلوا احساس کنید، می‌توانید مقدار گلاب را کاهش دهید.
  • در صورتی که دوست دارید رنگ این حلوا تیره شود، می‌توانید مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کنید. این کار برای افرادی که دوست دارند حلوا را به صورت قالبی یا ۲ رنگ آماده کننده، ایده خوبی است.
  • در برخی رسپی‌ها برای تهیه این حلوا از ترکیب آرد سفید و مقدار کمی آرد برنج استفاده می‌شود.
  • برای عطر بیشتر این حلوا می‌توانید کمی پودر هل به آن اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید طعم حلوای شما لذیذتر شود، می‌توانید مقداری خامه صبحانه به آن استفاده کنید. در این روش باید بعد از تفت دادن آرد با روغن، مقداری خامه به آن اضافه کنید و مواد را به صورت مدام هم بزنید تا یکدست شوند. در ادامه می‌توانید شهد را به حلوا اضافه کنید.
  • برای سرو کردن این حلوا می‌توانید آن را داخل تارت‌های کوچک و آماده بریزید و با انواع مغز با پودر نارگیل تزیین کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه کوفته مراکشی مجلسی با نکات و ترفندهای حرفه‌ای-مجله بپز نپز

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین طرز تهیه حلوای پرتقالی و فوت و فن‌های درست کردن این حلوای خوشمزه اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این حلوا را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *