زیتون یکی از چاشنیهایی است که به شکلهای مختلفی مصرف میشود. زیتون پرورده یکی از معروفترین انواع آن است. اما روشهای دیگری هم برای خوشمزهتر شدن این چاشنی وجود دارد که به راحتی در خانه درست میشود. زیتون پنیر شمالی یکی از این چاشنیها است که شاید کمتر به آن توجه شده باشد، اما کافی است یکبار آن را امتحان کنید تا از طعم بینظیر آن شگفتزده شوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این چاشنی جذاب را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه زیتون پنیر شمالی
برای درست کردن این زیتون شمالی به مواد زیر نیاز دارید:
زیتون سبز بدون هسته | ۲۰۰ گرم |
زیتون سیاه بدون هسته | ۲۰۰ گرم |
پنیر فتا | ۲۵۰ گرم |
گوجه خشک خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک فنجان |
سیر | ۵ حبه |
آب لیموترش تازه | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و پول بیبر | به میزان لازم |
طرز تهیه زیتون پنیر شمالی
برای درست کردن این زیتون مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آماده سازی مواد
پوست سیر را جدا کنید و آن را به پوره تبدیل کنید. برای این کار میتوانید بعد از ساطوری کردن سیر آن را له کنید. سپس گوجه خشک را به کمک میکسر به تکههای کوچک تبدیل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی
مرحله دوم: زیتون را با مواد ترکیب کنید
در یک کاسه زیتون سبز و سیاه را بریزید، سپس گوجه خشک خرد شده، سیر له شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
روغن زیتون، نمک، فلفل و پول بیبر را به ترکیب اضافه کنید و با کمک یک دستکش مواد را به خوبی هم بزنید.
مرحله سوم: پنیر را اضافه کنید
پنیر فتا را به قطعات مربعی شکل کوچک برش بزنید و همراه آب لیمو ترش تازه به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: مواد را در ظرف بریزید
بعد از اینکه همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کردید، آنها را به یک ظرف درب دار منتقل کنید و در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود. اجازه دهید برای حداقل ۲ ساعت زیتون در یخچال استراحت کند و بعد آن را مصرف کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گل کلم زردچوبهای
نکات تکمیلی برای تهیه زیتون پنیر شمالی:
- میتوانید برای تهیه این زیتون به جای پنیر فتا از پنیر رشتهای، پنیر کوزه یا پنیر گودا استفاده کنید.
- میتوانید برای تهیه این زیتون از طعمدهندههایی مانند رزماری و آویشن هم استفاده کنید.
- میتوانید برای تهیه این زیتون به جای گوجه خشک از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
- اگر زیتون بدون هسته در دسترس ندارید، میتوانید بعد از نصف کردن زیتون، هسته آن را خارج کنید و بعد از آن استفاده کنید.
- میتوانید برای تهیه این زیتون به جای ادویه پول بیبر از فلفل قرمز استفاده کنید.
- زیتون پنیر شمالی را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه زیتون پنیر شمالی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این زیتون خوشمزه را حتما درست کنید و طعم جدیدی را از زیتون تجربه کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.