یکی از محبوب‌ترین روش‌های تهیه چای ماسالا، ترکیب آن با شیر و قهوه است که به عنوان قهوه ماسالا نیز شناخته می‌شود. ترکیب این نوشیدنی خوش طعم و اصیل هندی با قهوه طعم بی‌نظیری دارد و درست کردن آن نیز بسیار راحت است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا می‌توانید با روش تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

هل سبز  ۵ عدد
چوب دارچین  ۱ عدد
شکر  ۴ قاشق چای‌خوری
شیر  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فلفل سیاه  ۱ عدد
میخک  ۴ عدد
زنجبیل تازه  ۲ تا ۳ تکه
آب  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر قهوه فوری ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری

مراحل طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

آماده کردن چای ماسالا با شیر و قهوه حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. مواد اولیه این نوشیدنی برای ۲ لیوان چای ماسالا مناسب است.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

مرحله اول: مواد چای را ترکیب کنید

برای شروع باید دانه‌های هل را از غلاف خارج کنید و در هاون یا آسیاب آن را پودر کنید. در ادامه باید پودر هل را همراه با زنجبیل تازه، چوب دارچین، میخک، دانه فلفل سیاه و یک لیوان آب در قابلمه بریزید.

مرحله دوم: مواد چای را روی حرارت بجوشانید

در این مرحله باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مواد به جوش برسند. در ادامه شعله گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را برای ۱۰ دقیقه روی آن بگذارید و صبر کنید تا چای به خوبی دم بکشد. به خاطر داشته باشید که هر چقدر این چای بیشتر دم بکشد، طعم آن قوی‌تر و بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا کافی‌شاپی در منزل؛ نکات ریز برای طعم بهتر

مرحله سوم: شیر و قهوه را اضافه کنید

بعد از این که چای دم کشید، می‌توانید شیر و قهوه را به آن اضافه کنید و قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید. صبر کنید چای دوباره شروع به جوشیدن کند و سپس دوباره شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله چهارم: چای را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه باید از مقداری شکر استفاده کنید. مقدار شکری که به این نوشیدنی اضافه می‌کنید، کاملا اختیاری است. در ادامه چای را هم بزنید و آن را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید و بخورید.

بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه آیس کافی با نسکافه (با شیر و بدون شیر)

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

مراحل طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

  • از آن جایی که طبع چای ماسالا گرم است، به هیچ عنوان در مصرف آن زیاده روی نکنید.
  • برای شیرین کردن چای ماسالا با شیر و قهوه می‌توانید به جای شکر سفید از مقداری عسل یا شکر قهوه‌ای استفاده کنید.
  • برای تهیه قهوه ماسالا با شیر می‌توانید به جای شیر گاو از شیرهای گیاهی مثل شیر بادام، شیر نارگیل و شیر فندق نیز استفاده کنید.
  • به منظور تهیه چای ماسالا می‌توانید به جای زنجبیل تازه از مقداری پودر زنجبیل استفاده کنید.
  • برای این که مزه چای ماسالای شما تندتر و لذیذتر شود، می‌توانید تمام ادویه‌ها را بکوبید یا پودر کنید.
  • برای تهیه چای ماسالا با پودر فوری می‌توانید تنها شیر و قهوه را به نوشیدنی اضافه کنید و سپس نوشیدنی را میل کنید.
  • در روش سنتی برای تهیه چای ماسالا از مقداری چای سیاه استفاده می‌شود، برای تهیه این چای با قهوه شما باید چای سیاه را حذف کنید و مقداری قهوه فوری در چای بریزید.
  • در صورتی که برای تهیه این چای از قهوه آماده یا شیرین استفاده می‌کنید، می‌توانید شکر یا سایر شیرین کننده‌ها را حذف کنید.
  • برای این که نوشیدنی شما بافت خامه‌ای غلیظ داشته باشد، بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید برای دم کردن چای ماسال به جای آب نیز از شیر استفاده کنید. در این روش باید به جای یک لیوان آب و یک لیوان شیر از ۲ لیوان شیر برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید یا مقدار شیر را کمی بیشتر در نظر بگیرید.
  • به هیچ عنوان مواد چای ماسالا را به مدت طولانی روی حرارت نجوشانید، این کار موجب تلخ شدن طعم چای می‌شود.
  • اگر برای تهیه این چای با قهوه از قهوه فوری استفاده نمی‌کنید، حتما قهوه را به صورت جداگانه آماده و بعد آن را با چای ماسالا ترکیب کنید.
  • برای تهیه چای ماسالی خانگی حتما از ادویه‌های تازه و ارگانیک استفاده کنید تا عطر و طعم چای بیشتر شود.
  • در برخی رسپی‌ها برای تهیه چای ماسالا از انیسون ستاره‌ای نیز استفاده می‌شود.
  • ترکیب چای ماسالا و قهوه برای افرادی که به نوشیدنی‌های کافئین دار علاقه دارند یا طعم قهوه را بیشتر از چای دوست دارند، انتخاب مناسبی است.
  • در صورتی که خودتان چای ماسالا را در خانه آماده می‌کنید، حتما قبل از ریختن چای در فنجان، آن را به خوبی صاف کنید.
  • برخی افراد برای تهیه چای ماسالا همه ادویه‌ها را پودر می‌کنند و سپس آن‌ها را برای ۲ دقیقه روی حرارت تفت می‌دهند. در ادامه آب را به چای اضافه می‌کنند و آن را می‌جوشانند. این کار موجب خوش عطر و طعم شدن چای شما می‌شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید چای ماسالا با شیر و قهوه را به عنوان یک نوشیدنی سرد نیز میل کنید. برای تهیه این نوشیدنی باید صبر کنید تا چای شما کاملا خنک شود، سپس چند تکه یخ در آن بیندازید و چای را میل کنید.
  • برای تزیین این چای می‌توانید از مقداری خامه زده شده استفاده کنید.
  • می‌توانید همه مواد چای ماسالا را پودر و با قهوه فوری ترکیب کنید و در شیشه بریزید و سپس هر زمان که دوست دارید این ترکیب را با آب جوش یا شیر جوش ترکیب و میل کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   ۱۴ بیماری‌ شایع کودکان در تابستان که باید گوش به زنگ باشید!

در این مقاله به بهترین روش تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه و همچنین فوت و فن‌های طرز تهیه این نوشیدنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن چای ماسالا با شیر و قهوه را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *