فصل پاییز زمان درست کردن دسرهای پاییزی است. یکی از این دسرهای خوشمزه، کیک کدو حلوایی است. شما می‌توانید با فر یا بدون فر این کیک نرم و خوش بافت را در خانه درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این کیک پاییزی را در قابلمه به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی در قابلمه

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

برای درست کردن این کیک پاییزی به مواد زیر نیاز دارید:

کدو حلوایی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
شکر یک لیوان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ⅓ لیوان
آرد سفید قنادی یک و یک سوم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
دارچین یک قاشق غذاخوری
گردو خرد شده به میزان دلخواه

 طرز تهیه کیک کدو حلوایی

برای درست کردن این کیک باید مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: کدوحلوایی را بپزید

ابتدا کدو حلوایی را بشویید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. دانه‌های آن را جدا کنید و در یک قابلمه بگذارید تا با مقدار کمی آب بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه براونی کدو حلوایی

مرحله دوم: کدو حلوایی را پوره کنید

بعد از اینکه کدوها پخته شد، آنها را از پوست جدا کنید و به کمک گوشتکوب برقی یا میکسر آنها را به پوره تبدیل کنید.

مرحله سوم: تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید

یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر در آن بریزید و با همزن برقی برای ۵ دقیقه هم بزنید تا کف کند و حجیم شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   روش های ساخت فوم شیر در خانه-مجله بپز نپز

طرز تهیه کیک کدوحلوایی

مرحله چهارم: کدو حلوایی را اضافه کنید

در این مرحله ماست و روغن مایع را به مواد اضافه کنید و یک بار هم بزنید. سپس یک لیوان سر پر از پوره کدو حلوایی را به آن اضافه کنید و یک بار دیگه مواد را هم بزنید.

مرحله پنجم: آرد را الک کنید

در یک ظرف جداگانه آرد را دو مرتبه الک کنید. سپس به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین به آرامی به مواد اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم: گردو را اضافه کنید

گردو خرد شده را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اضافه کردن آرد به گردو باعث می‌شود تا در مایه کیک ته‌نشین نشود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای خرمالو

مرحله هفتم: کیک را در قالب بریزید

یک قالب به قطر ۲۲ سانتی‌متر و ارتفاع ۱۰ سانتی‌متر انتخاب کنید. یک قاشق غذاخوری روغن جامد را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و کف قالب را با آن چرب کنید. این مخلوط باعث می‌شود تا کیک به قالب نچسبد و به راحتی جدا شود. نصف قالب را با مایه کیک پر کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه دمی مراکشی یک پلوی خوشمزه متفاوت-مجله بپز نپز

مرحله هشتم: کیک را بپزید

قالب را در یک قابلمه مناسب قرار دهید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید برای ۴۵ دقیقه کیک بپزد. بعد از پخت کیک، آن را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود و بعد از قالب خارج کنید.

 

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون فر در قابلمه را آموزش دادیم. شما می‌توانید این کیک را با پودر قند تزئین کنید و در کنار یک نوشیدنی گرم نوش جان کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *