خرمالوهای رسیده را به یک دسر بی‌نظیر تبدیل کنید! با این دستورالعمل ساده و سریع از مجله اکالا، می‌توانید در کمترین زمان یک پودینگ خرمالو خوشمزه داشته باشید. این دسر نه تنها برای پذیرایی از مهمانان مناسب است، بلکه یک میان‌وعده عالی برای روزهای پرمشغله نیز به حساب می‌آید.

مواد لازم جهت تهیه پودینگ خرمالو

مواد لازم جهت تهیه پودینگ خرمالو به شرح زیر است:

خرمالو ۲ عدد
موز ۱ عدد
پودر دارچین به دلخواه
جوز هندی به دلخواه

مراحل تهیه پودینگ خرمالو

  • مدت زمان اماده سازی این پودینگ ۵-۱۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.
  • درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی میوه‌ها

در اولین مرحله به سراغ آماده سازی میوه‌ها روید. بهتر است از خرمالوهای رسیده و شیرین استفاده کنید.

خرمالو و موز را بشویید. در صورت تمایل پوست خرمالو را جدا سازید.

توجه داشته باشید که بخش عمده پودینگ شما از خرمالو طعم می‌گیرد، انتخاب میوه مرغوب و خوش طعم در طعم نهایی پودینگ شما بسیار مهم است.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه خورش فسنجان کشک خوش طعم و ملس-مجله بپز نپز

مراحل تهیه پودینگ خرمالو

مرحله دوم: پوره کردن مواد پودینگ

حال باید خرمالوها و موز را درون مخلوط‌کن بریزید. در صورت دلخواه مقداری پودر دارچین و رنده جوز هندی به آن بیفزایید.

سپس چند پالس زنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و پودینگ شما بافتی نرم و یکدست به خود گیرد.

شما برای پوره کرده مواد پودینگ، می‌توانید از میکسر یا گوشت‌کوب برقی نیز کمک بگیرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ پرتقال؛ با سس مخصوص

مرحله سوم: تزیین و سرو پودینگ

پودینگ را در ظرف سرو بریزید و با تکه‌ای خرمالو و برگ نعنا آن را تزیین و نوش جان کنید.

به همین راحتی و با طی کردن سه مرحله بسیار ساده و آسان پودینگ خوشمزه شما آماده سرو است.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه امگشت پلو غذای ساده و خوشمزه-مجله بپز نپز

نکته طلایی که در تهیه پودینگ خرمالو باید بدانید!

۳ نکته طلایی که در تهیه پودینگ خرمالو باید بدانید

در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه پودینگ خرمالو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید از سیب، پرتقال یا گلابی نیز در این پودینگ استفاده کنید.
  • برخی در تهیه این پودینگ از مقداری بستنی یا خامه استفاده می‌کنند.
  • در صورت در دسترس نداشتن دارچین و جوز هندی می‌توانید وانیل، هل، اسانس‌های طعم دهنده مختلف و هر نوع ادویه‌ای که مناسب ذائقتان است را جایگزین کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه پودینگ خرمالو را برایتان شرح دادیم. این پودینگ در زمان کوتاهی آماده می‌شود و با طعم و مزه بی‌نظیرش می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی و دورهمی‌هایتان باشد. 



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *