شور به عنوان یکی از چاشنی‌های معروف در بسیاری از سفره‌های غذا حضور دارد. همچنین آب گوجه یکی از نوشیدنی‌های سالم است که در تهیه غذا، نوشیدنی، ترشی و شور استفاده می‌شود. ترکیب آب گوجه و شور یک ترکیب بسیار عالی و خوش‌طعم و در عین حال با خواص زیاد است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه یک شور مخلوط فوری با آب گوجه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه ترشی مخلوط فوری با آب گوجه

مواد لازم برای تهیه شور مخلوط فوری با آب گوجه

برای درست کردن این شور خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

گل کلم ۳ کیلوگرم
کلم پیچ یک کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
گوجه فرنگی ۵ کیلوگرم
سیر ۲۰ حبه
فلفل سبز تند ۱۰ عدد
نمک ۵ قاشق غذاخوری
هویج نیم کیلوگرم
خیار نیم کیلوگرم
لوبیا سبز نیم کیلوگرم
سرکه یک لیوان
ادویه ترشی یک قاشق غذاخوری
آب جوشیده سرد شده به میزان لازم

 
طرز تهیه شور مخلوط فوری با آب گوجه

برای درست کردن این ترشی خوشرنگ مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: سبزیجات را آماده کنید

در اولین مرحله گل کلم، کلم پیچ، فلفل دلمه‌ای، هویج، لوبیا سبز، خیار و سیر را بشویید و اجازه دهید تا آب اضافی آنها خارج و خشک شوند. سپس تمام مواد را به اندازه دلخواه خرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور مخلوط خانگی

مرحله دوم: گوجه را پوست بگیرید

برای درست کردن پوره ابتدا گوجه‌ها را بشویید. در یک قابلمه آب را بجوشانید و پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید و گوجه‌ها را در آن بریزید و درب آن را بگذارید. اجازه دهید برای نیم ساعت گوجه‌ها در این حالت بمانند تا پوست آنها به راحتی جدا شود.

مرحله سوم: گوجه را پوره کنید

در این مرحله گوجه‌ها را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید تا به پوره تبدیل شوند. سپس به آب جوشیده سرد، نمک و سرکه را اضافه کنید و در پوره گوجه بریزید. مخلوط به دست آمده را روی حرارت قرار دهید تا برای ۱۵ دقیقه بجوشد، سپس شعله را خاموش کنید تا پوره گوجه فرنگی خنک شود. بعد از خنک شدن ادویه ترشی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه جعفری پلو؛ چگونه یک پلوی ایرانی اصیل و مجلسی درست کنیم؟-مجله بپز نپز

طرز تهیه ترشی مخلوط فوری با آب گوجه

مرحله چهارم: سبزیجات را ترکیب کنید

در یک ظرف مناسب سبزیجات خرد شده را با هم ترکیب کنید و بعد از آن پوره گوجه فرنگی را روی آن بریزید. مواد را به خوبی هم بزنید تا تمام سبزیجات به پوره گوجه فرنگی آغشته شوند.

مرحله پنجم: شور را در ظرف بریزید

یک ظرف شیشه‌ای مناسب، خشک و تمیز انتخاب کنید. سپس مخلوط را در آن بریزید و درب آن را محکم ببندید و برای دو هفته آن را در یک محیط خنک و تاریک قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه زیتون پرورده با سس مایونز

نکات تکمیلی برای تهیه شور مخلوط فوری با آب گوجه:

  • انتخاب سبزیجات شور به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید آنها را تغییر دهید، اما گل کلم را نباید حذف کنید.
  • می‌توانید از کرفس به عنوان جایگزین فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.
  • برای ترکیب آب با پوره گوجه حتما باید از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید، در غیر این صورت شور در زمان کوتاه کپک می‌زند.
  • می‌توانید از پیازهای ریز هم در این شور استفاده کنید.
  • برای درست کردن این سرکه می‌توانید از سرکه سفید و سیب استفاده کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   هنر زدن رژلب؛ از مبتدی تا حرفه‌ای

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی مخلوط فوری با آب گوجه را آموزش دادیم. شما می‌توانید شور را با روشی جدید با این دستور تهیه در خانه درست کنید و از خوردن آن همراه غذا لذت ببرید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *