هوس یک غذای شمالی خوشمزه کردید؟ ماش پلو با کدو حلوایی، ترکیبی بی‌نظیر از عطر برنج و شیرینی کدو بوده و انتخابی عالی برای شماست. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا با طرز تهیه ماش پلو با کدو حلوایی به روش شمالی آشنا شوید.

مواد لازم جهت تهیه ماش پلو با کدو حلوایی (برای دو نفر)

برای تهیه ماش پلو با کدو حلوایی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برنج ۱/۲ پیمانه
کدو حلوایی ۲ پیمانه
ماش ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر گل محمدی ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه ماش پلو با کدو حلوایی

برای تهیه این غذای لذیذ به روش شمالی، مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: خیساندن ماش و برنج

قبل از شروع به پخت این غذای شمالی باید ماش را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. همچنین، برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت در آب به همراه مقداری نمک خیس کنید تا نرم‌تر شود.

مراحل تهیه ماش پلو با کدو حلوایی

مرحله دوم: پخت ماش

ماش‌های که از شب قبل خیس خورده‌اند را آبکش کرده و به همراه آب جوش داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که ماش‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. در نهایت، آن‌ها را آبکش کنید.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز و ادویه‌ها

پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن کنجد تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه، پودر گل محمدی، پودر دارچین و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انگور پلو؛ ترکیبی دلنشین از برنج و انگور

مرحله چهارم: اضافه کردن کدو حلوایی

در این مرحله باید کدو حلوایی را پوست کنده و به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید. کدو حلوایی را به مواد داخل تابه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   ۹ مورد از خواص بی‌نظیر سیر برای پوست

مرحله پنجم: مخلوط کردن مواد

برنج خیس خورده را آبکش کنید و به همراه ماش پخته شده به مواد داخل تابه اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه ماش پلو با کدو حلوایی

مرحله ششم: پختن پلو

مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید. آب باید کمی بالاتر از سطح مواد باشد. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید آب به آرامی تبخیر شود.

توجه: مقدار آبی که اضافه می‌کنید باید کمتر از مقداری باشد که در حالت عادی برای پلو استفاده می‌کنید. زیاده‌روی در افزودن آب باعث شفته شدن برنج می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گردو پلو با گوشت قلقلی

مرحله هفتم: دم کشیدن پلو

وقتی آب قابلمه تقریبا تبخیر شد باید حرارت را کم کنید و زعفران دم کرده را روی پلو بریزید. درنهایت، دم کنی را روی قابلمه بگذارید. اجازه دهید پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه موکتل خانگی با دو طعم فوق العاده عالی-مجله بپز نپز

مرحله هشتم: سرو کردن ماش پلو با کدو حلوایی

در آخرین مرحله نوبت به سرو کردن این غذای لذیذ شمالی می‌رسد. پس از دم کشیدن، پلو را در ظرف سرو ریخته و با ماست یا سالاد و … سرو کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه ماش پلو با کدو حلوایی به روش شمالی را به شما آموزش دادیم. این غذای خوشمزه و مجلسی نه تنها طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد، بلکه طعم بسیار لذیذی نیز دارد. پیشنهاد می‌کنیم که حتما این غذای خوش‌رنگ و خوش‌طعم را تهیه کرده و به همراه عزیزان خود نوش جان کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *