بلال یکی از خوشمزهترین و محبوبترین خوراکیهایی است که از آن برای یک میان وعده کامل و سالم میتوانید کمک بگیرید. بلال به روشهای مختلفی طبخ میشود. تهیه بلال پنیری با هواپز یکی از آسانترین روشهای تهیه بلال است. ما امروز در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه بلال پنیری را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر)
مواد لازم جهت تهیه بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر) به شرح زیر است:
بلال | ۴ عدد |
پنیر پارمزان یا چدار رنده شده | ۱/۲ فنجان |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده (برای تزیین) | به مقدار دلخواه |
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر)
- مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بلالها ۲۰-۲۵ دقیقه است.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این بلال های پنیری جذاب را تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این بلال در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی بلالها
پوست بلالها را بکنید و تمام نخهای ذرت را جدا کنید تا بلالها کاملاً تمیز شوند.
سپس آنها را زیر آب سرد بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
مرحله دوم: آماده سازی و افزودن کره
کره را باید پیش از تهیه بلالها در دمای محیط گذارید تا کره نرم شود.
کره نرم شده را در یک کاسه بریزید و با استفاده از قلمموی آشپزی یا یک قاشق، به طور یکنواخت روی سطح بلالها بمالید.
چرب کردن بلال با کره باعث میشود تا در هواپز به خوبی برشته شود و طعم لذیذی پیدا کند.
مرحله سوم: آماده سازی و افزودن ادویهها
در یک کاسه کوچک، پودر سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
سپس این مخلوط ادویهای را به طور یکنواخت روی بلالها بپاشید.
در این مرحله با دست کمی ادویهها را ماساژ دهید تا به همه جای بلال برسند.
اگر علاقهمند به طعمهای تندتر هستید، میتوانید مقدار فلفل قرمز را افزایش دهید یا از پاپریکا استفاده کنید.
همچنین، اضافه کردن ادویههای خاص مانند زیره یا پودر پیاز نیز میتواند تنوع طعم ایجاد کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلال مایونزی در مایکروفر
مرحله چهارم: آماده سازی و گرم کردن هواپز
هواپز خود را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و ۵-۱۰ دقیقه زمان دهید تا هواپز گرم شود.
پیش گرم کردن دستگاه کمک میکند تا بلالها به طور یکنواخت و سریعتر پخته شوند.
مرحله پنجم: پختن بلالها در هواپز
بعد از اینکه هواپز به دمای مناسب رسید، بلالها را به آرامی داخل سبد هواپز بچینید.
مطمئن شوید که بلالها به طور منظم و با فاصله از یکدیگر قرار گرفتهاند تا هوای گرم به خوبی در بین آنها جریان پیدا کند.
هواپز را روشن کنید و بلالها را برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
در این مدت، هر چند وقت یک بار بلالها را برگردانید تا هر دو طرف آنها به طور یکنواخت برشته شوند. بلالها باید طلایی و خوشرنگ شوند.
توجه داشته باشید که تنظیمات هواپز ممکن است بسته به مدل دستگاه شما متفاوت باشد، بنابراین بهتر است در حین پخت، بلالها را چک کنید تا بیش از حد نپزند یا نسوزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلال تنوری با سس مخصوص
مرحله ششم: اضافه کردن پنیر
پس از گذشت زمان پخت، بلالها را از هوا پز خارج کنید و روی آنها پنیر رنده شده بپاشید.
سپس بلالها را دوباره برای ۲ تا ۳ دقیقه داخل هواپز قرار دهید تا پنیر ذوب شود و به بلالها بچسبد.
شما میتوانید بسته به سلیقه خود از انواع پنیرهای مختلف مانند چدار، موزارلا یا پارمزان استفاده کنید. حتی میتوانید از ترکیبی از پنیرها برای طعم متفاوتتر استفاده کنید.
مرحله هفتم: تزئین و سرو
بلالهای پنیری را از هواپز خارج کنید و در ظرف سرو بریزید.
تا زمانی که هنوز پنیر داغ است مقداری جعفری ساطوری شده تازه روی بلالها بریزید.
این مرحله نه تنها ظاهر غذا را زیباتر میکند؛ بلکه طعم بلالها را تازهتر و خوشطعمتر میسازد.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و سریع فوق این بلالهای بسیار خوشمزه و معطر را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.