۲۰:۴۱ – ۳۰ شهريور ۱۴۰۳
گاهی اوقات دوستان و آشنایان در دقیقه نود تماس گرفته یا سرزده به خانهتان میآیند. چنین مواقعی آماده کردن غذاهای خاص و ویژه چندان آسان نیست. برای چنین موارد برخی غذاها با ترکیب تخم مرغ میتواند کمک حالتان باشد. چون برخی غذاها را میتواند با کمترین مواد، اما به صورت حرفهای تهیه کرد. تاجاییکه به نظر غذای رستورانی به نظر بیاید. چند نوع از این غذاهای خاص مهمانیها با تخم مرغ را آموزش داده ایم.
تدوک مرغ و تخممرغ
مدت زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
-سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز کوچک: یک عدد
مرغ پخته چرخ شده (اختیاری): یک پیمانه
جعفری خردشده: ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه: به میزان لازم
پودر سوخاری:به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه
۱. سیب زمینیها و تخم مرغها را بپزید. بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا بگیرید و کنار بگذارید.
۲. سیب زمینیها را پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق له کنید. سپس پیاز را ریز رنده و به سیب زمینیها اضافه کنید.
۳. مرغهای پخته و چرخ شده را نیز اضافه کنید. جعفری خرد شده را هم به نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به مواد بیفزاید. ابتدا با قاشق مواد را مخلوط کنید. سپس با دست بدهید تا خمیر یکدست شود برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری میتوانید اضافه کنید.
۴. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست پهن کنید. درون هرکدام یک عدد تخم مرغ پخته شده بگذارید و سپس خمیر را دور تخم مرغ بپیچید. به همین ترتیب ادامه دهید تا تخم مرغها تمام شوند.
۵. در نهایت هرکدام از تدوکها را در پودر سوخاری بغلطانید و درون روغن سرخ کنید. سپس با سبزی و سسهای دلخواه سرو کنید.
نکته: میتوانید بدون مرغ پخته و تنها با سیب زمینی آبپز و باقی مواد تدوکها را درست کنید.
منبع: همشهری آنلاین