راگو به غذاهایی اطلاق می شود که بر روی حرارت کم و ملایم طبخ می شوند. راگوها را می توان با توجه به ذائقه غذایی به همراه گوشت و یا با دیگر مواد غذایی تهیه کرد. راگو مرغ یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار میان فرانسویان محسوب می شود که به دلیل طعم عالی و امکان تهیه مواد غذایی موجود در آن در ایران نیز طرفداران خاص خود را پیدا کرده است. باید بدانید که در تهیه راگو به جای مرغ می توانید از گوشت قرمز و یا گوشت بوقلمون نیز استفاده کنید. راگو مرغ از خوراک هایی است که ماندگاری بسیار بالایی دارد و می توانید در وعده های غذایی دیگر آن را میل کنید. راگو مرغ را می توانید در وعده ناهار، شام و همچنین وعده سحر ماه رمضان نوش جان کنید. استفاده از هویج و کرفس در این خوراک، علاوه بر طعم و عطر خوب ترکیب رنگ جذاب و زیبایی را ایجاد کرده که موجب علاقه مندی کودکان به مصرف این نوع خوراک می شود. برای افرادی که قصد کاهش وزن از طریق غذاهای رژیمی و سبک را دارند این خوراک خوش مزه، مناسب می باشد. رزماری از دسته گیاهان و سبزیجات پر خاصیتی است که علاوه بر ارزش تغذیه ای، ارزش درمانی نیز دارد. رزماری خواص بسیاری از جمله تحرک و افزایش گردش خون در بدن، رفع استرس و اضطراب، رفع سردرد، تقویت حافظه و درمان بیماری های تنفسی را به خود اختصاص داده است. رزماری در خوراک ها و خورش ها به میزان فراوانی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر گیاه رزماری روغن این گیاه نیز برای مصارف دارویی به کار می رود. از جمله خوراک های مشابه می توان به خوراک گوشت و چغندر، خوراک نخود فرنگی و گوشت، خوراک فیله ماهی و خوراک بادمجان با قارچ اشاره کرد.
مواد لازم
- مرغ چرخ کرده : 400 گرم
- پیاز : 2 عدد
- سیر : 4 حبه
- کرفس خرد شده: نصف پیمانه(دایس شده)
- هویج خرد شده : نصف پیمانه(دایس شده)
- رزماری: 1 قاشق چای خوری
- پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه
- آب مرغ : 1 پیمانه
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- در تابه ای سیر، پیاز، کرفس و هویج را که از قبل در ابعاد کوچک خرد کرده اید را روی حرارت گذاشته و تفت دهید.
- سپس ادویه های لازم را به مواد اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه حرارت دیدن که مواد داخل تابه تفت خوردند، مرغ چرخ کرده را به همراه 1 قاشق رزماری به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.
- پس از گذشت دقایقی که رنگ مرغ تغییر کرد بهتر است آب مرغ را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مواد بر روی شعله ملایم بپزند.
- پس از آنکه آب کمی تبخیر شد ،پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و پخته شوند.
- بعد از جا افتادن غذا می توانید آن را نوش جان کنید.
مراحل