سوسیس بدون گلوتن

  • گوشت دوبار چرخ شده 250 گرم
  • جعفری و ریحان تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
  • سیر دو حبه
  • آرد ذرت دو قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 60گرم
  • سس سویا 3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش 3 قاشق غذا خوری
  • آب مرغ 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • جوز هندی 1/4 قاشق چایی خوری
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  1. پیاز را رنده کرده و آب آن را کاملا بگیرید با گوشت خوب مخلوط کنید و بعد به ترتیب جعفری و ریحان و آرد ذرت سیر رنده شده پنیر پیتزا وکمی نمک وفلفل مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید یک پلاستیک فریزر را برداشته مقداری از گوشت به اندازه یک گردو داخل پلاستیک گذاشته وبه شکل لوله ای کوچک در اورده و گره بزنید.
  2. در هر پاکت فریزر سه عدد سوسیس می توان درست کرد. بعد از درست کردن سوسیس ها پلاستیک ها را با چنگال چند سوراخ کوچک ایجاد کنید.
  3. آب مرغ را با سس سویا و آب لیمو مخلوط کرده وسوسیس ها را درون آب مرغ بگذارید.
  4. می توان دو عدد سیب زمینی را چهار تیکه کرده ودرون آب مرغ بریزید .
  5. زیر قابلمه را بسیار کم کنید یا شعله پخش کن بگذارید در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت با حرارت کم سوسیس های شما بخار پز شود ومی توانید آن ها را سرخ هم کنید و از سیب زمینی هم در کنار غذا استفاده کنید .
افزایش آگاهی و اطلاعات:   پلو مطنجنه هندی

???? برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید ????

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *