کباب سبزیجات گیاهی

  • گوجه فرنگی: دوعدد
  • بادمجان حلقه شده: دو عدد
  • کدو حلقه شده:دو عدد
  • هویج: دو عدد
  • فلفل دلمه ای:یک عدد از هر رنگ دلخواه
  • روغن زیتون: یک و نیم پیمانه
  • سیر: 4 حبه، پوست کنده و کاملا ریز شود.
  • پودر زیره: یک قاشق غذاخوری
  • پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری
  1. تمام مواد اولیه را پشت سر هم به سیخ می کشیم.
  2. سیخ‌ها را بر روی باربکیو یا کباب پز قرار داده و با دقت آن‌ها را بچرخانید و در طی پخت چند بار روی آن‌ها روغن بمالید تا به طور یکنواخت کباب شوند.
  3. کباب‌ها آماده‌اند ابتدا روی آن‌ها کمی زیره و پودر گشنیز بپاشید بعد میل کنید.

???? برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید ????

افزایش آگاهی و اطلاعات:   نگهداری پیاز سرخ شده؛ نکات طلایی برای ماندگاری بالا-بپز نپز

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *