خورش قیمه کدو سبز

  • گوشت 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • لپه 100گرم
  • سیب زمینی 2 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • کدو سبز متوسط 3عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
  1. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  2. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید به روغن بیفتد لپه و سیب زمینی خلال شده را اضافه کنید و در این مرحله 4 لیوان آب اضافه کنید مخلوط نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.
  3. در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید ، روی کدوها نمک بپاشید و نیازی به سرخ کردن نیست و پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید سپس کدوها را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید ) .
  4. در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   جو دوسر پرک: صبحانه‌ای مغذی و دوست‌داشتنی

???? برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید ????

یک نظر برای خورش قیمه کدو سبز

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *