نائنگچی جزو سالادهای سرد کره ای است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است که به راحتی و در زمان کمی می توانید این سالاد خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید که به منظور آشنایی با طرز تهیه نائنگچی بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نائنگچی سالادی بسیار خوش طعم
در تهیه این نوع سالاد از گلابی آسبابی استفاده می شود که باعث خاص تر شدن این سالاد می شود نابراین اگر شما نیز به دنبال یک سالا خوشمزه با طعمی متفاوت هستید می توانید این نوع سالاد را امتحان کنید که در ادامه مطلب شما دوستان را با نحوه تهیه نائنگچی آشنا خواهیم کرد تا بتوانید به راحتی در منزل این نوع سالاد تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم :
- پودر تخم خردل کرده ای : یک قاشق غذا خوری
- آب : دو قاشق چای خوری
- نمک : یک قاشق چای خوری
- شکر : یک قاشق غذا خوری
- سرکه سفید : دو قاشق غذا خوری
- گوشت خرچنگ : صد و چهل گرم
- خیار متوسط (برش های افقی باریک ) : یک عدد
- گلابی ( بدون هسته و باریک بریده شده ) : یک عدد
- تخم کاج و جوانه تربچه : دو قاشق غذا خورری
دستور تهیه
در روز تهیه نائنگچی ابتدا گوشت خرچنگ را نواری به صورت باریک برش داده و همراه با مقداری روغن داخل تابه تفت دهید.
حالا خیار و گلابی را هم به شکل نواری باریک برش زده و همه مواد را به یک شکل خرد کرده تا سالاد ظاهر زیباتری داشته باشد.
حالا به منظور تهیه سس، پودر تخم خردل را همراه با آب، نمک، شکر و سرکه داخل ظرفی ریخته و هم بزنید و سس آماده شده را داخل یخچال گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعدی رشته های گلابی، خیار و خرچنگ را داخل ظرف مخصوص سالاد به صورت جداگانه گذاشته و بر روی آن تخم کاج بریزید .
در مرحله پابانی از نحوه تهیه نائنگچی با جوانه تربچه اطراف سالاد را تزیین نمایید. و سس را از یخچال خارج کرده و به همراه سالاد نوش جان نمایید.
نکات تکمیلی
- مقدار مواد گفته مناسب چهار نفر است.
- زمان آماده سازی مواد اولیه حدود بیست دقیقه می باشد.
- نائنگگی را می توانید به عنوان پیش غذا سرو نمایید.
شما دوستان عزیز در صورت تمایل می توانید بر روی طرز تهیه سالاد اسفناج و مرغ و طرز تهیه سالاد میگو کلیک نمایید و با نحوه تهیه سالاد مورد نظرتان آشنا شوید و به راحتی و در مدت زمان کمی در منزل تهیه و نوش جان نمایید.
منبع : آرگا
برچسب :