یکی از قوی ترین عصاره هایی که می توانید در انواع سوپ و خورشت استفاده کنید، پای مرغ بوده و شما می توانید در این بخش با عصاره گیری پای مرغ آشنا شوید. این عصاره ترکیب فوق العاده ای داشته و به راحتی تهیه می شود.
برای داشتن یک عصاره مقوی در انواع غذاها می توانید در این بخس همراه ما باشید. طرز تهیه عصاره آب مرغ با طعم های متنوع را می توانید در آرگا مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- پای مرغ: ۱ بسته
- سیر: ۳ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- هویج: ۱ عدد
- زنجبیل: یک تکه
- دارچین: یک تکه
- زردچوبه، فلفل، نمک: به میزان لازم
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد
- برگ بو: ۲ برگ
عصاره گیری پای مرغ:
برای آماده کردن این عصاره خوشمزه و ویژه باید پای مرغ تازه و سالم را ابتدا به خوبی پاک کرده و بشویید. باید قسمت ناخن های پای مرغ را به خوبی جدا کرده و زمان دهید تا آب اضافی پای مرغ کشیده شود.
در ادامه باید پای مرغ را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، فلفل دلمه ای، چوب دارچین و زنجبیل را به مواد پای مرغ افزوده و مقداری آب روی آن بریزید. بهتر است تا آب به خوبی روی پای مرغ را بگیرد. روی حرارت قرار داده و زمان دهید تا روی حرارت به خوبی پخته شود.
شما می توانید تمام مواد را ابتدا با یکدیگر ترکیب کرده و بعد رو روی حرارت بگذارید. هویج، کرفس، سیر، برگ بو و دیگر ادویه های دلخواه را به مواد افزوده و با یکدیگر ترکیب کنید. بعد از نرم شدن پای مرغ باید آن را از روی حرارت برداشته و گوشت و ژلاتین های پای مرغ را جدا کرده و استخوان آن را دورن بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه عصاره پای مرغ مواد را به میکسر به خوبی میکس کرده و مقداری روی آن آب بریزید تا به خوبی میکس شده و یکدست شود. در ادامه می توانید مقداری از آب پای مرغ را روی مواد ریخته و در قالب های یخ ریخته و درون فریزر بگذارید تا به خوبی بسته شود. ژلاتین های یخ زده را از قالب خارج کرده و همه را درون یک کیسه فریزر ریخته و در زمان پخت از آن استفاده کنید.
این عصاره خواص زیادی داشته و می توانید با رسپی های مختلفی تهیه کنید. شما می توانید با همین روش یک عصاره خوشمزه دیگر با پای گوساله و گاو نیز داشته باشید و در غذاهای مختلف خود استفاده کنید. این عصاره را می توانید با برگ بو و … عطردار نمایید.
خواص این عصاره فوق العاده است و می توانید به عنوان یک ماده مقوی برای کودکان خود استفاده کنید. طعم این عصاره را می توانید با برگ بو و دارچین و … نیز بهتر کرده و بوی بدی آن را بگیرید.
منبع : آرگا
برچسب :