سالاد لبو و پرتقال از جمله پیشغذاهای خوشمزه و جذاب فصل پاییز است که علاوه بر جذابیت و اشتها آور بودن، جزو سالادهای پرخاصیت و سرشار از ویتامین C است. در ادامه این مقاله از اکالا بلاگ دستور تهیه سالاد لبو و پرتقال را به روشهای مختلف آموزش میدهیم.
سالاد لبو و پرتقال با پنیر
در این بخش روش تهیه سالاد لبو و پرتقال با پنیر را شرح دادهایم. مواد اولیه مورد نیاز برای سالاد لبو و پرتقال با پنیر شامل موارد زیر میشود:
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
لبو | ۴ عدد |
پرتقال | ۲ عدد متوسط |
مغز گردو خرد شده | ۱/۴ لیوان |
پنیر فتا | ۲ قاشق غذاخوری |
روغنزیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه قرمز | ۱ قاشق غذاخوری |
خردل دیژون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
فلفلسیاه | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه سالاد لبو و پرتقال با پنیر
سالاد لبو و پرتقال از جمله سالادهای محبوب پاییزی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. در ادامه دستور تهیه این سالاد با پنیر را آموزش دادهایم:
مرحله اول: آماده کردن لبو و اسفناج
ابتدا لبوها را شسته داخل قابلمهای مناسب با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. همزمان اسفناج را پاک کرده و شسته و آبکش کنید.
مرحله دوم: مواد سالاد را خرد کنید
پوست لبوهای پخته شده را بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید. پوست پرتقال را نیز بگیرید، میتوانید پرتقالها را از وسط دو نیم کرده و هسته آن را خارج کنید.
سپس لبوهای خرد شده را به همراه پرتقالهای خرد شده داخل ظرف مناسبی ریخته و اسفناجهای ریز خرد شده را نیر به آن اضافه کنید. در نهایت پنیر فتا را با چاقو خرد کنید یا با پشت قاشق له کرده و روی سبزیجات، لبو و پرتقال بریزید؛ سپس مغز گردوی خرد شده را روی آن بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی
مرحله سوم: تهیه سس سالاد لبو و پرتقال با پنیر
داخل کاسهای مناسب مقداری روغن زیتون،؛ آب پرتقال، سرکه قرمز، خردل، نمک، فلفلسیاه ریخته و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. سس سالاد را روی مواد سالاد بریزید به طوریکه همه جای آن را بپوشاند.
میتوانید سالاد را هم بزنید تا همه مواد سالاد به خوبی با سس آغشته شوند. پس از ده دقیقه نگهداری سالاد داخل یخچال میتوانید آن را سرو کنید.
سالاد لبو و پرتقال با عسل
یکی دیگر از روشهای تهیه این نوع سالاد، استفاده از مقداری عسل در ترکیب آن است که در ادامه به آن پرداختهایم. مواد اولیه مورد نیاز برای سالاد لبو و پرتقال با عسل شامل موارد زیر میشود:
لبو | ۴ یا ۵ عدد |
روغنزیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک | نوک قاشق غذاخوری |
فلفلسیاه | نوک قاشق غذاخوری |
پرتقال | ۴ تا ۵ عدد |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین یا ادویه مخلوط | ۱/۳ قاشق غذاخوری |
فلفلقرمز | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۳ عدد |
برگ نعناع | ۱ مشت |
مراحل تهیه سالاد لبو و پرتقال با عسل
سالاد لبو و پرتقال با عسل را میتوان به راحتی در کمترین زمان تهیه و به عنوان وعدهغذایی سبک یا میانوعده استفاده کرد. در ادامه به مراحل تهیه این سالاد پرداختهایم:
مرحله اول: مواد اولیه سالاد را آماده کنید
ابتدا لبوها را شسته و با مقداری آب بپزید. سپس پوست لبوهای پخته شده را بگیرید و آنها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید. در همین حین سبزی نعناع را شسته و برگهای آنها را جدا کنید. پرتقالها را نیز پوست گرفته و پر پر کنید.
مرحله دوم: سس سالاد لبو و پرتقال با عسل را آماده کنید
مواد سالاد را داخل کاسهای بزرگ ریخته و در کاسهای دیگر مواد سس سالاد شامل عسل، پودر دارچین و روغن زیتون را مخلوط کنید. سس سالاد را روی مواد سالاد ریخته و سپس مغز گردوی خرد شده را روی آنها بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا با لبو
میتوانید سالاد را مخلوط کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود و سپس سالاد را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال نگهداری کنید. در نهایت میتوانید سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو کنید.
سالاد لبو و پرتقال با سیب
روش سوم در تهیه سالاد لبو و پرتقال با سیب است که در ادامه به مراحل تهیه آن پرداختهایم. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد لبو و پرتقال با سیب به شرح زیر است.
لبو | ۲ عدد متوسط |
پرتقال | ۱ عدد درشت |
ترب سفید | ۱ عدد |
بادام زمینی | ۱/۳ لیوان فرانسوی |
لیموترش | ۱ عدد کوچک |
سیب درختی | ۱ عدد |
سرکه سیب | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | ۱ مشت |
انار دانه شده | ۱ لیوان |
مراحل تهیه سالاد لبو و پرتقال با سیب
در این روش از طرز تهیه سالاد لبو و پرتقال از سیب نیز استفاده میشود، که در ادامه مراحل درست کردن آن را آموزش دادهایم:
مرحله اول: مواد اولیه سالاد را آماده کنید
ابتدا لبوها را شسته، بپزید و پوست آنها را بگیرید. سپس لبوهای پخته را به صورت ورقهای یا حلقههای نازک برش بزنید. در ادامه سیب را شسته و خرد کنید، مقداری انار را دانه کرده و در ظرف مناسب بریزید.
میتوانید پرتقال نیز در این سالاد استفاده کنید و پرتقال پوست گرفته را به صورت پر پر آماده کنید. ترب سفید را نیز خرد کرده و در نهایت همه مواد سالاد را داخل کاسهای بزرگ بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انار و گردو و بروکلی
مرحله دوم: سس سالاد را روی آن ریخته و سالاد را سرو کنید
در این مرحله سس سالاد شامل بادام زمینی، سرکه سیب و شکر را مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید. میتوانید برای ترش شدن یک لیموترش تازه را از وسط برش زده و آب آن را روی سالاد بریزید.
در نهایت همه مواد سالاد را با سس آغشته کنید و مقداری گشنیز خرد شده برای تزیین سالاد روی آن بریزید. میتوانید چند دقیقه سالاد را داخل یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
در این مطلب از مجله اکالا به سه روش متفاوت طرز تهیه سالاد لبو و پرتقال را آموزش دادیم. این سالاد از جمله انواع سالاد مناسب برای فصل پاییز است که میتوانید به آسانی تهیه و به عنوان پیشغذا یا میانوعده سبک غذایی آشپزی و نوش جان کنید.
امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!