حلوای عمانی یکی از خوش طعم و محبوب ترین نوع حلوا در کشور های عربی می باشد که در ایران هم طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است. حلوا عمانی طعمی بسیار عالی داشته و با استفاده از انواع مغزیجات تهیه می شود که باعث شده این حلوا خواص بسیار زیادی داشته باشد. طرز تهیه حلوا عمانی با روش اصلی در این مطلب قرار گرفته شده است.
حلوا آویشن و حلوای دارچینی دو نوع دیگر از حلوا بوده که این حلواهای متفاوت به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه می شوند. برای تهیه نیاز به مواد اولیه زیادی نخواهید داشت و با استفاده از مواد اولیه کم و در دسترس می توان حلوایی خوش طعم و متفاوت تهیه کرد. با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب می توان روش پخت حلوا آویشن، حلوای دارچینی و یا حتی حلوای آلبالو خوش رنگ را مشاهده کنید.
مواد لازم
- آب ۳/۵ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- شکر ۲/۵ پیمانه
- گلاب ۱/۲ پیمانه
- پودر هل ۱ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
- هر نوع مغزیجات به مقدار لازم
طرز تهیه حلوا عمانی با روش پخت اصلی
ابتدا برای تهیه این حلوا باید نشاسته ذرت را در آب خنک بریزید و هم بزنید تا مخلوط و باز شود. سپس قابلمه ای نچسب بر روی حرارت قرار دهید و شکر را درون قابلمه نچسب بریزید. صبر کنید تا شکر ذوب شود. زمانی که شکر ذوب شد روغن مایع را به قابلمه بی افزایید.
در ادامه باید مخلوط نشاسته و آب را هم به قابلمه اضافه کید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا مواد یک دست شوند. معمولا پس از افزودن نشاسته شکر به شکل گلوله ای در می آید و باید دوباره هم بزنید تا این گلوله ها از بین برود و یک دست شود.
زعفران دم کرده شده را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و در حدی که به خوبی مخلوط شوند هم بزنید. حلوا را باید به صورت مداوم به مدت ۱ ساعت هم بزنید تا غلیظ شود. اگر هم زدن حلوا را متوقف نمایید حلوا ته می گیرد و بهتر است مداوم هم بزنید.
در آخر پودر هل را به قابلمه اضافه کنید. وقتی دیدید حلوا از قابلمه جدا می شود به راحتی باید مغزیجات های دلخواه خود را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. پس از افزودن مغزیجات ها باید حلوا را به صورت داغ در ظرف مورد نظر ریخت و در نهایت سرو کرد. نوش جان.
منبع : آرگا