دمی مراکشی از انواع پلوهای مخلوط و غذا های بین المللی محسوب می شود که ار ترکیب مرغ با برنج و سبزیجات تهیه می شود و بسیار خوشمزه و مقوی است که در ادامه مطلب طرز تهیه دمی مراکشی را در اختیار شما عزیزان گذاشته ایم.
طرز تهیه دمی مراکشی با روش ساده و خوشمزه
همانطور که می دانید در سفره غذای ایرانی پلوهای مخلوط جایگاه خاصی دارند و در مهمانی ها انواع پلوهای مخلوط مانند باقالی پلو با گردن و مرصع پلو پرطرفدار می باشد که یکی دیگر از انواع پلوهای مخلوط دمی مراکشی است که به دلیل داشتن سبزیجات غنی از ویتامین و مواد مغذی مناسب کودکان و سالمندان است بنابراین، اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه پلو های مخلوط دارد می توانید تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
- برنج : دو پیمانه
- سینه مرغ : یک عدد
- پیاز درشت : یک عدد
- سیر : سه حبه
- فلفل دلمه ای رنگی : نصف یک عدد
- پیازچه : سه شاخه
- رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری
- دارچین، پودر هل، پودر زیره، فلفل سیاه نمک: به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
- آب : دو لیوان
دستور تهیه :
به منظور تهیه دمی مراکشی ابتدا باید سینه مرغ را به شکل نواری یا مکعبی خرد نمایید و داخل مقداری روغن تکه های مرغ را سرخ نمایید و بعد مرغ را کنار گذاشته و پیازهای خرد شده را وسط قابلمه ریخته و با روغن تفت داده تا نرم و سبک شوند.
حالا سیر رنده شده و رب گوجه فرنگی بیفزایید و با پیازها تفت دهید و بعد به آن نمک، فلفل سیاه، پودر هل، پودر زیره و دارچین بیفزایید و مواد را خوب هم بزنید.
حالا بعد از اینکه عطر ادویه ها بلند شد برنجی را که از قبل شسته و خیس کرده اید را به مواد بیفزایید و اجازه دهید به همراه مواد به مدت ده دقیقه سرخ شود و هم بزنید و به آن آب بیفزایید.
در مرحله پایانی فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز خرد کرده و به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید برنج بجوشد و در این مرحله درب قابلمه را بسته و بر روی حرارات متوسط تنظیم نمایید تا آب برنج کشیده و برنج دم بکشد و بعد از زمان نیم ساعت نوش جان کنید.
شما دوستان عزیز می توانید با کلیک بر روی طرز تهیه پلو بندری و طرز تهیه پلو لیموزین با نحوه تهیخ انواع پلوها آشنا شوید و همچنین در منزل به راحتی تهیه و نوش جان نمایید.
منبع : آرگا