گریپ فروت یکی از مرکباتی است که از ترکیب پرتقال و دارابی به عمل میآید. این میوه پرخاصیت طعم ترش و کمی تلخ دارد بنابراین گرفتن آب آن ممکن است کار چالش برانگیزی باشد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا نکات مهم برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت را به شما آموزش دهیم.
برای تلخ نشدن آب گریپ فروت هنگام آبگیری در ابتدا باید گریپ فروت مناسب و شیرین انتخاب کنید. همچنین جدا کردن پوست، غشای سفید و دانهها از تلخ شدن آن جلوگیری میکند. استفاده از آبمیوهگیری دستی، مصرف فوری و ترکیب آن با سایر میوهها هم میتواند از روشهای موثر برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت باشد. ترفند دیگر برای رفع تلخی آب گریپ فروت اضافه کردن طعمدهندهها است. در ادامه مطلب تمام ترفندها را کامل بخوانید.
چگونه آب گریپ فروت را بگیریم که تلخ نشود؟
برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت میتوانید چند راهکار را به کار بگیرید که در ادامه به آنها میپردازیم.
۱- گریپ فروت مناسب انتخاب کنید
در اولین قدم باید گریپ فروت شیرین انتخاب کنید. رنگ صورتی از این میوه شیرینترین نوع آن است. سعی کنید گریپ فروتی انتخاب کنید که کاملا رسیده باشند. گریپ فروت زرد و صورتی روشن معمولا رسیده است و تلخی کمتری دارد.
همچنین اگر وزن میوه به نسبت اندازهاش سنگینتر باشد، معمولا آبدارتر و شیرینتر است. گریپ فروتهای سبک معمولا خشک هستند و طعم خوشایندی ندارند.
بیشتر بخوانید: ۷ ترفند برای پرفتن تلخی آب کرفس
۲- پوست و غشا را جدا کنید
یکی از کلیدیترین مراحل برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ جدا کردن پوست و غشای آن است. برای انجام این کار باید با دقت پوست را جدا کنید تا روغن موجود در غشا با بخش آبدار میوه در تماس نباشد.
۳- دانهها را جدا کنید
یکی از عوامل تلخ شدن آب گریپ فروت دانههای آن است. این دانههای حاوی ترکیبات تلخی است که اگر در حین آبگیری وارد آن شود، طعم ناخوشایندی به وجود میآورد. به همین خاطر سعی کنید قبل از آبگیری گریپ فروت تمام دانههای آن را به کمک چاقو جدا کنید.
۴- از آبمیوهگیری دستی استفاده کنید
برای جلوگیری از ترکیب غشا گریپ فروت و تماس روغن پوست آن با آب میوه، بهتر است از آبمیوهگیری دستی استفاده کنید. زمانی که از آبمیوهگیری دستی استفاده میکنید، یک فشار کنترل شده و یکنواخت داشته باشید و سعی کنید در سریعترین حالت این کار را انجام دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه روغن پرتقال خانگی
۵- آب گریپ فروت را فورا مصرف کنید
بعد از اینکه آب گریپ فروت را میگیرید بهتر است بلافاصله آن را مصرف کنید زیرا ممکن است در فرآیند اکسیداسیون تلخ شود. زمانی که آب گریپ فروت برای مدت طولانی در معرض اکسیژن قرار میگیرد، طعم و رنگ آن را تغییر میدهد.
۶- با آب میوههای دیگر ترکیب کنید
اگر با انجام روشهای گفته شده، همچنان آب گریپ فروت برای شما تلخ است، میتوانید آن را با میوههای دیگر ترکیب کنید. بهترین میوهها برای ترکیب با گریپ فروت، پرتقال، آناناس، توت فرنگی، لیموترش، انار، هندوانه و سیب است.
۷- از طعمدهندههای دیگر استفاده کنید
شما میتوانید برای کم کردن تلخی آب گریپ فروت به آن کمی نمک اضافه کنید. این کار باعث میشود طعم تلخی آن متعادل و کمتر حس شود. همچنین میتوانید برای شیرین شدن آن کمی عسل به همراه هل یا گلاب به آب گریپ فروت اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشد.
نکات تکمیلی برای گرفتن آب گریپ فروت:
- اضافه کردن یخ به گریپ فروت، طعم تلخ آن را کم میکند.
- رنگ سبز روی پوست گریپ فروت به معنای نارس و تلخ بودن آن است.
- بهترین زمان خرید گریپ فروت اواخر پاییز تا زمستان است.
- میتوانید به جای استفاده از آبمیوهگیری دستی، از یک قاشق برای خارج کردن گوشت گریپ فروت استفاده کنید.
- میتوانید بعد از گرفتن آب گریپ فروت، آن را از یک صافی رد کنید تا یک آبمیوه صاف و شفاف با طعم بهتری داشته باشید.
- برای نگهداری آب گریپ فروت، آن را در ظرف شیشهای درب دار بریزید و در یخچال قرار دهید.
- بهتر است آب گریپ فروت را ظرف ۲۴ ساعت مصرف کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، ۷ ترفند برای جلوگیری از تلخ شدن آب گریپ فروت را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم برای مصرف آب این میوه پرخاصیت حتما ترفندهای گفته شده را در نظر بگیرید تا نوشیدن یک آبمیوه خوشمزه را تجربه کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.