پاناکوتا کدو حلوایی یکی از خوشمزهترین دسرهای پاییزی است که هم مزه بسیار دلپذیری دارد و هم ظاهر آن بسیار هوس انگیز و جذاب است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با ۲ روش تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی و همه فوت و فنهای درست کردن این دسر آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای درست کردن دسر پاناکوتا کدو حلوایی ابتدا باید کدو را خرد کنید و همراه با آب در قابلمه بریزید و بپزید. در ادامه کدوها را میکس کنید. شیر و خامه را ترکیب کنید و همراه با شکر و پودر ژلاتین در قابلمه بریزید. مواد را کمی هم بزنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و زمانی که مواد پاناکوتا شروع به جوشیدن کرد، وانیل را نیز در قابلمه بریزید. پس از ۲ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و مواد دسر را در قالب بریزید. قالب را برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما آماده شود. برای خواندن جزئیات طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
دسر پاناکوتا کدو حلوایی با ژلاتین
- مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۱ ساعت
- درجه سختی: متوسط
- تعداد نفرات: ۴ نفر
مواد لازم دسر پاناکوتا کدو حلوایی با ژلاتین
شیر | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
کدو حلوایی | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی
در ادامه این بخش به مراحل طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی اشاره شده است.
مرحله اول: کدو را بپزید
برای شروع باید کدو را بشویید و با یک چاقوی تیز آن را خرد کنید. سپس تکههای کدو را همراه با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید برای یک ساعت بپزند و کاملا نرم شوند.
مرحله دوم: کدو را پوره کنید
کدوهای پخته شده را از قابلمه خارج و پوست آنها را جدا کنید. در ادامه باید تکههای کدو حلوایی را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. برای میکس کردن کدوها در این مرحله میتوانید از گوشت کوب دستی یا برقی نیز استفاده کنید.
مرحله سوم: شیر و خامه را ترکیب کنید
شیر را در یک قابلمه بریزید و بعد خامه را به آن اضافه کنید. با یک همزن دستی شیر و خامه را خوب هم بزنید تا خامه به طور کامل در شیر حل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیهای
مرحله چهارم: شکر و ژلاتین را به قابلمه اضافه کنید
در این مرحله باید شکر و پودر ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید. دوباره مواد را با همزن دستی هم بزنید تا شکر و ژلاتین در شیر حل شوند.
مرحله پنجم: قابلمه را روی حرارت قرار دهید
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد پاناکوتا کاملا یکدست شوند.
مرحله ششم: پوره کدو و وانیل را اضافه کنید
پوره کدو حلوایی را به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کدو کاملا با سایر مواد ترکیب شود. صبر کنید مواد پاناکوتا شروع به جوشیدن کنند و بعد وانیل را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماقوت با طعم پرتقال
مرحله هفتم: مواد پاناکوتا را در ظرف بریزید
بعد از اضافه کردن وانیل حدود یک دقیقه دیگر مواد را بجوشانید و سپس شعله گاز را خاموش کنید. کمی صبر کنید تا مواد پاناکوتا از حرارت بیفتند. کف و دیوارههای قالب مورد نظرتان را کمی با روغن چرب کنید.
در ادامه مواد پاناکوتا را در قالب مورد نظرتان بریزید و برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما آماده شود. در انتها میتوانید این دسر را برگردانید و در ظرف مناسب سرو کنید.
دسر پاناکوتا کدو حلوایی با نشاسته
- مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۱ ساعت
- درجه سختی: متوسط
- تعداد نفرات: ۵ نفر
مواد لازم پاناکوتا کدو حلوایی با نشاسته
نشاسته گل | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
شیر | ۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
شکر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
پوره کدو حلوایی | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
کره | ۵۰ گرم |
طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی با نشاسته
طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی با نشاسته شامل مراحل زیر است:
- برای آماده کردن این دسر خوشمزه ابتدا باید نشاسته و مقداری آب را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
- در ادامه شیر و شکر را به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
- زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرد، میتوانید کره، وانیل و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید.
- مواد دسر را برای حدود ۱ ساعت روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شوند.
- در انتهای پخت دسر میتوانید زعفران را اضافه کنید. اضافه کردن زعفران به این دسر اختیاری است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.
- زمانی که دسر آماده شد شعله گاز را خاموش کنید و بعد از این که دسر از حرارت افتاد، آن را در ظرف بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا شما آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلوای پاییزی با کدو حلوایی
نکات و فوت و فنهای تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی اشاره شده است.
- در صورتی که طعم کدوی شما شیرین است، میتوانید از مقدار شکر کمتری برای تهیه این دسر استفاده کنید.
- برای تهیه این دسر میتوانید به جای پودر ژلاتین از پودر آگار-آگار استفاده کنید.
- میتوانید این دسر را به صورت لیوانی و تک نفره نیز آماده کنید.
- برای تزیین این دسر میتوانید از انواع میوههای خرد شده استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از مقداری گردو یا مغز خرد شده نیز در این دسر استفاده کنید.
- برای تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی با بستنی میتوانید شیر و خامه را حذف کنید و سپس پودر ژله را در آب حل کنید. در ادامه آن را با بستنی آب شده و پوره کدو حلوایی ترکیب کنید و خوب هم بزنید و سپس مواد را در قالب بریزید تا دسر شما آماده شود.
- اضافه کردن خامه به این دسر طعم بینظیری میبخشد، اما در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید و این دسر را بدون خامه نیز آماده کنید.
- در برخی رسپیها برای تهیه این دسر از مقداری پودر دارچین نیز استفاده میشود.
- میتوانید این دسر را بدون حرارت دادن نیز آماده کنید. در این روش باید ژلاتین را با آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر و خامه را به صورت جداگانه ترکیب کنید و زمانی که ژلاتین خنک شد، به آن اضافه کنید. سپس پوره کدو حلوایی را نیز همراه با وانیل به این ترکیب اضافه کنید و آن را در قالب بریزید.
- بهتر است این دسر را در قالبهای سیلیکونی آماده کنید تا خارج کردن آن از قالب راحتتر شود.
- اگر عاشق طعم دسرهای کاکائویی هستید، میتوانید مقداری شکلات آب شده یا کمی پودر کاکائو به این دسر اضافه کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین روش تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی و همه فوت و فنهای درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه آماده کردن این دسر را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…