گلاسه‌ها نوعی دسر سرد هستند که معمولا از ترکیب میوه، آبمیوه، بستنی، ژله و خامه تشکیل می‌شوند. از ترکیب‌های پرطرفدار و محبوب این دسر، هویج گلاسه است که علاوه بر طعم خوشایند آن، ظاهری جذاب و خوشرنگ دارد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا ۲ طرز تهیه هویج گلاسه را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای درست کردن هویج گلاسه به روش اول ابتدا هویج‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه شیر روی شعله ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس شیر و هویج پخته را همراه دارچین، عسل و وانیل در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. ترکیب به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس در ظرف مورد نظر همراه یک اسکوپ بستنی سرو کنید.

برای درست کردن هویج گلاسه به روش دوم ابتدا هویج‌ها را خرد کنید و بپزید. سپس هویج‌های پخته را همراه شکر، آبلیمو، وانیل و دارچین در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. در آخر پوره هویج را در یک کاسه بریزید و با بستنی ترکیب کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل هر دو روش را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم هویج گلاسه (روش اول)

هویج متوسط  ۴ عدد
بستنی ۳ تا ۴ اسکوپ
شیر ۱ لیتر
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
عسل به میزان دلخواه
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
افزایش آگاهی و اطلاعات:   دانه چیا برای لاغری شکم و پهلو + کیا با دانه چیا لاغر شدن؟

طرز تهیه هویج گلاسه (روش اول)

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: هویج را آماده کنید

ابتدا هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید.

مرحله دوم: هویج‌ را بپزید

در یک قابلمه مناسب هویج‌های خرد شده را بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. حرارت گاز را روی شعله ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هویج‌ها بپزند تا نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر زعفران+ نکات خوشمزه‌تر شدن

مرحله سوم: هویج را پوره کنید

بعد از اینکه هویج‌ها نرم و پخته شد، مواد را همراه وانیل، عسل و دارچین در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکدست شوند، آنها را مخلوط کنید.

مرحله چهارم: بستنی را اضافه کنید

بعد از پوره شدن مواد، آنها را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس در یک لیوان بلند به همراه یک یا دو اسکوپ بستنی سرو کنید.

مواد لازم هویج گلاسه (روش دوم)

هویج متوسط ۴ عدد
بستنی وانیلی ۴ اسکوپ
شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ½ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین  ½ قاشق چای‌خوری
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه خوراک گل کلم + نکات و فوت و فن-بپز نپز

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه هویج گلاسه (روش دوم)

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: هویج را آماده کنید

ابتدا هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس به قطعات کوچک تقسیم کنید. در این مرحله می‌توانید آنها را بخارپز کنید یا همراه کمی آب در قابلمه بریزید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شکلات با پوست پرتقال

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

بعد از پخت هویج، آنها را همراه وانیل، آبلیمو، شکر و دارچین در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا به شکل پوره درآید و یکدست شود.

طرز تهیه هویج گلاسه

مرحله سوم: بستنی را اضافه کنید

پوره هویج را در یک کاسه بریزید و بستنی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات و فوت‌و‌فن درست کردن هویج گلاسه

برای اینکه این دسر جذاب کیفیت بالاتری داشته باشد، به نکاتی که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم، دقت کنید. با ما همراه باشید.

  • استفاده از شیر نارگیل به جای شیر گاو، طعمی خاص و متفاوت به دسر می‌دهد و بافت آن را کرمی و لطیف می‌کند.
  • می‌توانید مقداری پودر هل یا جوزهندی برای طعم بهتر به دسر اضافه کنید.
  • اگر هویج‌ها به اندازه کافی شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن عسل یا شکر نیست.
  • برای تزئین می‌توانید از مغزیجات مانند گردو، پسته و بادام یا پودر دارچین استفاده کنید.
  • می‌توانید مقداری شکلات آب شده یا پودر کاکائو به این دسر اضافه کنید.
  • می‌توانید از بستنی با طعم‌های متفاوت مانند وانیلی، زعفرانی، شکلاتی یا میوه‌ای استفاده کنید.
  • برای داشتن طعم بهتر به پوره هویج مقداری زنجبیل یا هل اضافه کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   اطلاعات دارویی والپروت سدیم و نکات مصرف این دارو

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه هویج گلاسه را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به ۲ روش به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این دسر خوشمزه و نارنجی را حتما در خانه درست کنید و از مهمانان خود به بهترین شکل پذیرایی کنید. 



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *