یکی از میوههای پرفروش در فصول سرد، پرتقال است که شاید در انتخاب آن با کمی مشکل روبهرو شوید. پرتقال محبوب، شیرین و آبدار است و با کمی دقت میتوانید آنها را تشخیص دهید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا ویژگیهای پرتقال خوب و شیرین را بررسی کنیم.
پرتقال شیرین و آبدار رنگ نارنجی روشن، وزن سنگین و پوستی صاف دارد. همچنین عطر قابل توجهی را از آن میتوانید دریافت کنید. در ادامه به توضیح هر کدام از ویژگیها میپردازیم.
راهنمای انتخاب پرتقال خوب و شیرین
پرتقال یکی از محبوبترین میوهها است که در روزهای سرد توجه ویژهای به آن میشود. برای اینکه بتوانید پرتقال خوب و باکیفیتی خریداری کنید باید به چند نکته که در ادامه میآید توجه کنید.
۱- رنگ نارنجی روشن
رنگ پرتقال میتواند چیزهای زیادی به شما بگوید. بدون در نظر گرفتن نوع آن، یک پرتقال رسیده و شیرین پوستی نازک، رنگی شاداب و عطر و بوی تازهای دارد. رنگ پرتقال رسیده نارنجی روشن است اگرچه در برخی مواقع رنگ سبز هم پیدا میشود.
پرتقالی که رنگ نارنجی متمایل به قرمز دارد، ممکن است نرسیده باشد و با رنگهای شیمیایی آن را رنگ کرده باشند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشمش تازه در هواپز
۲- وزن سنگین
همیشه به سراغ پرتقالهای سنگین و سفت بروید. پرتقالی باکیفیت است که هنگام لمس کردن سفت باشد. وزن زیاد پرتقال هم نشانه آبدار بودن آن است.
۳- پوست سالم
هیچوقت سراغ پرتقالهای لکهدار نروید. داشتن لکه و چین و چروک به این معنا است که پرتقال تازه نیست یا بیش از حد رسیده است.
۴- عطر زیاد
پرتقال شیرین و باکیفیت عطر زیادی دارد. در انتهای ساقه یک پرتقال شیرین شما میتوانید رایحه شیرین مرکبات را حس کنید.
بیشتر بخوانید: نکات طلایی برای تشخیص چای ماسالا اصل در بازار
نکات تکمیلی برای نگهداری پرتقال:
- پرتقال را اگر در شرایط مناسب نگهداری کنید تا ۲ هفته سالم میماند.
- پرتقالهای محلی نسبت به پرتقالهایی که در بازار تهیه میکنید، ماندگاری بیشتری دارند.
- پرتقال را میتوانید در دمای اتاق یا یخچال نگهداری کنید.
- اگر پرتقال را در دمای محیط نگهداری میکنید، آن را در معرض نور خورشید قرار ندهید.
- اگر پرتقال را در یخچال نگهداری میکنید، آن را بدون کیسه و در کشوی آخر بگذارید تا بیشترین ماندگاری را داشته باشد.
- به هیچ عنوان پرتقال را در کیسه یا ظرف درب بسته قرار ندهید، زیرا راه تنفس میوه را میبندید.
- شما میتوانید پرتقال را در فریزر نگه دارید و برای درست کردن اسموتی از آن استفاده کنید. برای این کار پوست پرتقال را جدا کنید و در کیسه فریزر قرار دهید.
در این مقاله از مجله اکالا، ویژگیهای پرتقال خوب و شیرین را بررسی کردیم. شما میتوانید با در نظر گرفتن نکات گفته شده پرتقال آبدار و باکیفیتی از بازار تهیه و نوش جان کنید.
منبع: https://www.realsimple.com
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.