پن‌کیک ساده

  • مواد لازم برای 4 نفر:
  • آرد 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ درشت 1 عدد
  • بیکینگ پودر 1 ق‌چ
  • نمک  8/1 ق‌چ
  • شکر 1 ق‌غ  یا دلخواه به میزان بیشتر
  • دلخواه: وانیل 4/1 ق‌چ
  1. مواد خشک را در کاسه ای مخلوط کنید.
  2. شیر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه نمایید. فقط تا حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید. باقی ماندن چند گلوله خمیر بلا مانع است. مخلوط را به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.
  3. تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم گرده و با مقدار کمی کره چرب نمایید. میزان اضافه کره را می‌توانید با دستمال کاغذی پاک نمایید.
  4. به میزان ¼ پیمانه از مخلوط را در تابه بریزید و اجازه دهید بدون دخالت شما به صورت دایره باز شود. مخلوط تا حدود یک دایره به قطر 10 سانتیمتر پیشروی میکند.
  5. بدون جا به جا کردن پن‌کیک تا زمانی که حباب سطح پن‌کیک را بپوشاند آن را پخته و سپس برگردانید.
  6. سمت دوم را حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت داده و سپس به ظرف سرو منتقل نمائید.
  7. با عسل، شیره افرا، میوه دلخواه و کره نوش جان کنید. به این صورت که میوه دلخواه مثل انواع توت، موز، هلو و … را برش زده و در صورت تمایل با کمی شکر مخلوط کرده و روی پن‌کیک سرو نمائید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه سوپ ونتون چینی با طعم عالی-مجله بپز نپز

صبحانه ای مقوی‌، راحت و خوشمزه برای زمانهایی که دلمان تنوع میخواهد.البته علاوه بر صبحانه به عنوان وعده افطار و یا عصرانه هم کاربرد دارد. پن‌کیک انواع متنوعی دارد که در این دستور ساده ترین روش آن ارائه می‌شود. در انواع دیگر آن از ریکوتا، باترمیلک و… استفاده میشود. در صورت درخواست انواع دیگر پن‌کیک در این وبسایت ارائه میگردد. پن‌کیک های اضافه امده را به صورت تکی فریز کرده و در هنگام نیاز تست نمایید. از پن‌کیک کم شکر به عنوان نان ساندویچی جهت تخم‌ مرغ، همبرگر و … استفاده نمایید.

از ویکی پدیا:

“یکی از سنت‌های کانادایی و همچنین آمریکایی که از بومیان اولیه به یادگار مانده‌است گرفتن شیره درخت افرا (Sirop d’érable) در اواخر زمستان کانادا (مارس) می‌باشد. بعد از فصل سرما که درختان کم کم قادر به تولید مجدد غذا می‌شوند، شیره‌ای که در فصل سرما مورد استفاده درخت قرار نگرفته طی فرایندهایی (سنتی و مدرن) جمع آوری می‌شود. مهمترین قسمت این فرایندها، غلیظ کردن شیره می‌باشد به طوری که از هر ۴۰ لیتر شیره اولیه تنها ۱ لیتر شیره نهایی تهیه می‌شود. مزه این شیره بسیار شبیه به عسل است با این تفاوت که بسیار گران تر می‌باشد.”

افزایش آگاهی و اطلاعات:   انواع غذا با گوشت تکه‌ای (خورشتی)؛ با برنج، ساده و نونی

نکات:

  • هم نزدن بیش از حد مخلوط
  • درجه حرارت مناسب تابه.
  • برگرداندن به موقع ( زمانی که حباب در سطح تجمع پیدا کرد در روی اول و 20 تا 30 ثانیه روی دوم)
  • رنگ طلایی روشن حاصل شود.
  • ماهیتابه فقط کمی چرب باشد.
  • پن‌کیک باید حدود 5 میلیمتر تا یک سانتی متر ضخامت داشته باشد.

مواد غذایی برای هر نفر بدون احتساب شیره و میوه:

کالری حدوداً 185

چربی: 7 گرم

پروتئین:19 گرم

کربوهیدرات:14 گرم

منابع:

www.wikipedia.org

www.laurainthekitchen.com

???? برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید ????

17 نظر برای پن‌کیک ساده

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *