نارنگی یکی از جذابیت‌های فصل‌های پاییز است. طعم و رنگ نارنجی این میوه خوشمزه دل همه را می‌برد و یکی از دلایل محبوبیت نارنگی، خوردن آسان این میوه است. نارنگی در مقایسه با مرکبات دیگر از طعم و عطر بیشتری برخوردار است و پوست آن به راحتی جدا می‌شود. شاید برایتان جالب باشد که حدود ۲۰۰ نوع نارنگی در جهان وجود دارد و کشورهایی مانند چین، مراکش، مصر و ترکیه از عمده پرورش دهندگان این میوه هستند. در این بخش از مجله اکالا، نحوه تشخیص نارنگی شیرین و بدون دانه را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

نحوه تشخیص نارنگی شیرین و بدون دانه
نحوه تشخیص نارنگی شیرین و بدون دانه

انتخاب نارنگی شیرین یا ترش کاملا به ذائقه افرا بستگی دارد، اما بسیاری از افراد طرفدار نارنگی‌های شیرین هستند. در ادامه به برخی موارد که تشخیص این نوع نارنگی را آسان می‌کند، می‌پردازیم.

۱- انتخاب میوه رسیده

تنها میوه‌های رسیده طعم دلپذیری دارند. برای شناسایی نارنگی رسیده اگر کمی آن را فشار دهید، آب آن بیرون می‌پاشد. همچنین پوست پالپ آن در صورت رسیده بودن به راحتی جدا می‌شود.

۲- نرمی مناسب

یکی دیگر از معیارهای انتخاب نارنگی شیرین میزان مناسب نرم آن است. اگر با فشار دادن نارنگی فرورفتگی ایجاد شد نشان از کیفیت ضعیف میوه است زیرا با فشردن این میوه نباید هیچ فرورفتگی باقی بماند.

۳- پوست بیرونی نارنگی

نارنگی شیرین و باکیفیت پوستی تمیز و بدون لکه دارد و گاهی خطوط سبز در آن مشاهده می‌شود. دقت داشته باشید که اگر پوست نارنگی چسبناک با به طور غیرطبیعی درخشان باشد، به این معناست که از مواد شیمیایی زیادی استفاده شده است.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه اسپاگتی کربونارا با بهترین دستور پخت!-مجله بپز نپز

نحوه تشخیص نارنگی شیرین و بدون دانه

۴- سایه

رنگ پوست نارنگی باید یکنواخت باشد؛ هرچه سایه آن تیره‌تر باشد، نارنگی شیرین‌تر است.

۵- اندازه نارنگی

شاید بسیاری از افراد این تصور را داشته باشند که هر چه نارنگی بزرگ‌تر باشد، شیرین‌تر است. این تصور اشتباهی است، زیرا نارنگی‌های متوسط با پوست نارنجی یا زرد روشن بسیار آبدارتر و شیرین‌تر هستند. نارنگی‌ سبک هم به دلیل آبدار نبودن،مناسب خرید نیست.

۶- نارنگی پیکسی

اگر به دنبال نارنگی بدون هسته و در عین حال شیرین هستید، نارنگی پیکسی را انتخاب کنید. این نارنگی نسبت به سایر انواع نارنگی‌ها، اندازه کوچک‌تر، رنگ پوست روشن‌تر و شیرین‌تر هستند. نارنگی پیکسی دانه ندارد و تا حدودی آبدار است و به راحتی می‌توان آن را پوست گرفت.

بیشتر بخوانید: هر کیلو پسته خام چقدر خلال پسته و پسته خشک می‌دهد؟

۷- نارنگی مراکشی

یکی دیگر از نارنگی‌های شیرین و بدون دانه، نارنگی مراکشی است. رنگ این نوع نارنگی نارنجی و در برخی مواقع به قرمز می‌زند. نارنگی مراکشی بسیار شیرین، آبدار و بدون دانه است که اندازه کوچکی دارد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   ویتامین معجزه آسا برای درمان کمر درد

۸- نارنگی عسلی

نارنگی عسلی به نام نارنگی مورکات هم شناخته می‌شود. اندازه این میوه متوسط است و طعم بسیار شیرینی دارد. نارنگی مورکات یکی از انواع محبوب نارنگی است که در انواع سالاد هم از آن استفاده می‌شود.

نحوه تشخیص نارنگی شیرین و بدون دانه

نارنگی‌های معروف ایران را بشناسید

نارنگی انواع مختلفی دارد که در مناطق مختلف جهان تولید می‌شود. ایران هم چندین مدل نارنگی را پرورش می‌دهد که در ادامه آنها را معرفی می‌کنیم.

۱- نارنگی نوشین

نارنگی نوشین حاصل پیوند پرتقال و نارنگی است که در شمال کشور کشت می‌شود. پوست این نوع نارنگی نازک است و زمان برداشت آن اوایل پاییز است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گردو کبابی 

۲- نارنگی یاشار

یکی دیگر از نارنگی‌های معروف ایران یاشار است که از پیوند مینولا و شانگشا به وجود آمده است. این نارنگی یاشار دیررس است و اواخر زمستان برداشت می‌شود.

۳- نارنگی شاهین

نارنگی شاهین مانند توشین از پیوند پرتقال و نارنگی به وجود آمده است که زمان برداشت آن اوایل بهمن در زمستان است.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه خورش فسنجان کشک خوش طعم و ملس-مجله بپز نپز

نحوه تشخیص نارنگی شیرین و بدون دانه

۴- نارنگی ورا

یکی از نارنگی‌های آبدار، نارنگی ورا است که در جنوب کشور کاشته می‌شود. زمان برداشت این نارنگی در دی ماه است. پوست نارنگی ورا بسیار راحت جدا می‌شود و بسیار آبدار است.

۵- نارنگی پرنا

نارنگی پرنا به رنگ زرد لیمویی است و پوست ضخیمی دارد اما پوست آن راحت جدا می‌شود. همچنین نارنگی پرنا هسته‌دار است.

در این مقاله از مجله اکالا، نحوه تشخیص نارنگی شیرین و بدون دانه را آموزش دادیم، همچنین معروف‌ترین نارنگی‌های ایران را معرفی کردیم. با در نظر گرفتن مطالب گفته شده، می‌توانید بهترین نوع نارنگی را مطابق با سلیقه و ذائقه خود انتخاب کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *