به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری بپزنپز، در سایه گسترش درگیریها میان حزبالله و ارتش رژیم صهیونیستی و حملات گستردهای که مقاومت لبنان در واکنش به جنایات وحشیانه این رژیم علیه لبنان، انجام میدهد، یک رسانه عبری در گزارشی به وضعیت آشفته مناطق شمال اراضی اشغالی پرداخت.
وبسایت صهیونیستی واینت در این زمینه به حملات موشکی حزبالله علیه پایگاه «رامات دیوید» که یکی از سه پایگاه اصلی نیروی هوایی ارتش رژیم اشغالگر است و در واقع ستون فقرات آن محسوب میشود، اشاره و اعلام کرد که حمله موشکی حزبالله به پایگاه رامات دیوید در منطقه مرج بنعامر، از زمان آغاز جنگ، امری اجتنابناپذیر بود و حزبالله بعد از اینکه پهپاد شناسایی خود را به حریم هوایی اسرائیل (فلسطین اشغالی) فرستاد و از همه مواضع حساس اسرائیل، از محل سکونت نظامیان و افسران گرفته تا مسیرهای هواپیماها و حتی دفتر فرماندهی ارتش تصویربرداری کرد، شروع به هدف قرار دادن مراکز مورد نظر خود نمود.
همه مناطق شمالی زیر آتش موشکهای حزبالله است
این رسانه صهیونیستی افزود: این روزها همه مناطق شمال اسرائیل (فلسطین اشغالی) زیر موشک قرار دارد و خط آتش به سمت مناطق مرکزی میرود، در این میان پایگاه رامات دیوید یک پایگاه راهبردی محسوب میشود که شامل سه اسکادران از پیشرفتهترین جنگندههای اف16 است و همه کسانی که در این پایگاه فعالیت میکنند، از خطری که آنها و نیز مناطق اطراف پایگاه را تهدید میکند، آگاه هستند.
الجلیل وضعیت بسیار متشنجی دارد
از طرف دیگر وبسایت عبری والا در گزارشی جداگانه اعلام کرد: با توجه به تشدید درگیریها در شمال و گسترش دایره عملیاتهای موشکی حزبالله وضعیت منطقه الجلیل از یک سال گذشته تاکنون بهشدت متشنج بوده است و شهرک متولا، یکی از شهرکهایی است که بهشکل کامل ویران شده است و تنها یک مدرسه در اینجا باقی مانده است.
در همین راستا «دیوید آزولای» رئیس شهرک متولا در گفتگو با رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که 50 درصد خانهها در این شهرک نابود شده است.
از سوی دیگر وبسایت والا به نقل از یکی از شهرکنشینان صهیونیست که از ساکنان قدیمی شهرک متولا در مرز فلسطین اشغالی با لبنان است، اعلام کرد: غیبت طولانی ساکنان شهرک متولا و تخریب خانهها و زیرساختها، این شهرک را در یکی از سختترین شرایط تاریخی خود قرار داده است. ما در اینجا به باران موشکها عادت کردهایم، اما دیروز ماجرا بسیار خطرناک بود و موشکهای سنگین برکان بر سر ما بارید و منطقه وسیعی را ویران کرد.
این رسانه صهیونیستی ادامه داد: مشخص نیست که ساکنان مناطق شمالی و بهویژه شهرک متولا، چهزمانی میتوانند به خانههایشان برگردند و حتی اگر جنگ هم تمام شود، بازسازی این مناطق چندین سال طول میکشد. هفته گذشته حدود 8 فروند موشک «فلق2» به این شهرک اصابت کرد و دستکم 30 خانه ویران شد. در زمان حاضر اداره شهرداری در تلاش برای تعمیر خانهها تا حد امکان است.
خشم مقامات شهر حیفای اشغالی از نتانیاهو
از سوی دیگر «نتانیاهو انگلمن» بازرس کابینه رژیم صهیونیستی که به شهر حیفا رفته بود، با «یونا یاهاو» شهردار حیفا دیدار کرد. شهردار حیفا در این دیدار خشم شدید خود را از کابینه رژیم اشغالگر و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم ابراز و تأکید کرد که نتانیاهو و وزرای او هرگز با مقامات شهر حیفا تماس نگرفتهاند تا ببینند در سایه وضعیت وخیم امنیتی، این شهر نیاز به چه کمکهایی دارد.
این ناظر کابینه رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: در مناطق شمالی، بهطورکلی برنامههای مشخصی در زمینه اقتصادی و آموزشی وجود ندارد، افراد در خانههای خود محبوس شدهاند و از پیامدهای ادامه جنگ رنج میبرند.
وی افزود: همچنین بحث و جدل میان مقامات امنیتی درباره اینکه چهکسی مسئولیت تخلیه مناطق شمالی را بهعهده میگیرد، ادامه دارد و برنامه مشخصی برای شرکتهایی که تحتتأثیر پیامدهای اقتصادی جنگ در شمال قرار گرفتهاند، تدوین نشده است.
این در حالی است که سانسور نظامی صهیونیستها در جبهه شمالی فلسطین اشغالی از همان ابتدا، بسیار شدیدتر از جبهه غزه بود و این رژیم بههمراه بازوهای رسانهای خود از انتشار اخبار مربوط به تلفات و خسارات خود در جبهه شمالی، خودداری میکند.
تحلیلگران معتقدند که اسرائیل با پنهان کردن تلفات خود در شمال بهدنبال تقویت روحیه شهرکنشینان است و میخواهد وانمود کند که به دستاوردهای نظامی رسیده است. تشدید سانسور نظامی رژیم اشغالگر و پنهان کردن واقعیت میدانی و تلفات این رژیم در جبهه شمالی فلسطین اشغالی، ثابت میکند که حزبالله در عملیاتهای خود موفق بوده است و اغلب مناطقی که مورد هدف قرار داده است، مناطق نظامی هستند؛ زیرا اگر حزبالله مراکز غیرنظامی را هدف قرار میداد، صهیونیستها قطعاً یک مانور رسانهای بزرگ علیه مقاومت لبنان بهراه میانداختند.
همچنین سانسور نظامی شدید صهیونیستها در زمینه تلفات جبهه شمالی اراضی اشغالی، ناشی از موفقیت حزبالله در ایجاد کمربند امنیتی در مناطق و اراضی تحت سیطره اسرائیلیهاست. ایجاد کمربند امنیتی توسط مقاومت در اراضی تحت اشغال صهیونیستها، برای نخستین بار از زمان روز نکبت در سال 1948 تاکنون اتفاق افتاده است که ضربه بزرگی به دکترین امنیتی رژیم صهیونیستی وارد کرد؛ زیرا دکترین امنیتی این رژیم بر مبنای این است که باید جنگ در خاک دشمن انجام شود، اما امروز مقاومت لبنان جنگ را به درون اراضی اشغالی کشانده است.
انتهای پیام/+