خط فک یکی از مواردی است، که بر روی زیبایی و جوانسازی صورت بسیار تاثیرگذار است. روش‌های زیادی برای زاویه سازی فک وجود دارد. با این روش‌ها می‌توان خط فک ایجاد کرد و باعث جوانسازی و مادلینگ صورت شد. ما در بسیاری از مواقع متوجه نمی‌شویم، که در اولین برخورد به خط فک افراد نگاه می‌کنیم. در صورتیکه زاویه‌سازی فک می‌تواند تاثیر بسیار مثبتی در چهره داشته باشد.

برای انجام زاویه سازی فک حتما با چند پزشک متخصص زیبایی مشورت کرده، تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند. مشاوره با متخصص یا جراح فک و صورت با تجربه و حرفه‌ای شما را بهتر با مزایا و عوارض این عمل زیبایی آشنا می‌کند. در برخی از روش‌های زاویه سازی فک و جوانسازی و مادلینگ صور و کانتورینگ صورت، می‌توان از دکتر پوست و مو و زیبایی کمک گرفت.

زاویه سازی فک چیست؟

زاویه سازی فک روشی کم تهاجم برای جوانسازی و بهبود فرم صورت است. این روش از انواع روش‌های است. در این روش با ایجاد زوایای خاص در صورت و کشیدگی پوست نتیجه دلخواه ایجاد می‌شود. در عمل زاویه سازی مهم است، که نسبت اجزای صورت رعایت شود. عدم رعایت این نسبت‌ها تاثیر منفی روی صورت می‌گذارد. اگر با وجود رعایت رژیم غذایی و ورزش خط فک ایده آل خود را ندارید، می‌توانید از طریق روش‌های مختلف با نظر پزشک متخصص پوست، مو و زیبایی پوست این ناحیه را صاف کرده و زاویه سازی انجام دهید.

انواع روش زاویه سازی فک و صورت کدامند؟

به لطف پیشرفت علم در رابطه با متدهای زیبایی روش‌های زیادی برای زاویه سازی صورت ایجاد شده است. علاوه بر امکان جراحی روش‌های بدون جراحی با کمترین درد و دوره نقاهت وجود دارد. افراد با چربی خفیف تا متوسط می‌توانند از روش‌های زاویه سازی بدون جراحی بهترین نتایج را دریافت کنند.

۱. زاویه سازی فک با نخ

برای زاویه سازی فک می‌توان از نخ استفاده کرد. در روش از نخ‌های مخصوص برای بالا کشیدن پوست و رفع افتادگی استفاده می‌شود. نخ‌های جراحی در اطراف چانه قرار گرفته و با کشیدن پوست به سمت بالا به صافی آن کمک می‌کند. معمولا برای این ناحیه از ۴ تا ۸ نخ استفاده می‌شود. ماندگاری با نخ در افراد مختلف بین ۶ تا ۱۲ ماه است. پس از جذب نخ‌ها در بدن نیاز به تمدید است.

۲. زاویه سازی فک با تزریق ژل (فیلر)

با تزریق فیلرهای پوستی در زوایای استخوانی فک می‌توان به بهبود خط فک کمک کرد. روش مناسب افرادی است، که مشکل حادی در این ناحیه ندارند. پزشک تنها با مشخص شدن زوایای صورت نتیجه مطلوب را ایجاد می‌کند. هر شخص بر اساس آناتومی و فرم فک به حدود ۱ تا ۴ سرنگ فیلر پوستی نیاز دارد. در این روش ژل نرم زیر پوست تزریق می‌شود. می‌توان برای حجم‌دهی در این ناحیه از مواد طبیعی یا مصنوعی استفاده کرد. نتایج حاصل از تزریق ژل فوری مشخص می‌شود. ماندگاری ژل بسته به برند استفاده شده و نوع پوست بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   از این عوارض لایه برداری صورت غافل نشوید-مجله بپز نپز

۳. زاویه سازی فک با تزریق چربی

روش همانند روش تزریق ژل در ناحیه فک و چانه است. چربی هم نوعی فیلر محسوب می‌شود و از آن برای زاویه دادن به صورت کمک گرفته می‌شود. با این تفاوت که چربی از بدن خود شخص برداشته می‌شود. معمولا چربی از ناحیه شکم گرفته شده و به چانه تزریق می‌شود. این روش می‌تواند گزینه خوبی به جای استفاده از پروتز چانه باشد. ماندگاری چربی نسبت به ژل بیشتر است و هر چند سال نیاز به تمدید دارد.  در فیلم کانتورینگ صورت میتوانید تفاوت های این دو عمل را با هم ببینید.

۴. زاویه سازی فک با تزریق بوتاکس

بوتاکس حاوی سم بوتولونیوم است. این سم مستقیما در عضلات تزریق شده و با فلج کردن ماهیچه‌ها و اعصاب آن ناحیه حرکت عضلات را کاهش می‌دهد. باعث می‌شود، شکل کلی صورت شبیه به V شود. با فشار دادن دندان‌ها به هم و ایجاد برآمدگی در انتهای دندان‌ها می‌توانید، عضله‌ای به نام عضله توده‌ای را احساس کنید. بوتاکس در این ناحیه تزریق می‌شود. معمولا برای این ناحیه به ۳۰ تا ۶۰ واحد بوتاکس نیاز است، تا نتایج قابل مشاهده باشد. ماندگاری بوتاکس حدود ۳ تا ۴ ماه بوده و نیاز به تمدید مداوم دارد.

۵. زاویه سازی فک با تزریق کیبلا

متخصص زیبایی برای افرادی که مقداری چربی در ناحیه فک و زیر چانه دارند، از روش استفاده می‌کند. کیبلا یک ماده ذوب‌کننده است و با تزریق به چربی‌ها آن‌ها را از بین می‌برد. برای رفع چربی در ناحیه چانه می‌توان از برچسب مخصوصی حاوی اسید دئوکسی کولیک استفاده کرد. اما در قسمت‌های کناری و پشتی فک نیاز به تزریق بوده و با برچسب نمی‌توان مشکل را رفع کرد. با توجه به میزان چربی در ناحیه فک به ۱ تا ۶ ویال (ظرف کوچک مخصوص نگه‌داری دارو) کیبلا نیاز است. برای حفظ نتایج باید مراقب افزایش وزن خود باشید. زیرا با افزایش وزن دوباره چربی به این ناحیه بازمی‌گردد.

۶. زاویه سازی فک با هایفوتراپی

بسیاری از پزشکان متخصص زیبایی از هایفوتراپی برای زاویه سازی فک و صورت استفاده می‌کنند. در که به آن اولتراپی نیز می‌گویند، از انرژی اولتراسوند استفاده می‌شود. این انرژی با تحریک بافت‌های زیرین پوست باعث سفت شدن و لیفتینگ این ناحیه می‌شود. امواج اولتراسوند روی یک ناحیه در لایه‌های عمیق پوست متمرکز می‌شود. فرکانس‌های بالا پروتئین‌های پوست را گرم می‌کند. با کشیدن پوست تولید کلاژن تحریک شده و پوست سفت می‌شود.

۷. زاویه سازی فک با RF

در روش از انرژی رادیوفرکانسی برای سفت شدن پوست استفاده می‌شود. در این تکنیک امواج رادیو فرکانسی حرارت مناسبی ایجاد کرده و باعث تحریک لایه‌های پوست می‌شود. تحریک بافت پوست و کلاژن‌سازی به ایجاد پوستی سفت کمک می‌کند. معمولا پس از انجام عمل زاویه سازی از طریق روش‌های مختلف مانند لیپوساکشن از آر اف برای تکمیل فرآیند استفاده می‌شود. پس از انجام آراف پوست این ناحیه کمی قرمز خواهد شد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   بارداری برای این دسته از زنان ممنوع است

۸. زاویه سازی فک با جراحی (ارتوگناتیک)

مناسب افرادی است، با زاویه سازی جزئی به نتیجه دلخواه نمی‌رسند. پوست این افراد در ناحیه گردن و فک بسیار شل است و با روش‌های غیرجراحی نمی‌توان آن را برطرف کرد. با استفاده از جراحی فک می‌توان در چانه و فک تغییراتی ایجاد کرد. عمل جراحی فک یک عمل سنگین محسوب می‌شود. در این روش با تراشیدن استخوان اندازه فک را کوچک می‌کنند. اما در صورتی که نیازی به تراشیدن استخوان نباشد، می‌توان از روش‌های دیگر جراحی برای حذف چربی یا حجم‌دهی این ناحیه استفاده کرد. علاوه بر این روش سه روش جراحی زاویه سازی صورت به صورت کم‌تهاجم وجود دارد. جراح زیبایی با توجه به آناتومی صورت شخص و میزان چربی در این ناحیه مناسب‌ترین تکنیک را انتخاب می‌کند.

مراحل جراحی زاویه سازی صورت

در این روش پس از بیهوشی کامل جراح برش‌هایی در ناحیه فک و چانه ایجاد می‌کند. پس از دسترسی به استخوان فک قسمت‌هایی از استخوان فک پایین تراشیده می‌شود. همچنین استخوان چانه تیز می‌شود. در نهایت فک شکل مثلثی پیدا می‌کند. برخی جراحان در این مرحله با توجه به ظاهر چانه از پروتز نیز استفاده می‌کنند. اما در بیشتر جراحی‌ها نیازی به این کار نیست و تراشیدن استخوان نتیجه مطلوب را ارائه می‌دهد. پس از ایجاد تغییرات لازم جراح برش‌ها را بخیه می‌زند. کل زمان جراحی بین ۱ تا ۲ ساعت طول می‌کشد. با تکمیل فرآیند بیمار به اتاق ریکاوری منتقل می‌شود. با توجه به نظر پزشک احتمال دارد، بیمار یک شب تحت نظر در بیمارستان بماند.

۹. زاویه سازی فک با لیپوساکشن گردن

اگر چربی شخص تنها در زیر پوست باشد و در زیر عضلات گردن چربی زیادی نداشته باشد، می‌توان با استفاده از به رفع افتادگی پوست کمک کرد. لیپوساکشن چربی ناحیه گردن، چانه و فک را از بین می‌برد و خط فک مشخص می‌شود. در این روش علاوه بر حذف چربی پوست تا حدودی سفت می‌شود. نتایج حاصل از لیپوساکشن برای سال‌های زیادی باقی می‌ماند.

۱۰. زاویه سازی فک با لیفت گردن

در روش لیفت گردن برش‌هایی نزدیک گوش، پشت گوش و زیر چانه ایجاد می‌شود. سپس جراح پوست گردن را به سمت بالا می‌کشد. در این حالت دسترسی به ماهیچه‌های گردن و چربی این ناحیه وجود دارد. نتایج حاصل از در طولانی مدت باقی می‌ماند.

۱۱. زاویه سازی فک با پروتز چانه

در این روش از برای حجم‌دهی در این ناحیه استفاده می‌شود. پروتز چانه مناسب افرادی است، که چانه کوچکی دارند. جراح یک پروتز را زیر چانه قرار داده و به این قسمت حجم می‌دهد. پروتز از ماده مصوعی ساخته شده است. اما ظاهری شبیه به بافت طبیعی در چانه ایجاد می‌کند.

ماندگاری زاویه سازی فک چقدر است؟

روش‌های زاویه سازی فک بدون جراحی موقت بوده و هر چند وقت نیاز به تمدید دارند. به عنوان مثال در روش زاویه سازی با تزریق ژل ماندگاری فیلر ۱۲ تا ۱۸ ماه است. دوام ژل به برند استفاده شده و شرایط شخص بستگی دارد. روشی مانند زاویه سازی با تزریق بوتاکس دوام بسیار کمی داشته و باید هر ۳ یا ۴ ماه برای تمدید آن نزد پزشک متخصص رفت. اما جراحی فک روش زاویه سازی فک دائمی هستند. به ویژه جراحی فک با استفاده از تراشیدن فک یک روش دائمی بوده و خط فک تا پایان عمر حفظ می‌شود. لیپوساکشن گردن نیز با حذف چربی روشی دائمی محسوب می‌شود. اما اگر شخص پس از انجام عمل جراحی چاق شود، چربی دوباره در این ناحیه تولید شده و به حالت قبل برمی‌گردد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   برخورد صحیح با نوجوانی که از مدرسه راضی نیست + فیلم

مزایای زاویه سازی فک چیست؟

با استفاده از زاویه سازی می‌توان تاثیر مثبتی در فرم صورت ایجاد کرد. با استفاده از این روش تغییرات زیر در صورت و فک ایجاد می‌شود:

  • اصلاح خط فک و باریک شدن این ناحیه
  • زاویه سازی در صورت‌های گرد و بدون زاویه
  • برطرف کردن عدم تقارن در فک

معایب زاویه سازی فک چیست؟

در روش‌های زاویه سازی بدون جراحی عوارض بسیار کم است. در اکثر این روش‌ها عوارض زاویه سازی فک شامل قرمزی، تورم یا کمی کبودی است. زاویه سازی بدون جراحی دوره نقاهت نداشته و می‌توان پس از انجام عمل زیبایی به فعالیت‌های روزانه پرداخت. اما در روش‌های جراحی برای زاویه سازی صورت همانند هر نوع جراحی عوارض و معایبی وجود دارد. برخی از خطرات و عوارض جراحی زاویه سازی صورت عبارتند از:

  • ورم
  • خونریزی
  • عفونت
  • زخم
  • آسیب عصبی
  • درد.

نکات مهم قبل از عمل زاویه سازی فک چیست؟

در کلیه روش‌های زاویه سازی باید سوابق پزشکی و داروهای مصرفی را به پزشک اطلاع داد. برخی داروها مانند داروهای ضدالتهاب، آسپرین و مکمل‌های گیاهی بر روی عمل زیبایی تاثیر گذاشته و با رقیق‌سازی خون احتمال خونریزی و کبودی را افزایش می‌دهند. پزشک با اطلاع از داروهای مصرفی و بیماری‌های شخص در مورد مناسب بودن این روش و نوع زاویه‌سازی تصمیم می‌گیرد. در رابطه با جراحی فک باید قبل از انجام جراحی در بیمارستان بستری شوید. پزشک چند هفته قبل از جراحی از شما می‌خواهد مصرف سیگار و برخی داروها را قطع کنید. در رابطه با جراحی خانم‌ها معمولا باید مصرف داروهای هورمونی قطع شود.



آدرس کپی شد

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *