غذاهایی که گوشت دارند میتوانند گزینههای مناسبی برای وعده ناهار باشند. گوشت دارای انرژی زیادی است و مصرف آن در میانه روز به شما روحیه و جانی دوباره میبخشد و میتوانید به خوبی فعالیتهای خود را ادامه دهید. از طرفی تنوع غذاهایی که میتوان برای ناهار با گوشت چرخ کرده انتخاب کرد بسیار بالاست و دامنه انتخاب شما برای پخت را اقزایش میدهد.
در این مطلب قصد داریم به معرفی غذاهایی که برای غذا با گوشت چرخ کرده مناسب هستند بپردازیم. پس با ما در بلاگ اکالا همراه باشید.
۱- ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی
ماکارونی را به هر شکلی که بپزید جذاب و لذیذ است و غذایی مناسب برای ناهار محسوب میشود.
همهی ما درست کردن ماکارونی رو بلدیم. اما گاهی یه دستور متفاوت میتونه یه تنوع عالی ایجاد کنه!
برای آموزش طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی، این مطلب را بخوانید.
۲- کتلت گوشت
کتلت از دسته غذاهای محبوب و لذیذ است که هم میتوان آن را با نان میل کرد و هم بدون نان و به شکل رژیمی.
کتلت یکی از غذاهایی هست که همه ما از کودکی با اون خاطره داریم و هر کجای جهان که باشیم طعم و بوی کتلت هایی که دوران کودکیمون میخوردیم رو از یاد نمی بریم.
برای آموزش طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده، این مطلب را بخوانید.
بیشتر بخوانید: ترفندهایی طلایی که برای از بین بردن بوی زهم گوشت باید بدانید!
۳- ماش پلو با گوشت چرخ کرده
ماش از آن دسته حبوباتی است که سرشار از خاصیت است و همراهی آن با گوشت چرخ کرده میتواند ترکیبی بسیار مقوی ایجاد کند.
ماش پلو یکی از غذاهای و پلوهای خوشمزه مقوی و سالم ایرانی است. ماش پلو علاوه بر مزه و طعم خوبش با توجه به خواص موجود در ماش بسیار برای سلامت بدن مفید می باشد.
برای آموزش طرز تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده، این مطلب را بخوانید.
۴- کدو شکم پر با گوشت چرخ کرده
کدو را میتوان یکی از بهترین صیفیجات برای استفاده روزانه دانست. طعم و مزه کدو با اکثر مواد غذایی دیگر همخوانی دارد.
بیشتر بخوانید: نکات طلایی برای پختن گوشت قرمز
کدو سبز از سبزیجات پر خاصیت و مفید است که این روزها علی رغم خواص بسیار زیادی که دارد خیلی کمتر در سبد غذایی خانوار یافت میشود! از این صیفی یا سبزی مقوی و مفید به روش های مختلفی میتوان استفاده کرد.
برای آموزش طرز تهیه کدو شکم پر با گوشت چرخ کرده، این مطلب را بخوانید.
۵- لازانیای بدون فر با گوشت چرخ کرده
لازانیا همانند ماکارونی غذایی دلچسب و محبوب است و میتواند برای وعده ناهار با گوشت یک انتخاب عالی باشد.
لازانیا یکی از محبوب ترین انواع پاستا محسوب میشود. در واقع این غذای ایتالیایی نوعی پاستاست که بصورت ورقه ای بوده و با مواد میانی مختلف گوشت، مرغ یا حتی سبزیجات و با سسهای مختلف کرمی خامهای و یا قرمز تهیه میشود.
برای آموزش طرز تهیه لازانیای بدون فر با گوشت چرخ کرده، این مطلب را بخوانید.
۶- کتلت عربی
همانطور که از نام این غذا پیداست، کتلت عربی اصالتی مرتبط با کشورهای عربی و خصوصا لبنان دارد. این غذا شباهتهای زیادی با فلافل دارد اما در مواد اولیه تفاوتهایی با آن دارد. برای تهیه کتلت عربی در خانه نیاز به نخود و گوشت چرخ کرده دارید. از ویژگیهای غذاهایی نظیر کتلت عربی این است که آن را هم میتوان با برنج میل کرد و هم میتوان با استفاده از نان بولکی یا نان لواش یا هر نان دیگری به همراه خیارشور، گوجه و سبزی به صورت ساندویچ میل کرد.
- نخود را از قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید. بعد از این که نخودها آماده شدند، به کمک غذاساز آن را خرد کنید یا با استفاده از چرخ گوشت، نخود را دو بار چرخ کنید.
- در مرحله بعدی، فلفل دلمه، پیاز، سیب زمینی و سیر را با رنده ریز به خوبی رنده کنید. توجه کنید که در هر مرحله، آب اضافی مواد را بگیرید.
- بعد از رنده کردن، ادویه را به مواد اضافه کنید و به همراه گوشت چرخ کرده به خوبی روز دهید تا مواد منسجم و یکپارچه شوند. بعد از آماده شدن مواد، آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند.
برای ادامه طرز تهیه کتلت عربی با گوشت چرخ کرده به مقاله آن مراجعه کنید.
۷-کوفته نخودچی با گوشت چرخ کرده
کوفته نخودچی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی تهیه میشود. این غذا در بسیاری از مناطق ایران معروف است و در برخی مناطق به عنوان غذای اصلی در وعدههای ناهار یا شام سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه کوفته نخودچی :
- آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۶۰۰ گرم
- پیاز: ۳ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذا خوری
- آبلیمو: ۴ قاشق غذا خوری
- روغن مایع: به مقدار لازم
- شکر: ۳ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
برای تهیه کوفته نخودچی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- زعفران را دم کنید. برای این کار، مقدار زعفران را با کمی آب جوش در یک استکان مخلوط کنید تا دم بکشد. سپس آن را در یک ظرف قرار دهید تا کاملاً دم بکشد.
- زعفران دمکرده را به همراه مقداری فلفل در یک پیمانه آب حل کنید.
- گوشت چرخ کرده را در یک کاسه مناسب قرار دهید و مخلوط فلفل و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید
- .آرد نخودچی را به تدریج به مواد اضافه کنید و همزمان مخلوط کنید.
برای ادامه طرز تهیه کوفته نخودچی با گوشت چرخ کرده به مقاله آن مراجعه کنید.
۸-کباب لقمه با گوشت چرخ کرده
کباب در رژیم غذایی ما ایرانیان جایگاه ویژهای دارد. در موقعیتهای گوناگون و با بهانههای متفاوت، کباب میتواند یک غذای مناسب باشد که همه را به دور یک میز جمع کند و همگی از مزهی آن لذت ببرند. البته ممکن است کباب کوبیده، به عنوان محبوبترین و پرطرفدارترین نوع کباب، در نظر گرفته شود، اما روشهای مختلفی برای تهیه کباب وجود دارد. شما میتوانید کباب لقمه و کباب تابهای را در منزل تهیه کرده و از مزهی آنها لذت برد.
۹- طرز تهیه کباب لقمه با گوشت چرخ کرده
۱. مرحله اول: ترکیب گوشت و پیاز
- پیازها را پوست کنده، بشویید و رنده کنید.
- آب پیاز را با استفاده از آبکش یا صافی جدا کنید.
- پیاز را در یک کاسه بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید.
- نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید.
- با دست مواد را ورز داده تا به خوبی ترکیب شوند.
۲. مرحله دوم: اضافه کردن زعفران و آرد سوخاری
- سبزی معطر را به مواد اضافه کنید و ورز دادن را ادامه دهید.
- زعفران و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مجدداً ورز دهید.
- ورز دادن را تا ایجاد یک مایه کباب یکدست و کامل ادامه دهید.
- کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۳. مرحله سوم: آماده کردن سیخهای چوبی و روغن
- آب ولرم تهیه کنید و سیخهای چوبی را حداقل ۱۰ دقیقه در آب خیس کنید
برای ادامه طرز تهیه کباب لقمه خانگی؛ به روش رضا لقمه با گوشت چرخ کرده به محتوای آن مراجعه کنید.
۱۰- پای همبرگر با سس قارچ
پای همبرگر یک وعده غذایی خوشمزه است که از ترکیبی از گوشت چرخکرده، سیبزمینی، نخودفرنگی و هویج ساخته میشود. این غذا با اضافه کردن سس قارچ خوشمزه به آن، طعمی دو چندان به خود میبخشد. ممکن است برخی اشتباهاً پای همبرگر را با همبرگرهای سنتی که از گوشت چرخکرده و پیاز تشکیل شده و تنوری یا سرخ کردنی سرو میشوند، اشتباه بگیرند. اما پای همبرگر کاملاً متفاوت است و حتماً پس از آشنایی با طعم منحصربهفرد آن، طرفدار آن خواهید شد. اصلیترین مواد این غذا گوشت چرخکرده و سیبزمینی هستند و این ترکیب دو ماده غذایی برای غذای شما طعمی دلپذیر به ارمغان میآورد.
مواد لازم برای تهیه پای همبرگر با سس قارچ:
گوشت چرخ شده |
۱ کیلو |
سیب زمینی |
۸ عدد متوسط |
رب گوجهفرنگی |
۱ قاشق غذاخوری |
پیاز |
۲ عدد |
۳ حبه |
|
هویج |
۲ تا ۳ عدد |
نخودفرنگی |
۱ لیوان |
جعفری خرد شده |
۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به میزان کافی |
مراحل طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ:
- پیاز و سیر را خرد کرده و در یک ماهیتابه روغن ریخته و پیاز و سیر را داخل آن تفت میدهیم.
- گوشت چرخکرده را به محتویات ماهیتابه اضافه میکنیم و مجدداً با سیر و پیاز تفت میدهیم.
- نمک و فلفل و زردچوبه را به ترکیب گوشت چرخکرده و پیاز اضافه و در نهایت رب گوجهفرنگی را به مواد میزنیم و روی شعله ملایم تفت میدهیم.
- فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و میگذاریم داغ شود.
برای ادامه مطلب طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ بر روی لینک کلیک کنید.
۱۱. کوزالاک مانتی
کوزالاک مانتی یکی از غذاهای خوشمزه برای ناهار است که میتوان بهعنوان فینگر فود هم از آن استفاده کرد. اصالت این غذا به ترکیه برمیگردد و تهیه آن بسیار ساده است. برای تهیه این غذای خوشمزه با چرخ گوشت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
نان یوفکا مثلثی | یک بسته |
گوشت چرخکرده | ۱۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد متوسط |
جعفری تازه ساطوری شده | ۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | دو قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
آب و روغن | به میزان لازم |
ماست و بادمجان | ۴ قاشق غذاخوری |
قارچ و فلفل دلمه | در صورت تمایل به میزان لازم |
مراحل تهیه کوزالاک مانتی
- برای تهیه کوزالاک مانتی ابتدا پیاز را سرخ کنید.
- در مرحله بعد گوشت چرخکرده را به پیازهای داغ اضافه کنید و اجازه دهید تا نیمپز شوند.
- سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رب گوجه تفت بخورد.
- سپس قارچها را که از قبل برش دادهاید، به مواد اضافه کنید.
برای مطالعه ادامه رسپی کوزالاک مانتی با گوشت چرخکرده، روی لینک کلیک کنید.
۱۲. قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده
قیمه میان ما ایرانیها جایگاهی ویژه دارد و سالهاست که در سفرههای شام و ناهار ایرانی، قرار دارد. قیمه پلو یکی از غذاهایی است که بر پایه قیمه تهیه میشود و بسیار پرطرفدار است. قیمه لاپلو با گوشت چرخکرده، یکی از انواع این غذاها محسوب میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای تهیه قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
برنج | ۲ پیمانه |
روغن | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار دلخواه |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
آب لیموی تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و فلفل قرمز | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد |
لپه | ۱۰۰ گرم |
آب جوش | ۳ پیمانه |
محلول زعفران | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده
- در مرحله اول لپه را از چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود.
- سپس پیاز را خرد یا رنده کنید و در روغن تفت دهید.
- در مرحله بعد و بعد از آنکه پیازها سبک شدند، گوشت چرخکرده را به آنهای بیفزایید و اجازه دهید تا نیمپز شود. ادویهها را در این مرحله اضافه کنید.
- در این مرحله گوجه فرنگی را پوره و به مواد اضافه کنید.
برای مطالعه ادامه طرز تهیه قیمه لاپلو با گوشت چرخکرده، روی لینک کلیک کنید.
۱۳- کباب تابه ای (کباب دیگی)
شاید کمتر کسی پیدا شود که کباب تابهای ( همان کباب دیگی یا ماهیتابهای) غذای مورد علاقه اش نباشد. کباب تابه ای همان طور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزه ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز با گوشت چرخ کرده درست می شود. البته بهتر است این غذا را با گوشت گوسفندی چرخ کرده درست کنید و آن را همراه با گوجههای کبابی، سیب زمینی تنوری، فلفل دلمه ای و سایر سبزیجات میل نمایید.
گوشت چرخ کرده (گوشت گاو، گوسفند یا مخلوط اینها) | نیم کیلو |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | مقدار خیلی کم |
فلفل قرمز و پودر دارچین (اختیاری) | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کباب تابهای (کباب دیگی)
مراحل تهیه کباب تابهای (کباب دیگی) به شرح زیر است:
- در مرحله اول گوشت را شسته و چرخ کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.
- پیاز را ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مجددا ورز دهید.
- بعد از ورز دادن که گوشت کمی حالت چسبندگی پیدا کرد کمی دارچین به گوشت اضافه کنید. ( اضافه کردن دارچین اختیاری است ولی طعم کباب را خیلی خوب میکند).
- بعد از اینکه مواد کباب آماده شد ، ماهیتابه را آماده کنید و گوشت را با کمک دست داخل آن پهن کنید.
- بعد از پهن کردن گوشت، به کمک انگشت روی گوشت با فاصله خط بیاندازید؛ به اینصورت گوشتها از هم سوا میشوند و به شکل کباب سیخی یکدست و بلند کف ماهیتابه قرار میگیرند.
برای ادامه طرز تهیه کباب تابهای (کباب دیگی)، روی لینک کلیک کنید.
۱۴- کباب کوبیده
مهمترین غذای ایرانیها که به نوعی نماد ایران نیز شناخته شده است، کباب کوبیده است. طعم فوقالعاده کباب آن را از بهترین و لذیذترین غذاهای کلاسیک جهان کرده است. شما میتوانید کباب کوبیده را از گوشتهای مختلفی مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو یا گوشت مرغ (کوبیده مرغ) تهیه و نوش جان کنید.
گوشت چرخ کرده | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
نمک، دانه خرد شده فلفل سیاه و سماق و پاپریکا | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کباب کوبیده
مراحل تهیه کباب کوبیده به شرح زیر است:
- مهم ترین گام در تهیه کباب کوبیده انتخاب گوشت و آماده سازی آن است. برای داشتن یک کباب کوبیده حرفهای و لذیذ بهتر است از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
- مرحله بعد، تنظیم مقدار چربی و خرد کردن گوشتها است. میتوانید مقداری چربی یا دنبه هم به آن اضافه کنید.
- ادویه ها را قبل از چرخ کردن گوشت به آن اضافه کنید تا به خورد گوشت برود و هنگام چرخ شدن با هم مخلوط شوند.کباب کوبیده باید خوش نمک باشد، پس در ریختن نمک کمی زیاده روی کنید. دانه های فلفل سیاه را آسیاب کرده و کمی سماق و پاپریکا نیز اضافه کنید.
- در مرحله بعد پیازها را پوست بکنید و سپس ریز رنده کنید و در صورت امکان برای بهتر ریز شدن، آن را چرخ کنید یا از بلندر استفاده کنید تا به صورت پوره درآید.
برای ادامه رسپی این غذای کلاسیک خوشمزه روی لینک طرز تهیه کباب کوبیده کلیک کنید.
۱۵- کله گنجشکی
کله گنجشکی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزهای است که آن را به صورت خوراک یا در کنار برنج سرو میکنند. روشهای طبخ و مواد استفاده شده در این غذا متفاوت است. عموماً این غذای خوشمزه و لذیذ با گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو تهیه میشود اما اگر شما به هر دلیلی طرفدار گوشت قرمز نیستید میتوانید از گوشت مرغ در تهیه این غذا استفاده کنید.
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
آب جوش | ۱ پیمانه |
آبلیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه کله گنجشکی
مراحل تهیه کله گنجشکی به شرح زیر است:
- در اولین مرحله یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید.
- پیازهای رنده شده را درون آبکش یا صافی کوچکی بریزید و با پشت قاشق به آنها فشار بیاورید تا آب اضافی پیاز گرفته شود (میتوانید پیاز رنده شده را در بین انگشتان با قدرت بفشارید تا آب اضافی پیاز گرفته شود)
- حال درون کاسه مناسبی گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، مقداری فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و پیازهای رنده شده را بریزید. ابتدا با قاشق مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس با کمک دست شروع به ورز دادن گوشتها کنید.
- حال روی سطح ظرف را بپوشانید و گوشتها را کمی در یخچال استراحت دهید.
- در دومین مرحله گوجه فرنگیهای شسته شده را رنده کنید. در این مرحله نیز میتوانید از میکسر یا خردکن نیز کمک بگیرید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و ساده روی لینک طرز تهیه کله گنجشکی کلیک کند.
۱۶- سمبوسه
سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی و مخصوص جنوب است. در واقع سمبوسه یک غذای جهانی نیز است و در مناطق مختلفی همچون خاورمیانه، آسیای مرکزی، شبه قاره هند و شمال آفریقا پخته میشود.
به دلیل داشتن شهرت و آوازه جهانی سمبوسه، روز پنجم سپتامبر میلادی یا ۱۴ شهریور به نام روز جهانی سمبوسه در تقویم نامگذاری شده است. سمبوسه را میتوان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک وعده ناهار سبک در نظر گرفت.
این پیش غذای کم هزینه، انواع مختلفی دارد که در تهیه آن از نان لواش که درون آن سیب زمینی به همراه گوشت قرمز و فلفل و ادویهجات پر شده است، استفاده میشود. سمبوسه را میتوان بدون استفاده از گوشت و کاملاً گیاهی نیز تهیه کرد.
مراحل تهیه سمبوسه
مراحل تهیه سمبوسه به شرح زیر است:
- در مرحله اول، سیبزمینیها را بشویید و با پوست در قابلمهای که در آن مقداری نمک، روغن و چند پیمانه آب اضافه شده است، قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیبزمینیها پخته شوند.
- هنگامی که سیبزمینیها در حال پختن هستند، نوبت به آماده کردن پیاز میرسد. پیازها را پوست بگیرید و بشویید و سپس به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا روغن داغ شود.
- پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- بعد از اینکه پیازها تفت داده شدند، نوبت به اضافه کردن گوشت چرخ کرده است. این مواد را باهم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و از حالت خامی دربیاید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و راحت روی لینک طرز تهیه سمبوسه کلیک کنید.
۱۷- کوفته ریزه (کوفته قلفلی)
کوفته ریزه یا کوفته قلقلی یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و لذیذ ایرانی است که از گوشت چرخ کرده تهیه میشود و شما میتوانید آن را به همراه نان یا برنج کتهای نوش جان کنید.
کوفته ریزه به خاطر گوشت و همچنین ادویههایی که در تهیه آن به کار برده میشود یک غذای مقوی و پرکالری به شمار میرود و طرز تهیه بسیار آسانی دارد.
مراحل تهیه کوفته ریزه
مراحل تهیه کوفته ریزه به شرح زیر است:
- در مرحله اول پیازها را پوست بگیرید و بشویید. سپس یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید. آب آن را دور بریزید و پیاز را در یک کاسه بزرگ و گود بریزید.
- سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب آن ها را مخلوط کنید.
- تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید تا سفیده و زرده آنها به خوبی قاطی شوند. سپس آن را به کاسه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و هم بزنید.
- سپس به مقدار لازم نمک، زردچوبه و فلفل را بر روی مواد بریزید و ۱ قاشق غذا خوری آرد نخودچی را به صورت کم کم و هنگامی که دارید گوشت چرخ کرده را ورز میدهید به آن اضافه کنید. میتوانید یک قاشق دیگر آرد نخودچی را در صورتی که احساس کردید مایه کوفته ریزه بسیار شل است اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشطعم و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کوفته ریزه (کوفته قلقلی) کلیک کنید.
امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!