صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است که باید هر روز میل کنید. ایجاد تنوع در مواد اولیه صبحانه موجب جذابیت بیشتر آن برای شما میشود. ما امروز در این بخش از مجله اکالا طرز تهیه یک صبحانه بسیار مقوی و سالم با کدو حلوایی و جو دو سر پرک را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه صبحانه کدو حلوایی و جو دو سر پرک
مواد لازم جهت تهیه صبحانه کدو حلوایی و جو دو سر پرک به شرح زیر است:
کدو حلوایی پخته شده | ۱ پیمانه |
جو دو سر پرک | ۱/۲ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ پنس |
دارچین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
عسل یا شیره انگور | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
دانههای چیا یا گردو خرد شده | برای تزیین |
مراحل تهیه صبحانه کدو حلوایی و جو دو سر پرک
- مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این صبحانه ۲۰-۳۰ دقیقه است.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این صبحانه جذاب را تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این صبحانه در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی کدو حلوایی
کدوحلوایی را بشویید و با کمک چاقو مناسبی پوست بگیرید. کدو حلوایی را به قطعات کوچک برش دهید.
قطعات کدو را درون یک قابلمه مناسبی بریزید و مقداری آب به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بپزد.
حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشد تا کدو حلوایی نرم و قابل له شدن شود.
پس از پخت، کدوها را با پشت چنگال یا گوشتکوب دستی له و پوره کنید.
مرحله دوم: پخت جو دو سر پرک
جو دو سر پرک را درون قابلمه دیگری بریزید و شیر را به آن اضافه کنید.
شما میتوانید از شیرهای گیاهی مانند شیر بادام یا شیر نارگیل به جای شیر معمولی استفاده کنید. برای کسانی که به دنبال گزینههای کمکالری هستند، میتوانند به جای شیر، از آب استفاده کنند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا جو دو سر نرم و لطیف شود.
معمولاً ۵-۷ دقیقه طول میکشد تا جو دو سر پرک به خوبی پخته شود و بافت خامی خود را از دست بدهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دوشاب یومورتا (شیره انگور و تخم مرغ)؛ برای صبحانه
مرحله سوم: ترکیب کدوحلوایی و جو دو سر
پس از اینکه جو دو سر به طور کامل پخته شد و غلیظ شد، پوره کدو حلوایی را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم: افزودن طعمدهندهها
اگر کدو حلواییتان شیرینی کافی ندارد برای افزودن طعمی شیرین به صبحانه، میتوانید از میوههای خشک مانند کشمش یا زردآلو، عسل یا شیره انگور استفاده کنید.
همچنین، اضافه کردن کمی دارچین عطر و طعم بینظیری به این صبحانه میبخشد.
در همین مرحله نمک را نیز اضافه کنید. نمک به تعادل طعمها کمک میکند، اما دقت کنید که مقدار نمک بسیار کم باشد تا طعم غالب نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت شاک شوکا تونسی؛ صبحانه دلنشین مدیترانهای
مرحله پنجم: تزئین و سرو
پس از آماده شدن مخلوط کدوحلوایی و جو دو سر پرک، آن را درون ظرف سرو بریزید.
میتوانید با مقداری دانههای چیا یا گردو خرد شده صبحانه جذابتان را تزیین کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد. اگر دوست دارید صبحانهای پر از پروتئین داشته باشید، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر پروتئین به مخلوط اضافه کنید. این دستور انعطافپذیر است و میتوانید با افزودن یا حذف مواد مختلف، آن را به میل خود تنظیم کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.