گردو کبابی با طعم جدید و عطر دودی که دارد میتواند جز یکی از جذابترین و سالمترین تنقلاتی باشد که تهیه میکنید. تهیه گردو کبابی کار ساده و آسانی است، شما میتوانید از این گردو جذاب در تهیه غذاهایی که طعم دودی دارند نیز استفاده کنید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه گردو کبابی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه آن باید رعایت کنید را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه گردو کبابی
گردوی تازه با پوست | ۲۵۰ گرم |
آب | به مقدار لازم |
زغال | به مقدار لازم |
طرز تهیه گردو کبابی
- مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۶۰-۷۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این گردوها ۱۵-۲۰ دقیقه است.
- شما با هر مقدار گردویی که در دسترس دارید میتوانید این گردوهای کبابی جذاب را تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این گردوها در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: شستن و خیساندن گردوها
ابتدا گردوهای تازه را در ظرفی بزرگ بریزید و آنها را با آب سرد خوب بشویید تا هرگونه خاک یا گرد و غبار از سطح آنها پاک شود. پس از شستشو، گردوها را در آب تمیز قرار دهید تا به مدت یک ساعت خیس بخورند.
این کار باعث میشود که پوست گردو نرمتر شود و هنگام کباب کردن به راحتی جدا شود. همچنین، خیساندن گردوها به آنها رطوبت بیشتری میدهد که به فرایند کبابی شدن کمک میکند. این مرحله را به هیچ وجه نباید نادیده بگیرید.
- برای تهیه گردو کبابی، بهتر است از گردوهای تازه و بزرگ استفاده کنید. گردوهای کوچک ممکن است به خوبی کباب نشوند و مغز آنها به راحتی بسوزد.
مرحله دوم: آمادهسازی زغال
در حالی که گردوها در حال خیس خوردن هستند، زغالها را آماده کنید.
زغالها را در منقل قرار دهید و آنها را روشن کنید.
- زغالها باید کاملاً گداخته شوند و گرمای مناسبی داشته باشند تا گردوها به خوبی کباب شوند.
- زغالها نباید بیش از حد داغ باشند. حرارت متوسط برای کباب کردن گردوها کافی است، زیرا اگر حرارت بیش از حد باشد، گردوها سریع میسوزند و طعم تلخی پیدا میکنند.
بیشتر بخوانید: روشهای تشخیص گردو با کیفیت از روی پوست سبز
مرحله سوم: کباب کردن گردوها
پس از گذشت یک ساعت و خیساندن کامل گردوها، آنها را از آب خارج کنید و درون آبکش بریزید، کمی زمان دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس گردوها را مستقیماً روی زغالهای گداخته قرار دهید.
- توجه داشته باشید که گردوها به طور یکنواخت روی زغالها قرار بگیرند و هر چند دقیقه آنها را بچرخانید تا تمام اطراف گردو به صورت یکنواخت کباب شود.
- مدت زمان کباب شدن گردوها بستگی به حرارت زغال دارد، اما معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول میکشد.
بیشتر بخوانید: ۳ روش ساده و سریع برای بو دادن گردو در خانه (فر، اجاق گاز و ماکروویو)
مرحله چهارم: جدا کردن پوست گردوها
وقتی گردوها به خوبی کباب شدند، آنها را از روی زغال بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید. پوست گردو به دلیل گرما و رطوبتی که از خیساندن جذب کرده است، به راحتی از مغز گردو جدا میشود.
با استفاده از دست یا یک پارچه تمیز، پوست بیرونی گردوها را بگیرید و جدا کنید. مراقب باشید که مغز گردوها خرد نشود.
- برای تنوع بیشتر در طعم، میتوانید مغز گردوهای کبابی را با نمک، فلفل یا کمی آبلیمو مزهدار کنید. این ترکیبات به گردوها طعم خاص و متفاوتی میبخشند. گردوهای کبابی آماده هستند تا سرو شوند.
- اگر گردوهای کبابی را در حجم بیشتری تهیه کردید، میتوانید آنها را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. با این حال، بهتر است گردوها را تازه و گرم مصرف کنید، زیرا در این حالت طعم و عطر بهتری دارند.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این گردوهای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در تهیه گردو کبابی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن فوت و فن ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.