مراحل تهیه کیک کره‌ای فندق و نوتلا

برای تهیه کیک کره‌ای فندق و نوتلا کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: الک کردن مواد خشک

برای شروع کار آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل ظرفی کاملا مخلوط کرده، سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

مراحل تهیه کیک کره‌ای فندق و نوتلا

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ و پودر قند

تخم مرغ‌ها و پودر قند الک شده را داخل ظرفی بریزید. با همزن برقی هم بزنید تا کاملا کرم رنگ، کشدار و حجیم شود.

مرحله سوم: اضافه کردن کره، شیر و مواد آردی

سپس کره نرم شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. شیر هم دمای محیط را هم به مواد اضافه و مخلوط کنید.

وانیل را هم داخل مواد بریزید و هم بزنید. همزن برقی را کنار بگذارید و مخلوط مواد خشک را اضافه کنید.

سپس با لیسک به آرامی و به حالت دورانی مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کشمشی با پف زیاد

مرحله چهارم: اضافه کردن فندق

در آخر فندق‌های بو داده و نصف شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با مایه مخلوط شود.

رسپی یک کیک خوش‌عطر برای عصرانه

مرحله پنجم: انتقال مایه کیک به قالب

برای کیک می‌توانید از قالب گرد ۲۴ سانت یا قالب پاند کیک استفاده کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   خوردن واقعا پنیر باعث خنگی می‌شود؟

کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیازی به چرب کردن دیواره‌ها نیست؛ اگر از قالب پاند کیک استفاده می‌کنید کف و دو دیواره قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک صاف کنید. (مایه کیک کمی غلیظ است)

نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگری که استفاده می‌کنید را داخل قیف با ماسوره (یا بدون ماسوره) بریزید و با فاصله روی کیک شکوفه بزنید.

با سیخ چوبی یا خلال چوبی شکلات را حرکت دهید و طرح‌هایی روی کیک ایجاد کنید.

سعی کنید ایجاد طرحتان سطحی باشد؛ برای اینکه شکلات خیلی با مایه کیک مخلوط نشود و داخل کیک نرود، چون باعث میشه کیک در آن نقطه‌ها خمیر شود.

بعد روی کیک هم مقداری فندق بو داده بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده وانیلی

مرحله ششم: پخت کیک

کیک را داخل فر ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید. مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت و حدودی است.

در آخر کیک را با یک خلال دندان از قسمت مرکزی تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل قالب خنک شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   اصول تغذیه پریودی و بایدها و نبایدهای تغذیه در این دوران

سپس کناره‌های آن را با چاقوی تیز جدا کنید و از قالب در بیاورید. کاغذ روغنی را جدا کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

اینکه روی کیک کاملا صاف نیست و فرو رفتگی و برآمدگی دارد کاملا طبیعی است. قسمت‌های فرو رفته به خاطر وزن شکلاتی که روی کیک بوده ایجاد شده و این حالت، شکل قشنگی را روی کیک ایجاد می‌کند و باعث زیبایی کیک می‌شود.

با یک برش از این کیک کنار یک فنجان چای عصرانه خودتان را به طعم فندق و نوتلا آغشته کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کدو حلوایی

نکات طلایی در تهیه کیک کره‌ای نوتلا و فندق

نکات طلایی در تهیه کیک کره‌ای نوتلا و فندق

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک کره‌ای نوتلا و فندق اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • تمامی مواد اولیه این کیک باید به دمای محیط رسیده باشند.
  • به جای فندق می‌توانید از بادام یا گردو چه داخل و چه روی کیک استفاده کنید؛ اما ترکیب طعم فندق و نوتلا خوشمزه‌تر و دلچسب‌تر است.
  • برای اندازه‌گیری شیر حتما از قاشق‌های استاندارد اندازه‌گیری استفاده کنید؛ چون قاشق‌های معمولی کوچکتر هستند و مقدار کمتری مواد را در خودشان جای می‌دهند.
  • از مقداری پودر دارچین هم می‌توانید داخل این کیک استفاده کنید که طعم خوبی به کیک می‌دهد.
  • برخلاف سایر کیک‌های کره‌ای که شکر و کره در ابتدا با هم مخلوط می‌شوند در این کیک کره بعد از مخلوط شدن تخم مرغ و پودر شکر اضافه می‌شود.
  • هم زدن زیاد مواد بعد از اضافه کردن وانیل باعث می‌شود وانیل عطر و کارایی خودش را از دست بدهد. به همین دلیل وانیل را در انتها و قبل از اضافه کردن مواد خشک به مایه اضافه می‌کنیم تا کمتر هم بخورد و عطر خوبی به کیک بدهد.
  • نصف پیمانه فندق ذکر شده در مواد اولیه را می‌توانید به طور کامل داخل مایه کیک بریزید و برای روی کیک از فندق بیشتری استفاده کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طراحی لبخند با لمینت دندان + معرفی بهترین دندانپزشکی طراحی لبخند در تهران

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کیک کره‌ای فندق و نوتلا را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *