مراحل تهیه کیک کرهای فندق و نوتلا
برای تهیه کیک کرهای فندق و نوتلا کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: الک کردن مواد خشک
برای شروع کار آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل ظرفی کاملا مخلوط کرده، سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ و پودر قند
تخم مرغها و پودر قند الک شده را داخل ظرفی بریزید. با همزن برقی هم بزنید تا کاملا کرم رنگ، کشدار و حجیم شود.
مرحله سوم: اضافه کردن کره، شیر و مواد آردی
سپس کره نرم شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. شیر هم دمای محیط را هم به مواد اضافه و مخلوط کنید.
وانیل را هم داخل مواد بریزید و هم بزنید. همزن برقی را کنار بگذارید و مخلوط مواد خشک را اضافه کنید.
سپس با لیسک به آرامی و به حالت دورانی مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کشمشی با پف زیاد
مرحله چهارم: اضافه کردن فندق
در آخر فندقهای بو داده و نصف شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با مایه مخلوط شود.
مرحله پنجم: انتقال مایه کیک به قالب
برای کیک میتوانید از قالب گرد ۲۴ سانت یا قالب پاند کیک استفاده کنید.
کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیازی به چرب کردن دیوارهها نیست؛ اگر از قالب پاند کیک استفاده میکنید کف و دو دیواره قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک صاف کنید. (مایه کیک کمی غلیظ است)
نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگری که استفاده میکنید را داخل قیف با ماسوره (یا بدون ماسوره) بریزید و با فاصله روی کیک شکوفه بزنید.
با سیخ چوبی یا خلال چوبی شکلات را حرکت دهید و طرحهایی روی کیک ایجاد کنید.
سعی کنید ایجاد طرحتان سطحی باشد؛ برای اینکه شکلات خیلی با مایه کیک مخلوط نشود و داخل کیک نرود، چون باعث میشه کیک در آن نقطهها خمیر شود.
بعد روی کیک هم مقداری فندق بو داده بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده وانیلی
مرحله ششم: پخت کیک
کیک را داخل فر ۱۸۵ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید. مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت و حدودی است.
در آخر کیک را با یک خلال دندان از قسمت مرکزی تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل قالب خنک شود.
سپس کنارههای آن را با چاقوی تیز جدا کنید و از قالب در بیاورید. کاغذ روغنی را جدا کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.
اینکه روی کیک کاملا صاف نیست و فرو رفتگی و برآمدگی دارد کاملا طبیعی است. قسمتهای فرو رفته به خاطر وزن شکلاتی که روی کیک بوده ایجاد شده و این حالت، شکل قشنگی را روی کیک ایجاد میکند و باعث زیبایی کیک میشود.
با یک برش از این کیک کنار یک فنجان چای عصرانه خودتان را به طعم فندق و نوتلا آغشته کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کدو حلوایی
نکات طلایی در تهیه کیک کرهای نوتلا و فندق
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک کرهای نوتلا و فندق اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- تمامی مواد اولیه این کیک باید به دمای محیط رسیده باشند.
- به جای فندق میتوانید از بادام یا گردو چه داخل و چه روی کیک استفاده کنید؛ اما ترکیب طعم فندق و نوتلا خوشمزهتر و دلچسبتر است.
- برای اندازهگیری شیر حتما از قاشقهای استاندارد اندازهگیری استفاده کنید؛ چون قاشقهای معمولی کوچکتر هستند و مقدار کمتری مواد را در خودشان جای میدهند.
- از مقداری پودر دارچین هم میتوانید داخل این کیک استفاده کنید که طعم خوبی به کیک میدهد.
- برخلاف سایر کیکهای کرهای که شکر و کره در ابتدا با هم مخلوط میشوند در این کیک کره بعد از مخلوط شدن تخم مرغ و پودر شکر اضافه میشود.
- هم زدن زیاد مواد بعد از اضافه کردن وانیل باعث میشود وانیل عطر و کارایی خودش را از دست بدهد. به همین دلیل وانیل را در انتها و قبل از اضافه کردن مواد خشک به مایه اضافه میکنیم تا کمتر هم بخورد و عطر خوبی به کیک بدهد.
- نصف پیمانه فندق ذکر شده در مواد اولیه را میتوانید به طور کامل داخل مایه کیک بریزید و برای روی کیک از فندق بیشتری استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کیک کرهای فندق و نوتلا را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.