کیک چای سبز یکی از متفاوت‌ترین کیک‌های خانگی برای صبحانه و عصرانه است که معمولا برای تهیه آن از پودر چای سبز استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کیک چای سبز و همه فوت و فن‌های تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک چای سبز خانگی

مواد لازم برای تهیه کیک چای سبز خانگی به شرح زیر است:

آرد سفید ۲ و ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کره نرم شده ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ  ۴ عدد بزرگ
شکر دانه ریز ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر چای سبز ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بیکینگ پودر ۲ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک چای سبز

آماده کردن مواد اولیه این کیک حدود ۱۵ دقیقه و پخت آن حدود ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. مواد اولیه به کار رفته در این کیک برای ۴ نفر مناسب است. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن کیک چای سبز خانگی آشنا شوید.

مرحله اول: کره، شکر و وانیل را با همزن میکس کنید

در اولین مرحله باید کره آب شده و شکر را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند و پف کنند. در ادامه وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

مراحل تهیه کیک چای سبز

مرحله دوم: تخم مرغ‌ها را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید

تخم مرغ‌ها را به نوبت بشکنید و به ترکیب کره و شکر زده شده اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن یک تخم مرغ باید مواد را با همزن ترکیب کنید و زمانی که تخم مرغ با مواد میکس شد، تخم مرغ بعدی را اضافه و دوباره همین کار را تکرار کنید.

مرحله سوم: مواد خشک را اضافه کنید

در این مرحله باید آرد، پودر چای سبز و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بعد مواد را ۲ بار الک کنید. حالا ترکیب مواد خشک را به سایر مواد کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه عجیب‌ترین و کم‌کالری‌ترین کیک دنیا

مرحله چهارم: شیر را اضافه کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه خمیر کیک چای سبز نوبت اضافه کردن شیر است. شیر را به آرامی و در چند مرحله با مواد اضافه کنید و مایه کیک را مدام هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   فلفل دلمه ای شکم پر با کینوا: یک غذای سالم و خوشمزه!

رسپی یک کیک خوشمزه برای عصرانه

مرحله پنجم: فر را داغ کنید

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا داغ شده و برای پخت کیک آماده شود.

مرحله ششم: کیک را در فر بپزید

کف یک قالب ۲۰ سانتی‌متری را با کاغذ روغنی بپوشانید یا با کمی روغن چرب کنید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید. در ادامه حدود ۱۰ دقیقه بعد از روشن کردن فر می‌توانید قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید کیک شما برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل

مرحله هفتم: کیک را سرو کنید

بعد از حدود ۴۵ دقیقه می‌توانید یک خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبید، یعنی آماده است و می‌توانید فر را خاموش کنید. قالب کیک را از فر خارج کنید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کیک کمی خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   راز بهبود ام اس کشف شد!

می‌توانید این کیک را به هر روشی که دوست دارید تزیین کنید و به عنوان صبحانه یا عصرانه همراه با چای یا نوشیدنی مورد علاقه‌تان میل کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک چای سبز

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک چای سبز

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک چای سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • اگر به پودر چای سبز دسترسی ندارید، می‌توانید برگ‌های چای سبز را در آسیاب بریزید و پودر کنید. سپس پودر چای سبز را الک و از آن برای تهیه این کیک استفاده کنید.
  • در صورتی که دوست دارید سطح کیک شما طلایی و خوشرنگ شود، می‌توانید در ۵ دقیقه آخر پخت کیک گریل فر را روشن کنید.
  • برای تزیین کیک چای سبز می‌توانید مقداری شکلات سفید را آب کنید و بعد کمی پودر چای سبز یا حتی رنگ سبز به آن اضافه کنید و بعد این شکلات را روی کیک بریزید.
  • برای مزه دار کردن کیک چای سبز صبحانه می‌توانید از مقداری پودر هل استفاده کنید.
  • برای تهیه اکثر کیک چای سبزهای آماده و کافی شاپی از مقداری رنگ خوراکی سبز استفاده می‌شود. اگر دوست دارید رنگ کیک شما نیز سبز و خوشرنگ شود، می‌توانید مقداری رنگ خوراکی سبز رنگ به مایه کیک اضافه کنید. پیشنهاد می‌شود این کیک خانگی را بدون رنگ و به صورت طبیعی تهیه کنید.
  • برای تهیه این کیک حتما از بیکینگ پودر تازه و سالم استفاده کنید تا کیک شما به خوبی پف کند.
  • برای تهیه این کیک باید کره را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید و در فضای آشپزخانه قرار دهید تا کاملا نرم شود.
  • به منظور تزیین این کیک می‌توانید مقداری پودر قند روی آن الک کنید.
  • اگر دوست دارید بافت کیک شما اسفنجی‌تر و نرم‌تر شود، بهتر است به جای شکر از پودر شکر یا پودر قند استفاده کنید و حتما آرد را چند بار الک کنید.
  • از آن جایی که کیک چای سبز حاوی مقداری برگ پودر شده چای سبز است، مقداری کافئین دارد و بیشتر از یک کیک معمولی موجب افزایش انرژی می‌شود.
  • برای مزه دار کردن این کیک می‌توانید از مقداری پودر دارچین نیز استفاده کنید.
  • یک روش دیگر برای تهیه کیک چای سبز این است که به جای پودر چای سبز از چای سبز دم کرده استفاده کنید. در این روش باید شیر را حذف کنید و از یک لیوان چای سبز دم کرده در کیک استفاده کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   مرغ اسفناج پهلو؛ یک غذای شمالی پرطرفدار-بپز نپز

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به خوشمزه‌ترین روش تهیه کیک چای سبز و همه فوت و فن‌های تهیه این کیک اشاره شد. اگر تجربه درست کردن کیک چای سبز را دارید یا طعم این کیک را چشیده‌اید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *