کیک موز و خرمالو با طعمی متفاوت، ملایم و بافتی نرم می‌تواند در کنار فنجانی قهوه یا چای روز فوق‌العاده‌ای برایتان بسازد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این کیک را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان پخت آن باید بدانید آموزش خواهیم داد.

برای تهیه این کیک میوه‌ای باید آرد سفید، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین را با هم ترکیب و الک کنید. تخم مرغ، شکر و وانیل را ۵-۷ دقیقه به هم زنید تا پف کنند. سپس روغن مایع و ماست را اضافه و ترکیب کنید، پوره خرمالو و موز را به مواد فوق بیفزایید و در حد مخلوط شدن به هم زنید. در آخر مواد خشک را به مایه کیک بیفزایید و کیک را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در فر ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید.

مواد لازم جهت تهیه کیک موز و خرمالو

مواد لازم جهت تهیه کیک موز و خرمالو به شرح زیر است:

موز ۲ عدد
خرمالو ۲ عدد
آرد سفید ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک یک پنس

مراحل تهیه کیک موز و خرمالو

  • مدت زمان آماده سازی: ۵۰-۶۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۳-۴ نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی مواد خشک

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید و این ترکیب را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه پیتزا تابه ای (شام فوری 8)

الک کردن مواد خشک کمک می‌کند تا کیک سبک‌تر و لطیف‌تر شود.

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل

در یک کاسه دیگر، تخم‌مرغ‌های به دمای محیط رسیده را با شکر و وانیل با همزن برقی ۵-۷ دقیقه به هم بزنید تا مایه‌ای سبک و کرمی شکل به دست آید.

مراحل تهیه کیک موز و خرمالو

مرحله سوم: افزودن روغن مایع و ماست

روغن مایع و ماست را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا فقط مواد با هم ترکیب شوند.

ماست کمی ترش به پف و بافت کیک کمک می‌کند و آن را نرم‌تر می‌کند.

مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن موز و خرمالو

موزهای رسیده را در یک کاسه با پشت چنگال کاملاً له کنید تا حالت پوره‌ای پیدا کنند.

خرمالوهای رسیده را نیز به همین ترتیب پوره کنید.

استفاده از موز و خرمالوی کاملاً رسیده و نرم، باعث می‌شود کیک شیرین‌تر و طعم بهتری داشته باشد.

پوره موز و خرمالو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق چوبی یا لیسک هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هویج و دارچین

مرحله پنجم: ترکیب مواد خشک و تر

مخلوط آرد و مواد خشک را طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی و آهسته هم بزنید تا پف کیک حفظ شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   معرفی ۱۵ لیست غذای شمالی در ایران؛ با طرز تهیه آن

مواد خشک و تر را نباید بیش از حد هم بزنید، زیرا این کار باعث می‌شود کیک سفت و کم‌پف شود فقط تا حدی که مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند، هم بزنید.

مرحله ششم: آماده‌سازی قالب کیک و فر

فررا از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. این کار باعث می‌شود که کیک به طور یکنواخت بپزد و پف خوبی داشته باشد.

قالب کیک (ترجیحاً قالب ۲۳ سانتی‌متری) را با مقداری روغن یا کره چرب کنید و کمی آرد بپاشید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.

همچنین می‌توانید از کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز برای کف قالب استفاده کنید.

مایه کیک را به آرامی در قالب بریزید و قالب را ۲-۳ مرتبه به میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف شود.

مرحله هفتم: پخت کیک

قالب را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و بگذارید کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد.

پس از حدود ۴۰ دقیقه، با فرو کردن یک خلال دندان در مرکز کیک، از پخت آن اطمینان حاصل کنید.

اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است؛ در غیر این صورت، ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نارنگی بدون فر

مرحله هشتم: خنک کردن و سرو

پس از پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک کمی خنک شود.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   راهنمای کامل خرید زیتون؛ از افزودنی‌ها تا بافت-بپز نپز

سپس آن را از قالب جدا کنید و روی توری خنک‌کننده قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

به دلخواه با کمی پودر قند و دارچین یا اسلایسی موز و خرمالو روی کی را تزیین کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک موز و خرمالو

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این کیک میوه‌ای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *