پاییز زمان مناسبی برای درست کردن کوکی و کیکهای خوشمزه است تا در کنار نوشیدنیهای گرم در این هوای سرد میل کنید. یکی از کوکیهای جذاب این فصل کوکی خرمالو و گردو است که در این مقاله از مجله اکالا به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی خرمالو و گردو
برای درست کردن این کوکی پاییزی به مواد زیر نیاز دارید:
آرد | ۲ پیمانه |
پوره خرمالو | یک پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
کره | ½ پیمانه |
زست پرتقال | یک قاشق چایخوری |
شکر سفید | ⅓ پیمانه |
شکر قهوهای | ½ پیمانه |
گردو خرد شده | یک پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
جوزهندی | ⅛ قاشق چایخوری |
کرن بری یا کشمش | یک پیمانه |
طرز تهیه کوکی خرمالو و گردو
برای درست کردن این کوکی خوشمزه باید مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آماده سازی خرمالو
ابتدا خرمالوها را بشویید و بعد با کمک قاشق گوشت آن را جدا کنید. فیله خرمالو را در میکسر بریزید و به پوره تبدیل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کدو حلوایی در قابلمه
مرحله دوم: مواد خشک را ترکیب کنید
در یک کاسه مناسب، آرد را بیکینگ پودر ترکیب کنید، سپس نمک، پودر وانیل، دارچین و جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله سوم: کره و شکر را ترکیب کنید
کره به دمای محیط رسیده را با شکر قهوهای و سفید هم بزنید تا کرم و نرم شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. زست پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اضافه کردن زست پرتقال باعث میشود تا طعم خرمالو مشخصتر شود.
مرحله چهارم: پوره خرمالو را اضافه کنید
در این مرحله پوره خرمالو را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. در ادامه مواد خشک را در ۲ مرحله به این ترکیب آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت کرن بری یا کشمش را با گردو به مواد اضافه کنید و فقط یک بار دیگر هم بزنید.
مرحله پنجم: مایه را استراحت بدهید
روی کاسه یک سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث میشود تا راحتتر بتوانید مایه را اسکوپ کنید و کوکی هنگام پخت وا نمیرود.
مرحله ششم: کوکی را اسکوپ کنید
یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید و فر را روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. به کمک یک اسکوپ بستنی کوکیها را روی سینی اسکوپ کنید. این کار را با قاشق هم میتوانید انجام دهید. به اندازه یک گردو از مایه کوکی جدا کنید و روی سینی با فاصله بچینید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نارنگی بدون فر
مرحله هفتم: کوکی را بپزید
سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید برای ۱۱ تا ۱۴ دقیقه کوکیها بپزد. بعد از پخته شدن کوکیها را از فر خارج کنید و بعد از اینکه به دمای محیط رسید آنها را از سینی بردارید و به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکی خرمالو با گردو را آموزش دادیم. شما میتوانید از مغزیجات دیگر هم به جای گردو در پخت این کوکی استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم حتما این کوکی پاییزی را درست کنید و در کنار دمنوشهای گرم نوش جان کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.