کتلت هویج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید آن را با گوشت یا بدون گوشت آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با مراحل طرز تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت آشنا شوید.

برای تهیه کتلت هویج با گوشت ابتدا باید هویج، سیب زمینی و پیاز را رنده کنید. در ادامه آب اضافه پیاز را بگیرید. گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه‌ای که دوست دارید را به مواد اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه روز دهید و سپس مواد کتلت را در روغن داغ سرخ کنید. برای خواندن جزئیات تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت می‌توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.

طرز تهیه کتلت هویج با گوشت

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۳ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج با گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج با گوشت به شرح زیر است:

هویج ۳ عدد متوسط
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سماق ۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
زیره ۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن کتلت هویج با گوشت آشنا شوید.

مرحله اول: هویج، سیب زمینی و پیاز را رنده کنید.

برای شروع باید، هویج، سیب زمینی و پیاز را به صورت متوسط یا درشت رنده کنید. به هیچ عنوان از رنده ریز برای خرد کردن مواد کتلت استفاده نکنید، این کار موجب آب انداختن سیب زمینی و پیاز می‌شود.

مرحله دوم: آب پیاز را بگیرد

بعد از رنده کردن مواد، باید آب اضافه پیاز را بگیرید. برای این کار باید آب اضافه داخل ظرف را دور بریزید. نیازی به فشار دادن پیاز نیست.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده

مرحله سوم: مواد کتلت را ترکیب کنید

در این مرحله باید گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و ادویه‌ها را به سایر مواد اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ترکیب کنید. در این مرحله بهتر است یک دستکش به دست کنید و مواد را برای چند دقیقه ورز دهید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   آیا پنیر واقعا آدم را کند ذهن می‌کند؟

مرحله چهارم: مایه کتلت را استراحت دهید

بعد از این که مایه کتلت را آماده کردید، مواد را در یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سفت‌تر شوند.

مرحله پنجم: کتلت را سرخ کنید

در یک ماهیتابه را در روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا روغن داغ شود. در ادامه دستتان را مرطوب کنید و با دست به مایه کتلت فرم دهید و آن را در روغن بیندازید و سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: کتلت بادمجان کبابی با گوشت چرخ کرده

مرحله ششم: کتلت را سرو کنید

زمانی که یک سمت کتلت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. زمانی که کتلت‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی حوله آشپزخانه قرار دهید. این کار را برای همه کتلت‌ها تکرار کنید و بعد این که کتلت‌ها آماده شدند، آن‌ها را همراه با گوجه و خیارشور در نان باگت قرار دهید و میل کنید.

مراحل تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه کتلت هویج بدون گوشت

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۳ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج بدون گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج بدون گوشت به شرح زیر است:

سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج ۲ عدد متوسط
پودر نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده (اختیاری) ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
سیر ۲ تا ۳ حبه
آرد سوخاری یا آرد سفید به مقدار لازم
افزایش آگاهی و اطلاعات:   فواید توت برای جلوگیری از آلزایمر

طرز تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت شامل مراحل زیر است:

  1. برای تهیه این کتلت باید هویج و سیب زمینی را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
  2. بعد از این که هویج و سیب زمینی پخت، آن‌ها را رنده کنید. در ادامه پیاز را رنده کنید و آب اضافه آن را بگیرید. پیاز رنده شده را با هویج و سیب زمینی ترکیب کنید. سیر را رنده و به سایر مواد اضافه کنید.
  3. در این مرحله پودر نشاسته، آرد، ادویه‌ها را همراه با پنیر پیتزا به مایه کتلت اضافه کنید. مواد کتلت را ورز دهید و به خوبی ترکیب کنید.
  4. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. با دست به مواد کتلت فرم دهید و آن‌ها را در آرد سوخاری یا آرد سفید آغشته کنید.
  5. سپس کتلت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از این که یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.
  6. در آخر کتلت‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید و سپس آن‌ها را با خیارشور و گوجه سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت تهرانی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این کتلت می‌توانید به جای پودر سماق از مقداری پودر لیمو عمانی استفاده کنید.
  • اگر بعد از ترکیب کردن مواد کتلت احساس می‌کنید که مواد چسبندگی کمی دارد، می‌توانید یک قاشق دیگر آرد نخودچی به مایه کتلت اضافه کنید.
  • برای مزه دار کردن این کتلت می‌توانید به جای سیر رنده شده از مقداری پودر سیر استفاده کنید.
  • اضافه کردن پنیر پیتزا به این کتلت اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.
  • برای افزایش چسبندگی مواد کتلت می‌توانید یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه کتلت سیب زمینی و هویج می‌توانید از مقداری سیب زمینی خام یا پخته رنده شده استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری جعفری تازه خرد شده به مواد کتلت اضافه کنید.
  • در طرز تهیه کتلت هویج مرغ و هویج می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از مقداری مرغ چرخ کرده استفاده کنید.
  • قبل از سرخ کردن کتلت هویج حتما صبر کنید تا روغن داغ شود و سپس آن را در روغن قرار دهید.
  • برای مزه دار کردن این کتلت می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   کک و مک را با این درمان‌های خانگی محو کنید

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به روش تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت اشاره شد. درست کردن این کتلت بسیار راحت است و مزه دلپذیری دارد. اگر تجربه درست کردن این کتلت خوشمزه را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *