پیاز داغ مجلسی یکی از اصلی‌ترین ترکیبات برخی از غذاها مثل آش رشته و کشک بادمجان است. اگر در خانه به سرخ کن دسترسی دارید، می‌توانید یک پیاز داغ ترد و خوشمزه همراه با زردچوبه در آن آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن به شرح زیر است:

پیاز ۰/۵ کیلوگرم
روغن به مقدار لازم
زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری

مراحل تهیه پیاز داغ با زردچوبه

آماده کردن مواد اولیه پیاز داغ حدود ۵ دقیقه و سرخ کردن آن در سرخ کن نیز حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. در ادامه این بخش به مراحل تهیه پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن اشاره شده است.

مرحله اول: پیاز را خرد کنید

برای شروع باید پیازها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. در ادامه پیازها را به کمک یک چاقوی تیز به صورت خلالی برش دهید. سعی کنید همه پیازها را یک اندازه و با یک ضخامت خرد کنید تا به صورت هم زمان در روغن سرخ شوند. در ادامه بهتر است پیازها را روی دستمال پهن کنید تا آب اضافه‌شان گرفته شود.

مراحل تهیه پیاز داغ با زردچوبه

مرحله دوم: مقداری روغن در سرخ کن بریزید

داخل مخزن سرخ کن مقداری روغن بریزید. بهتر است میزان روغن درست زیر خطر مشخص شده روی مخزن سرخ کن باشد. به هیچ عنوان بیشتر از این خطر روغن در دستگاه نریزید.

مرحله سوم: روغن را داغ کنید

در این مرحله باید سرخ کن را روشن کنید و آن را روی تنظیمات مناسب قرار دهید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود و به دمای مشخص برسد. برای سرخ کردن پیاز در این دستگاه بهتر است آن را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ چیپسی خانگی

مرحله چهارم: پیازها را اضافه کنید

در این مرحله باید پیازها را به آرامی داخل مخزن سرخ کن بریزید و سپس با یک کفگیر یا قاشق پیازها را به آرامی در روغن قرار دهید. برای سرخ کردن پیازها باید دمای دستگاه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیازها به خوبی سرخ شوند و نسوزند.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   راهنمای خرید روغن زیتون اصل و باکیفیت؛ 7 نکته مهم که باید بدانید-بپز نپز

مرحله پنجم: پیاز داغ را آماده کنید

بعد از حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه از سرخ کردن پیازها، درب دستگاه را باز کنید و زردچوبه را اضافه کنید و سپس اجازه دهید پیازها برای حدود ۱۰ دقیقه دیگر در روغن سرخ و کاملا طلایی شوند.

نکات و فوت و فن‌های تهیه پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن

مرحله ششم: پیازها را از روغن خارج کنید

بعد از این که پیازها سرخ شدند، باید دستگاه را خاموش و پیازها را همراه با سبد از روغن خارج کنید و داخل یک ظرف بگذارید تا روغن اضافه‌شان خارج شود. در انتها محفظه داخل دستگاه را خارج کنید و بشویید و قسمت بیرون دستگاه را نیز با یک پارچه مرطوب تمیز کنید.

بیشتر بخوانید: با این ۵ روش طلایی، پیاز داغ بدون روغن تهیه کنید

نکات و فوت و فن‌های تهیه پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه پیاز داغ با زردچوبه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • قبل از استفاده از سرخ کن باید آن را به طور کامل خشک کنید، در غیر این صورت موقع سرخ کردن پیاز، روغن به اطراف می‌پاشد.
  • از آن جایی که سرخ کردن پیاز در سرخ کن‌های کلاسیک نیاز به روغن زیادی دارد، بهتر است برای این کار از سرخ کن های بدون روغن یا ایرفرایر استفاده کنید.
  • برای سرخ کردن پیاز در سرخ کن حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
  • مقداری روغنی که برای سرخ کردن پیاز در سرخ کن استفاده می‌کنید، باید به اندازه‌ای باشد که پیازها کاملا در روغن شناور شوند.
  • زمانی که پیازها در حال طلایی شدن هستند، بهتر است دستگاه را خاموش کنید و سپس سبد را از داخل سرخ کن بردارید تا پیازها بیش از حد تیره و سیاه نشوند.
  • اگر مخزن سرخ کن شما کوچک است یا قصد دارید مقدار بیشتری پیاز را سرخ کنید، بهتر است همه پیازها را به صورت یک باره در سرخ کن نریزید و مراحل سرخ کردن پیاز داغ را دو بار تکرار کنید.
  • به هیچ عنوان زردچوبه را در مرحله ابتدایی سرخ کردن پیاز به آن اضافه نکنید، این کار موجب سوختن و بد رنگ شدن پیاز داغ می‌شود.
  • بعد از سرخ کردن پیازها در سرخ کن می‌توانید پیازها را روی دستمال جاذب روغن بریزید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود. به خاطر داشته باشید که در این مرحله نباید پیازها را روی هم قرار دهید، این کار موجب نرم شدن بافت پیاز داغ می‌شود.
  • سعی کنید همه پیازها را به یک اندازه خرد کنید تا در یک زمان سرخ شوند. رعایت نکردن این موضوع موجب خام ماندن برخی از پیازها یا سوختن زودهنگام برخی دیگر از آن‌ها می‌شود.
  • برای سرخ کردن پیاز در سرخ کن بهتر است آن را به صورت خلالی خرد کنید تا پیاز شما ترد و خوش طعم شود.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه آش بلغور

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین روش تهیه پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن اشاره شد. شما می‌توانید با این روش به راحتی در خانه پیاز داغ مجلسی تهیه کنید و از آن برای تزیین غذاهایی مثل آش و حلیم بادمجان و کشک بادمجان استفاده کنید. شما از چه روشی برای سرخ کردن پیاز در سرخ کن استفاده می‌کنید؟



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *