دسر پاناکوتای نارنگی یک دسر ایتالیایی است. این دسر خوشمزه به خاطر ظاهر جذابش، طرفداران زیادی دارد و مناسب پذیرایی از مهمانان در مراسمهای رسمی و ویژه است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این دسر پاییزی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای نارنگی
برای درست کردن این دسر ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید:
نارنگی | ۲ عدد |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | نصف پیمانه |
پودر ژله آلوئهورا | یک بسته |
پودر ژله نارنگی | یک بسته |
خامه صبحانه | نصف پیمانه |
پودر وانیل | یک قاشق چایخوری |
شیر | ۲ لیوان |
آب جوش | ۲ لیوان |
طرز تهیه پاناکوتای نارنگی
برای درست کردن این دسر خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: قالب را آماده کنید
ابتدا یک قالب مستطیلی شکل متوسط انتخاب کنید، سپس با چند قطره روغن مایع کف قالب را چرب کنید. برای این کار از اسپری یا قلممو آشپزی کمک بگیرید. سپس قالب را برای ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله دوم: ژله آلوئهورا را درست کنید
پودر ژله آلوئهورا را در یک ظرف بریزید و نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. تا زمانی که دانههای پودر ژله کاملا حل شود، به هم زدن ادامه دهید.
قالب را از فریزر خارج کنید و ژله را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت انگور خانگی
مرحله سوم: ژلاتین را شیری کنید
در یک کاسه پودر ژلاتین را با نصف فنجان شیر ترکیب کنید و هم بزنید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس کاسه را روی بخار کتری قرار دهید تا بن ماری شود. هر چند دقیقه یکبار مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم: شیر و شکر را ترکیب کنید
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و شیر را به همراه شکر در آن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس پودر وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از گذشت چند دقیقه خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید که شیر نباید به مرحله جوش برسد.
مرحله پنجم: ژلاتین را اضافه کنید
در این مرحله ژلاتین بنماری شده را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی مواد خنک شود.
مرحله ششم: آماده سازی نارنگی
نارنگیها را پوست بگیرید و از وسط به صورت دایره برش بزنید. سپس در قالبی که ژله آلوئهورا درست کردید نارنگیها را بچینید.
مرحله هفتم: پاناکوتا را آماده کنید
بعد از این که مواد پاناکوتا کاملا خنک شد، نصف آن را در قالب بریزید سپس در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. بعد از اینکه مواد سفت شد قالب را از یخچال خارج کنید، سپس باقیمانده مواد پاناکوتا را اضافه کنید و مجدد در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر عسلی خانگی
مرحله هشتم: ژله نارنگی را درست کنید
در یک ظرف پودر ژله نارنگی را با یک و نیم لیوان آب جوش ترکیب کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید تا کاملا خنک شود. بعد از اینکه به دمای محیط رسید قالب را از یخچال خارج کنید و ژله نارنگی را روی آن بریزید و مجدد قالب را در یخچال قرار دهید.
مرحله نهم: پاناکوتا نارنگی آماده است
بعد از اضافه کردن ژله نارنگی، قالب را برای حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. برای اینکه پاناکوتا را از قالب خارج کنید، ابتدا با یک چاقو به آرامی دورگیری کنید و بعد آن را در یک ظرف مناسب برگردانید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پاناکوتای نارنگی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این دسر ایتالیایی خوشمزه را در فصل پاییز درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.