پاستا یک غذای محبوب و بین المللی است که طرفداران زیادی دارد. شما علاقه مندان می توانید در این بخش با طرز تهیه پاستا فوسیلی با یک رسپی ساده و کاربردی آشنا شوید.

برای داشتن یک پاستای خوشمزه شما می توانید یک دستور کاربردی داشته باشید. در این بخش هم با دستور این پاستای خانگی همراه ما باشید. طرز تهیه پاستا ریگاتی را می توانید در لینک مطالعه کنید.

طرز تهیه پاستا فوسیلی

مواد اولیه:

  • پاستا فوسیلی: ۱ بسته
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه رنده شده: ۸ عدد
  • ریحان درشت: ۲۰۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • آویشن و زنجبیل: به میزان لازم
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • پودر گشنیز: به میزان لازم
  • جعفری و ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه پاستا فوسیلی

طرز تهیه پاستا فوسیلی:

برای داشتن این پاستای خانگی خوشمزه باید ابتدا گوجه ها را رنده کنید‌. گوجه رنده شده را روی حرارت گذاشته و مقداری سیر رنده شده به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. حالا مقداری روغن مایع یا روغن زیتون اضافه کرده و قارچ های ورقه ای را اضافه کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه عرق کرفس خانگی + زمان مصرف-بپز نپز

شما می توانید قارچ ها را به صورت سرخ کرده نیز اضافه نمایید. قارچ های ورقه ای را باید درون تابه با مقداری روغن تفت دهید. بعد از اینکه آب قارچ ها کشیده شد، مقداری آویشن، نمک، فلفل، زنجبیل، آب لیمو را اضافه کرده و مواد را کمی تفت داده تا عطر آن بلند شود.

زمانی که سس گوجه به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت برداشته و درون ظرفی پیاز رنده شده را اضافه کنید. مقداری گوشت افزوده و جعفری و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه نمایید. برای مزه دار شدن گوشت مقداری آویشن، فلفل، نمک، پودر گشنیز و … اضافه کنید. یک حبه سیر را به صورت رنده شده به مواد گوشت خود اضافه کرده و ورز دهید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه باقلوا تابه ای شیرینی متفاوت و خوشمزه-مجله بپز نپز

دستور پخت پاستا فوسیلی

بعد از اینکه گوشت کمی طعم دار شد، آن را به صورت قل قلی درست کرده و کنار بگذارید. تابه ای را روی حرارت گذاشته و کمی روغن به آن اضافه کرده حالا گوشت های قل قلی را روی حرارت و درون تابه تفت دهید. بعد از اینکه گوشت ها به آرامی روی حرارت آب انداخت، سس تهیه شده گوجه را روی مواد گوشتی ریخته و حرارت را کم کرده تا گوشت ها به آرامی با سس پخته شود.

در این مرحله از طرز تهیه پاستا فوسیلی درون قابلمه ای دیگر مقداری آب ریخته و نمک به آن اضافه کنید. پاستا فوسیلی را درون آب جوش انداخته تا نرم شود‌. بعد آن را آبکشی کنید. بعد از آبکشی پاستا می توانید سس تهیه شده را روی پاستا ریخته و روی آن را با مقداری ریحان تزیین کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   پودر کیک ارگانیک و خواص آن

شما می توانید این پاستا را به صورت دم شده نیز تهیه کنید‌. رسپی این پاستا ساده بوده و با این روش می توانید یک پاستای خانگی خوشمزه و عالی داشته باشید. برای تزیین این پاستا می توانید از سبزی های معطر نیز استفاده کنید.

منبع : آرگا



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *