مربا به عنوان چاشنی در وعده صبحانه از تنوع زیادی برخوردار است. تقریبا با تمام میوه‌ها می‌توان مربا درست کرد، اما یکی از مرباهای خوشمزه در فصل پاییز، مربای سه‌ میوه است. این مربای خوشمزه از ترکیب سیب، به و هویج درست می‌شود و کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا جزو طرفداران آن شوید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوش‌عطر و خوش‌طعم را به شما آموزش دهیم.

برای درست کردن مربای سه میوه، ابتدا هویج و به را با درجه درشت رنده کنید و همراه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از گذشت نیم ساعت ⅔ شکر را اضافه کنید و اجازه دهید ۲ ساعت دیگر بپزد. سپس سیب رنده شده را به همراه باقیمانده شکر به مواد اضافه کنید و در آخر پودر هل، جوهر لیمو و زعفران را به مربا اضافه کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   نشانه های بیماری سندرم استیکلر و آنچه باید درباره این بیماری بدانیم

مواد لازم برای تهیه مربای سه میوه با به، هویج و سیب

برای درست کردن این مربای خوش‌عطر به مواد زیر نیاز دارید:

به ۱ عدد
سیب ۱ عدد
هویج ۳ عدد
شکر ۷۵۰ گرم
زعفران به میزان لازم
پودر هل به میزان دلخواه
جوهرلیمو ⅕ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای سه میوه با به، هویج و سیب

برای درست کردن این مربای خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: مواد را آماده کنید

به و هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس با رنده درشت آنها را رنده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست پسته

مرحله دوم: به و هویج را بپزید

در یک قابلمه مناسب به و هویج را بریزید. سپس به اندازه‌ای آب به آن اضافه کنید تا مواد زیر سطح آب بمانند. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت روی حرارت بماند.

مرحله سوم: شکر را اضافه کنید

بعد از گذشت نیم ساعت ⅔ شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای ۲ ساعت با شعله کم بپزد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   این میوه سه سوته یبوست را درمان می کند!

مرحله چهارم: سیب را اضافه کنید

در این مرحله سیب را بشویید و پوست بگیرید. سپس با رنده درشت آن را رنده کنید.

بعد از گذشت ۲ ساعت از پخت هویج و به، سیب را به مواد همراه شکر باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید. سپس برای نیم ساعت تا یک ساعت اجازه دهید مربا با درب بسته بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیره کدو حلوایی

مرحله پنجم: مربا را خوش‌عطر کنید

یک ربع قبل از آماده شدن مربا، پودر هل، زعفران و جوهرلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مربای سه میوه با به، هویج و سیب را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم در این روزهای پاییزی که فصل به است، حتما این مربای خوشمزه را در خانه درست کنید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *