طرز تهیه مافین اسپاگتی با یک دستور کاربردی ساده در این بخش قرار داده شده است که می توانید، مطالعه کنید. این مافین برای پذیرایی در مهمانی ها نیز گزینه مناسبی بوده که پیشنهاد می کنیم.
این اسپاگتی خوشمزه دستور تهیه سادهای داشته و شما می توانید با انواع اسپاگتی های ایتالیایی آشنا شوید. طرز تهیه اسپاگتی سالمون و اسپاگتی با کوفته با رسپی های متنوع را در آرگا مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- ماکارونی: ۱ بسته
- جعفری خرد شده: ۱ مشت
- تخم مرغ: ۲ عدد
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- سیر: ۲ حبه
- روغن زیتون: به میزان لازم
- پودر نان با آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- سس ماریانا: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
- گوشت چرخی: ۳۰۰ گرم
طرز تهیه مافین اسپاگتی:
ابتدا قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید. مقداری آب درون آن ریخته و زمان داری تا بجوشد. ماکارونی اسپاگتی را طبق دستور به آب اضافه کرده و زمان دهید تا نرم شود.
مقداری روغن و نمک نیز اضافه کنید. بعد از نرم شدن مواد را آبکش کرده و کنار بگذارید. حالا به اسپاگتی ها یک تخم مرغ اضافه کرده مقداری ادویه فلفل نمک پودر سیر و پاپریکا اضافه کنید. شما می توانید از ادویه های دلخواه برای مزهدار کردن این نوع اسپاگتی استفاده کنید. به ویژه فلفل که طعم آن را دوچندان می کند.
حالا پنیر موزرلا رنده شده را افزوده و خوب مواد را ترکیب کنید تا یکدست شود. قالبهای مافین که برای فر استفاده می کنید را درآورده کف آن را کمی چرب کرده و از مواد تهیه شده درون قالب ها بریزید و کمی آن را فشرده کنید.
برای فشرده کردن مواد می توانید از کف قالب لیوان استفاده نمایید. مواد را درون فر دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید به مدت ۱۵ دقیقه زمان داده و بعد از پخت مواد را خارج کنید، می توانید به روی مواد از مقداری پنیر نیز استفاده کنید.
در ادامه می توانید مواد گوشت چرخی را تهیه نمایید. مواد گوشت چرخی را با تخم مرغ ادویه مقداری آرد سوخاری ترکیب کرده و خوب یک دست کنید. توپک های کوچکی از مواد را باید گرد کرده و درون روغن سرخ کنید.
در این مرحله از طرز تهیه مافین اسپاگتی کمی رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کرده و گوشت های توپکی شده را می توانید در کنار مافینهای تهیه شده ماکارونی سرو نمایید. این کاملا سلیقهای بوده و به ذائقه شما بستگی دارد.
شما می توانید، انواعی از اسپاگتی ها را برای غذا استفاده کنید. شما می توانید از اسپاگتی های نرم استفاده کرده که در زمان قالب زدن بهتر فشرده می شود و در زمان پخت نیز بافت بهتری خواهد داشت.
بعد از خارج کردن مافین ها می توانید توپک های گوشت چرخی را روی آن قرار داده یا اینکه مافین ها را کنار گوشت چرخی ها سرو نمایید. استفاده از انواع سس و ادویه های مخصوص برای اسپاگتی نیز توصیه می شود.
شما می توانید از مقدار جعفری خرد شده برای روی مافین های اسپاگتی استفاده کنید. این مافین های تک نفره برای پذیرایی در مهمانان شما گزینه مناسب هستند و به راحتی سرو می شوند.
منبع : آرگا
برچسب :