مارمالاد یک خوراکی خوشمزه است که در طعم های مختلف تهیه می شود. از انواع مارمالاد می توان به جای مربا استفاده کرد و به عنوان عصرانه و یا صبحانه مارمالاد را سرو کرد. انواع مارمالاد با استفاده از میوه هایی مانند به و انبه تهیه می شود که تهیه مارمالاد ها نیاز به تجربه ندارد. مارمالاد انبه را می توان در فصل تابستان تهیه و برای بقیه فصل ها نگهداری کرد. طرز تهیه مارمالاد انبه در این مطلب قرار گرفته شده است.
همانطور که می دانید مربا و مارمالاد ها انواع مختلفی مانند مارمالاد به، مربا آلبالو و مارمالاد هندوانه دارد. این سه مربا مقوی را با استفاده از مواد اولیه کمی می توان در کوتاه ترین زمان تهیه و برای مدتی در یخچال نگهداری و در وعده ی صبحانه سرو کرد. همانطور که می دانید انبه بسیار برای بدن مفید بوده و دارای طعمی عالی می باشد که اکثرا از خوردن انبه لذت میبرند. اما با استفاده از این میوه می توان انواع دسر، مارمالاد و یا حتی کیک را تهیه کرد. در ادامه این مطلب با روش تهیه مارمالاد انیه همراه ما باشید.
مواد لازم
- انبه ۲ عدد
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
- شکر ۱ و ۱/۲ لیوان
- آب ۱ استکان
طرز تهیه مارمالاد انبه خوش طعم و خوش رنگ
ابتدا برای تهیه این مارمالاد باید کاسه ای مناسب بردارید. سپس در کاسه آب را بریزید و بر روی آب پودر ژلاتین را بریزید. صبر کنید تا مخلوط آب و ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرد. حالا باید به سراغ انبه بروید. پوست انبه را بریزید و از دانه انبه را در بی آورید.
در ادامه باید انبه به خوبی له شود. برای له کردن می توانید از مخلوط کن و یا گوشت کوب برقی استفاده کنید. پس از اینکه انبه به خوبی له شد انبه را درون قابلمه ای مناسب بریزید و شکر را هم به انبه اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید.
به مدت ۲۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. پس از گذشت مدت زمانی حدود ۲۰ دقیقه مخلوط ژلاتین و آب را به قابلمه اضافه کنید و دوباره ۵ دقیقه صبر کنید تا بجوشد. در آخر وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید.
حالا مارمالاد انبه خوشمزه شما حاضر است. صبر کنید تا مارمالاد خنک شود. پس از اینکه خنک شد در ظرف در دار مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید و با استفاده از نان، پنیر و کره می توانید این مارمالاد خوشمزه را سرو کنید. نوش جان.
منبع : آرگا