لواشک یکی از چاشنیهایی است که میتوانید با میوههای مختلفی آن را درست کنید. بستگی به طعم دلخواهتان میتوانید لواشک ترش، شیرین یا ملس تهیه کنید. یکی از لواشکهای ترش و خوشمزه و کمی متفاوت، لواشک رب انار است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این لواشک را به شما آموزش دهیم.
برای درست کردن لواشک رب انار، ابتدا انارها را دانه کنید و همراه آب بپزید. سپس از یک صافی رد کنید تا گوشت از دانهها جدا شد. عصاره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. میتوانید در این مرحله گلپر و نمک را اضافه کنید. بعد از غلیظ شدن رب، آن را روی سینی فلزی یا کیسه نایلونی نازک پهن کنید و در معرض نور خورشید یا روی بخاری قرار دهید تا خشک شود.
مواد لازم برای تهیه لواشک رب انار
برای درست کردن این لواشک خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
انار | ۵۰۰ گرم |
نمک | به میزان دلخواه |
گلپر | به میزان دلخواه |
طرز تهیه لواشک رب انار
برای درست کردن لواشک رب انار مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: انار را دانه کنید
ابتدا انارها را بشویید و دانه کنید. سپس پوسته نازک آن را جدا کنید و در یک قابلمه به همراه آب بریزید تا نرم شوند.
مرحله دوم: دانهها را از صافی رد کنید
بعد از اینکه دانههای انار نرم و پخته شد، آنها را در یک صافی بریزید و با کمک پشت قاشق یا گوشتکوب، سعی کنید گوشت انار را از دانه جدا کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی بیجار بدون سرکه
مرحله سوم: عصاره انار را روی حرارت بگذارید
بعد از اینکه گوشت و دانه را جدا کردید، عصاره را روی حرارت ملایم قرار دهید. تا زمانی که به غلظت کافی برسد اجازه دهید عصاره روی حرارت بماند.
مرحله چهارم: رب انار را طعمدار کنید
زمانی که رب انار به غلظت مورد نظر نزدیک شد، مقداری گلپر و نمک به آن اضافه کنید.
اگر دوست دارید لواشک شیرین باشد، میتوانید به جای نمک، کمی شکر به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم: لواشک را پهن کنید
بعد از اینکه رب انار آماده شد، قابلمه را از روی بردارید و اجازه دهید تا رب انار به دمای محیط برسد. سپس روی یک سینی فلزی یا یک کیسه نایلونی نازک، آن را با ضخامت نازک پهن کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار به روش بازاری
مرحله ششم: لواشک را خشک کنید
بعد از پهن کردن رب انار روی سطح مورد نظر، آن را در برابر نور خورشید یا روی بخاری قرار دهید تا خشک شود.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه لواشک رب انار را به شما آموزش دادیم. اگر از طرفداران طعم ترش و قوی هستید، حتما این لواشک را درست کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.