شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی‌های بسیار پرطرفدار و خوشمزه‌ای است که در ایام عید بسیار مورد توجه و استقبال قرار می‌گیرد. طعم و‌ ظاهر این شیرینی بسیار نوستالژی است و با مواد اولیه بسیار ساده‌ای تهیه می‌شود. شما می‌توانید این شیرینی را در طعم‌های مختلفی درست کنید.

ما امروز در این بخش طرز تهیه شیرینی نعلی را به صورت مرحله‌ به‌ مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی نعلی

مدت‌زمان آماده‌ سازی تهیه این شیرینی ۳۰-۴۰ دقیقه است.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش حدود ۱۷-۲۰ عدد شیرینی به شما می‌دهد.

درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی نعلی:

آرد سفید ۱۷۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر پسته (برای تزئین) به مقدار دلخواه
شکلات (برای تزئین) ۸۰ گرم

مرحله اول: آماده‌سازی پودر قند

پودر قند باید کاملاً نرم و لطیف باشد و دانه‌های شکر و قندی در آن نباشد.

برای اطمینان از این موضوع پودر قند را یک بار الک کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود.

مرحله دوم: ترکیب پودر قند و کره

حال درون ظرف مناسبی کره به دمای محیط رسیده را بریزید.

پودر قند الک شده را به آن اضافه کنید.

ابتدا با دور کند همزن چند دقیقه‌ای مواد را به هم زنید تا کره و پودر قند حالت خمیری شود. سپس ۵-۸ دقیقه با دور تند همزن برقی کره و پودر قند را به هم زنید تا کره بافتی پفکی و روشنی به خود گیرد.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه بشقاب داغ رست بیف غذای فست فودی محبوب در خانه-مجله بپز نپز

نکته: در تهیه این شیرینی از کره حیوانی پاستوریزه به دمای محیط رسیده استفاده کنید، کره گیاهی بافت شیرینی شما را سفت می‌کند.

نکته: در این شیرینی از روغن جامد یا روغن صاف قنادی استفاده نکنید.

مرحله سوم: افزودن زرده تخم‌مرغ و وانیل

زرده تخم‌مرغ و وانیل را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید.

مجدد با دور تند همزن به‌ خوبی مواد را به هم زنید تا زرده و وانیل با آن‌ها ترکیب شوند.

در این مرحله باید مواد را چندین بار دورگیری کنید تا عطر وانیل به‌ خوبی در همه جای خمیر پخش شود.

مرحله چهارم: آماده‌سازی آرد

آرد سفید قنادی را با الک ۲-۳ مرتبه الک کنید.

الک‌کردن آرد موجب هوادهی‌شدن آرد می‌شود، ناخالصی‌های آن گرفته می‌شود که در نهایت بافت شیرینی شما را تردتر و لطیف‌تر می‌کند.

مرحله پنجم: افزودن آرد به خمیر شیرینی

همزن برقی را خاموش کنید و با لیسک شروع به‌ هم‌زدن مواد کنید.

آرد را کم‌کم به خمیر شیرینی اضافه کنید و به‌ آرامی به هم زنید تا خمیر شما جمع شود.

از ورز دادن خمیر با کف دست خودداری کنید، زیرا موجب حرارت دیدن کره و ذوب‌شدن آن می‌شود.

که در نهایت بافت شیرینی شما را خشک می‌کند.

مرحله ششم: استراحت دادن خمیر شیرینی

خمیر شیرینی را درون کیسه فریزر گذارید و سطح آن را صاف کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه پیراشکی ژامبون خانگی با طعم دلپذیر-مجله بپز نپز

خمیر را در دمای محیط ۱۵-۳۰ دقیقه استراحت دهید.

استراحت دادن خمیر موجب نرم‌تر شدن خمیر و ترکیب طعم‌های شیرینی می‌شود، اما اگر زمان کافی در دسترس ندارید این مرحله قابل حذف است.

مرحله هفتم: آماده‌سازی فر

فر برقی یا فر گازی را از ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از طبخ شیرینی روشن کنید تا فر به‌ خوبی گرم شود.

گرم‌کردن فر قبل از پخت شیرینی در بافت و کیفیت شیرینی شما بسیار تأثیرگذار است.

پس انجام این کار را جدی بگیرید و‌ حتماً فر را قبل از پخت شیرینی آماده سازید.

مرحله هشتم: شکل‌دادن شیرینی

درون سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید.

از خمیر شیرینی به اندازه‌های یکسان بردارید. خمیر را در دست لوله کنید (ابتدا و انتهای خمیر را به سمت هم هدایت کنید)

آن را شبیه به نعل شکل دهید و در سینی فر کنار گذارید.

همه خمیر را به همین روش شکل دهید و درون سینی بچینید.

مرحله نهم: پخت شیرینی

سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید، دمای پخت در فر برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه را انتخاب کنید.

شیرینی را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه درون فر بپزید.

پس از پخته‌شدن سینی را از فر خارج کنید و کمی زمان دهید تا شیرینی‌ها در دمای محیط خنک شوند.

مرحله دهم: آماده‌سازی شکلات و تزیین شیرینی

شکلات تلخ یا شیری را درون ظرف مناسبی گذارید و شکلات را به روش به ماری ذوب کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه سالاد لوبیا سبز خوش طعم و متفاوت-مجله بپز نپز

حال قسمت پایینی شیرینی را درون شکلات فرو کنید و کمی پودر پسته به آن زنید و شیرینی‌ها را روی کاغذ روغنی گذارید تا شکلات ببندد.

شیرینی‌های نعلی بسیار خوشمزه و ترد شما آماده نوش‌جان‌کردن است.

آن‌ها را در ظرف سرو بچینید در کنار فنجانی چایی یا قهوه نوش جان کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی طرز تهیه شیرینی نعلی را برایتان شرح دادیم. امیدواریم که شما نیز طبق روش فوق این شیرینی بسیار لطیف را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *