سیبزمینی نودلی یکی از انواع فینگر فودهای بسیار خوشمزه و جذابی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. ترکیب سیبزمینی نودلی، ترکیبی از مواد کوکو سیبزمینی و نودل با طعم و ظاهری متفاوت است. سیبزمینی نودلی را بهعنوان فینگر فود یا یک میان وعده سالم و خوشمزه میتوانید نوش جان کنید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی اکالا بلاگ طرز تهیه سیب زمینی نودلی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه مطلب همراه باشید.
طرز تهیه سیب زمینی نودلی
- مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این غذا ۴۰-۶۰ دقیقه است.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این غذا را طبخ کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.
سیب زمینی | ۴ عدد |
نودل | ۲ بسته |
آرد برنج | ۵ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار دلخواه |
پودر پاپریکا | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: پختن سیب زمینی
سیب زمینیها را به خوبی بشویید. آنها را درون قابلمه مناسبی قرار دهید.
مقداری آب به قابلمه اضافه کنید به اندازه ای که ۱ بند انگشت آب روی سیب زمینیها را بگیرد.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا به نقطه جوش رسد.
درب قابلمه را ببندید و ۲۵-۳۰ دقیقه زمان دهید تا سیب زمینیها بپزند و به خوبی نرم شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل با سوسیس
مرحله دوم: پوره کردن سیب زمینی
سیب زمینی های پخته شده را از روی حرارت بردارید وکنار گذارید تا خنک شوند.
پوست آنها را بگیرید سپس با کمک چنگال، رنده یا گوشتکوب سیب زمینی ها را به شکل پوره تبدیل کنید.
توجه داشته باشید سیب زمینیها باید کاملا خنک شوند سپس آنها را له کنید زیرا در صورتی که سیب زمینیها داغ باشند و پوره یا رنده شوند حالت کشسانی و چسبندگی به خود میگیرند.
مرحله سوم: افزودن پیاز و جعفری
پیازهای خرد شده و جعفری ساطوری خرد شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید وکمی مواد را بهم زنید.
مرحله چهارم: افزودن آرد برنج و ادویه ها
حال باید آرد برنج، نمک، فلفل و پودر پاپریکا را به ترکیب پوره سیب زمینی اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با دست ورز دهید تا خمیری یکدست و یکنواخت حاصل شود.
مرحله پنجم: ساخت توپکهای سیبزمینی
از مواد خمیری شکل با دستتان به اندازه یک گردو بردارید.
در دستتان آن را گرد کنید و شکل دهید.
شما میتوانید در این مرحله مواد سیب زمینی را به شکل لوله ای حالت دهید.
همه مواد را به همین شکل حالت دهید و به سراغ مرحله بعد روید.
مرحله ششم: استراحت دادن توپکهای سیب زمینی
روی توپکها را با پلاستیک بپوشانید و آنها را در یخچال کمی استراحت دهید. در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی بقیه مواد روید.
مرحله هفتم: تهیه خمیر توپک
آرد سفید و ادویه نودلها را درون ظرف مناسبی بریزید ومواد را با هم ترکیب کنید. حال آب را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام بهم زنید تا آرد در آب به خوبی حل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی
مرحله هشتم: آماده سازی نودل
نودلها را در زیپ کیپ بریزید یا در همان بسته خودشان کمی فشار دهید تا نودل ریز وخرد شود سپس درون کاسه مناسبی بریزید.
توجه داشته باشید که از پودر کردن یا بیش از اندازه له کردن نودل بپرهیزید.
مرحله نهم: آماده سازی توپکهای نودلی
توپکها را از یخچال خارج کنید. آنها را یکی یکی در ترکیب خمیری شکلی که در مرحله هفتم آماده ساختید بغلتانید.
سپس توپکها را در کاسه نودل گذارید، توپکها را بچرخانید تا همه جای آنها با نودل خرد شده کاور شود. به همین ترتیب همه توپک ها را آماده کنید.
مرحله دهم: سرخ کردن نودل
درون قابلمه کوچکی روغن بریزید. بهتر است تا ۱/۳ ظرف را روغن بریزید تا توپکهای شما برای سرخ شدن در روغن کاملا غوطه ور باشند.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود. سپس توپک ها را درون روغن داغ سرخ کنید. هر از چندگاهی توپکها را بچرخانید تا همه اطراف آن به صورت یکسان سرخ شوند.
پس از سرخ کردن توپکها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
به همین راحتی توپکهای بسیار جذاب وخوشمزه شما آماده سرو هستند. آنها را درون ظرف مناسب بچینید و با سس تند یا کچاپ تزئین کنید.
امیدواریم که آموزش فوق در اکالا بلاگ، مورد توجه شما قرار گرفته باشد و همانند روش فوق این توپکهای سیب زمینی و نودل را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.