سوپ مرغ و اسفناج با ترکیب جدید و خوشمزه‌ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌هاست که با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا، به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل، طرز تهیه سوپ مرغ و اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش تهیه

ابتدا مرغ خرد شده را با ادویه‌ها و سبزیجاتی مانند پیاز و هویج بپزید. سپس اسفناج تازه را به آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم ترکیب شوند. در نهایت با افزودن ادویه‌های دلخواه و اندکی آب‌لیمو، طعمی بی‌نظیر به این سوپ دهید. در ادامه مطلب با ما همراه باشد.

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ و اسفناج

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ و اسفناج به شرح زیر است:

سینه مرغ ۳۰۰ گرم
اسفناج تازه ۲۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کرفس ۱ ساقه
سیب زمینی ۲ عدد
آب مرغ یا آب ۶ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری (برای تزئین)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه سوپ مرغ و اسفناج

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۵-۴۵ دقیقه
  • مناسب برای: ۳-۴ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده سازی پیاز و سیر

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

در قابلمه که قصد طبخ سوپ را دارید روغن زیتون را بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   ۱۰ راهکار برای مراقبت از پوست کودکان در تابستان

پیازها را کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

سپس سیر را پوره و به پیازهای درون قابلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله دوم: آماده سازی و افزودن هویج و سیب زمینی

پوست هویج و سیب‌زمینی را پس از شستن بگیرید و به قطعات کوچک یا حلقه‌ای خرد کنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

کرفس را نیز به همین ترتیب به قطعات کوچک خرد کنید و به مواد بیفزایید.

همه مواد را با هم کمی تفت دهید تا بوی خامی سبزیجات گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ برگ چغندر

مرحله سوم: افزودن مرغ و ادویه‌ها

سینه مرغ را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. تکه‌های مرغ را به محتوای درون قابلمه بیفزایید.

زردچوبه و نمک را به مواد اضافه کنید و ۴-۶ دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود و مرغ تغییر رنگ دهد.

مرحله چهارم: افزودن آب مرغ و پخت سوپ

آب مرغی که قبلاً آماده کردید را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا مواد به جوش بیاید. اگر امکان تهیه آب مرغ خانگی دارید، طعم سوپ بسیار بهتر خواهد شد.

در اینجا می‌توانید آب را نیز به مواد اضافه کنید تا سوپ شما حجم بیشتری بگیرد.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا سیب‌زمینی و هویج نرم شوند.

مرحله پنجم: پوره کردن سوپ

با کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن سوپ را پوره و له کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.

افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرز تهیه انواع ته دیگ سیب زمینی با طعم های عالی برای غذاهای مختلف-مجله بپز نپز

مرحله ششم: آماده سازی و اضافه کردن اسفناج

اسفناج‌ها را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس به صورت درشت خرد کنید.

بعد از آن اسفناج‌های خرد شده را نیز به سوپ بیفزایید و خوب هم بزنید.

اجازه دهید سوپ به مدت ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد تا اسفناج نرم و با سایر مواد ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ دیوران (چوربا)

مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو

آبلیمو تازه را اضافه کرده و سوپ را به خوبی هم بزنید. آبلیموی تازه طعم بی‌نظیری به سوپ شما می‌دهد.

حتما در این مرحله سوپ را بچشید و در صورت نیاز فلفل سیاه و مقداری نمک نیز به سوپ بیفزایید.

سوپ را در ظرف‌های سرو بریزید و یا به دلخواه با جعفری خرد شده تزیین کنید.

این سوپ را می‌توانید با انواع نان سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه سوپ مرغ و اسفناج

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

نکات مهم برای تهیه سوپ مرغ و اسفناج

در ادامه به چند نکته کلیدی برای تهیه سوپ مرغ و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • اگر سوپ غلیظ‌تر می‌پسندید، می‌توانید مقدار سیب‌زمینی را بیشتر کنید یا کمی آرد برنج در مراحل اولیه به مواد اضافه کنید.
  • برای طعمی خامه‌ای‌تر، در مرحله نهایی می‌توانید مقداری شیر یا خامه به سوپ اضافه کنید.
  • می‌توانید کرفس را با تره‌فرنگی جایگزین کنید تا طعم متفاوتی به دست آورید.
  • اسفناج تازه طعم بهتری دارد، اما در صورت نبودن، می‌توانید از اسفناج منجمد استفاده کنید.
  • برای تهیه این سوپ از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید، زیرا چربی کمتری دارد و بافت بهتری برای سوپ ایجاد می‌کند.
افزایش آگاهی و اطلاعات:   طرزتهیه آش گزنه ساده و لذیذ به روش محلی مازندران

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این سوپ جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در تهیه این سوپ از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهترشدن طعم سوپ می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *